powered by Agones.gr

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

«Μπλε» το ντέρμπι !!!

Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα!
Ποιος θα το πίστευε; 
Η ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ στη Γερμανία και έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, φέτος αναγκάζεται-όπως όλα δείχνουν-να αποχαιρετήσει από τη 15η αγωνιστική το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η Μπάγερν Μονάχου έχασε με 2-0 από τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα» και η διαφορά της από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, που την Κυριακή δοκιμάζεται στη Νυρεμβέργη, παρέμεινε στους 14 βαθμούς.
Όσον αφορά τα του στοιχήματος η χθεσινή μέρα δεν ήταν καθόλου καλή για εμάς . Για την Ιστορία και την Στατιστική του Στοιχήματος πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στο χθεσινό κουπόνι...

ΤΡΙΑΔΑ                            2 / 3

Πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης πέτυχε η Σοσό που επικράτησε με 2-1 της Βαλενσιέν 
Καλύτερα τα κατάφερε η Μάντσεστερ Σίτι που μείωσε την διαφορά της από την Τσέλσι στον πόντο, με την χθεσινή νίκη της στα Ίστλαντς. Οι «πολίτες» προηγήθηκαν της Μπόλτον στο 4’ με τον Τέβες, στην συνέχεια είχαν δοκάρια με τους Μπαλοτέλι και Νταβίντ Σίλβα και στο τέλος αγχώθηκαν με την αποβολή του Κολάροφ στο 77’ αλλά κράτησαν το υπέρ τους 1-0 και βρίσκονται πάντα εντός στόχων στην «Πρέμιερ Λιγκ».
Ο Πανσερραϊκός έχανε τις ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός έβαζε τα γκολ. Πιο δύσκολα από αυτό που δείχνει το 2-0 οι "πράσινοι" πήραν το τρίποντο και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μπουμσόνγκ και Σισέ τα γαλλικά κλειδιά της νίκης .

UNDER - OVER                                    4 / 6

Με δύο γκολ του Νασρί, η ομάδα του Βενγκέρ κέρδισε στο ντέρμπι της πρωτεύουσας τη Φούλαμ με 2-1, παρότι οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 75' κρατούσαν τον βαθμό με το γκολ του Καμαρά.
Η Μπλάκμπερν νίκησε πολύ εύκολα την Γουλβς με 3-0 μέσα στο «Ίγουντ Παρκ».
Από ένα χαμένο πέναλτι για κάθε ομάδα είχαμε στο «Βολκσβάγκεν Αρένα», με το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με τη Βέρντερ, παρά τις πολλές ευκαιρίες, να μένει στο 0-0.
 Η Φράιμπουργκ συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε και του Αμβούργου με 1-0 εντός έδρας με γκολ του Σισέ, ο οποίος συνεχίζει να… απειλεί τον Γκέκα στον πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ.
Άλλη μία νίκη σημείωσε η Κοπεγχάγη στο πρωτάθλημα Δανίας, επικρατώντας εντός έδρας 3-1 της Έσμπιεργκ και φτάνοντας τους 52 βαθμούς.
Η τελευταία αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League άνοιξε το σκορ με τον Εντόι στο 18’, για να γίνει το 2-0 από τον Πόσπεχ στο 23’.Στο 51’ ο Λάνγκε μείωσε σε 2-1 , για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Εντόι στο 88’.
 Τέλος, η Γκλάντμπαχ συνεχίζει να μην  εκμεταλλεύεται την έδρα της και γνώρισε την ήττα από το Ανόβερο με 2-1, παρότι προηγήθηκε στο σκορ, με την ανατροπή να γίνεται μέσα σε δύο λεπτά.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ               1 / 5


Η Τότεναμ αν και προηγήθηκε με τέρμα του Μπασόνγκ στο 19' στην έδρα της Μπέρμιγχαμ, ισοφαρίστηκε από τον Γκάρντνερ στο 81' του αγώνα και έτσι έμεινε το τέλικο 1 - 1.
Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία μετά τις ήττες εντός από Εσπανιόλ και Αρη, έχασε και από τη Λεβάντε (2-0) στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια» με κάτω τα χέρια.Οι Ροχιμπλάνκος, που βρίσκονταν στην 7η θέση με 20 βαθμούς στην Primera Division δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε πόντο από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λεβάντε, η οποία μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, που σχετίζεται με τις πιθανότητες του Αρη για παρουσία στους «32» του Europa League, υπέστη την τρίτη της σερί ήττα από τα γκολ του Νάνο στο 3' και του Καϊσέδο στο 59'.
Οι Βαυαροί ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ. Περιόρισαν τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, με τον Νόιερ να είναι από τους κορυφαίους του γηπέδου.Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος, με τη Μπάγερν αρχικά να διατηρεί την υπεροχή, να μη δημιουργεί όμως τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σκοράρει και τη Σάλκε να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ. Ήταν το 58’ του αγώνα, όταν ο Ραούλ κέρδισε παλικαρίσια τη μονομαχία με τον Μπρένο, επιχείρησε το σουτ και η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στον Χουράδο, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ νίκησε τον Μπουτ. Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος η ομάδα του Μάγκατ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και ο Χέβεδες έκανε το 2-0 στο 67’. Η σέντρα του Φαρφάν είχε ως αποδέκτη τον Γερμανό αμυντικό, ο οποίος αφού έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι με κεφαλιά, στην επαναφορά την έστειλε στα δίχτυα με σουτ. Οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μέχρι το τέλος, με την Σάλκε να επιστρέφει στις νίκες με τον καλύτερο τρόπο!  


Σάλκε - Μπάγερν    2-0





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...