powered by Agones.gr

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα υψηλού ρίσκου!

Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη το σημερινό πρόγραμμα που απευθύνεται κυρίως σε αγγλικές και σκωτσέζικες αναμετρήσεις, οι οποίες στο σύνολο τους έχουν χαμηλό επίπεδο.
Τα φαβορί δε λείπουν, όμως ο κίνδυνος εκπλήξεων είναι αυξημένος και θέλει αρκετή προσοχή και καλό ψάξιμο.
Το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση της Εβιάν με τη Λαβάλ από τη  Β’ Γαλλίας, στην οποία οι γηπεδούχοι έχουν ένα προβάδισμα σε τιμές κοντά στο 1.85, αν και εντός έδρας συχνά περιορίζονται στο βαθμό της ισοπαλίας. Υποχωρεί στο 1.90 το διπλό της Ρόντα καθώς η Φένλο είναι ένας αδύναμος και ευάλωτος αντίπαλος.
Υποχώρησε κάπως απότομα ο άσος της Μπρέντφορντ στο ματς με την Τσάρλτον για το αγγλικό Λιγκ Τρόφι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο 2.40 και 2.50, όμως η απόδοση τους έπεσε και στο 2.25 σε αρκετές εταιρείες. Προβάδισμα έχουν η γηπεδούχος Χάρτλπουλ και η φιλοξενούμενη Χάντερσφιλντ σε αποδόσεις κοντά στο 1.90, ενώ ο άσος της Τσέλτεναμ φτάνει στο διαδίκτυο και στο 2.10.
Στα σκωτσέζικα ματς αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαδέργουελ και τη Χαρτς με τον άσο να πέφτει σχετικά προς το 2.50. Υποχωρεί στο 1.55 η τιμή της γηπεδούχου Νταντί, ενώ προβάδισμα έχει και η Ντανφέρμλιν σε αποδόσεις κοντά στο 1.50. Υποχώρησε και στο 2.20 ο άσος της Φόλκερκ στο ματς με τη Ρέιθ Ρόβερς σε ορισμένες εταιρείες.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Πάρμα με τη Φιορεντίνα για το ιταλικό Κύπελλο με τον άσο να έχει ένα σχετικό προβάδισμα στις τιμές και να προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2.40. Πρόκειται για έναν ανοιχτό αγώνα στον οποίο δύσκολα μπορεί να αποκλειστεί κάποιο αποτέλεσμα και ενδεχομένως να κριθεί με οριακό τρόπο.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...