powered by Agones.gr

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Έχασε το ντέρμπι η Ίντερ !

Καλημέρα φίλοι και φιλες του blog .
Η Λάτσιο ήταν η θριαμβεύτρια του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ρώμης επικράτησε 3-1 της Ίντερ στο «Ολίμπικο» και έπιασε τη Μίλαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αντίθετα, οι πρωταθλητές Ιταλίας συνεχίζουν να απογοητεύουν και η απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο μοιάζει όλο και πιο κοντινή.
Οσον αφορα τα του στοιχηματος η χθεσινη μερα δεν ηταν καθολου καλη για εμας κανοντας το 1 / 3 στη βασικη προταση της τριαδας .

ΤΡΙΑΔΑ                            1 / 3     

Η Λόκερεν νίκησε με 2-1 την Σταντάρ Λιέγης και την προσπέρασε, πιάνοντας την Γάνδη στην 3η θέση.Κορυφαίος στο "Ντάκναμσταντιον" ήταν ο Μπένζαμιν Ντε Κόλερ, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 18' και το 79'.Η Σταντάρ απλά μείωσε με τον Μεχντί Καρσελά-Γκονσάλες στο 92', ενώ στην κερκίδα ήταν και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Γέλε Βαν Νταμ.
Με το πανίσχυρό της όπλο, την έδρα της, η Γκρόνιγκεν πανηγύρισε την 8η νίκη σε 9 εντός έδρας αναμετρήσεις, νικώντας εύκολα την Φίτεσε με σκορ 4-1.Τα γκολ της Γκρόνιγκεν σημείωσαν οι Αντρέας Γκράνκβιστ στο 53’ με πέναλτι, ο Τιμ Μάταβζ, ο Πίτερ Άντερσον και ο Τιμ Σπαρβ, ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Μάρκους Πέντερσεν στο 79’.
Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Ζανκτ Πάουλι η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της «Λάουτερν» και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Ματς χωρίς πολλές φάσεις, και ,χρειάστηκε μόλις ένα… αυτογκόλ του Τίφερτ στο 48’ για να κρίνει την αναμέτρηση και να στείλει τους γηπεδούχους στους 17 βαθμούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...