powered by Agones.gr

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Χάλασε το «ποδαρικό» της ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ !

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του blog !
«Ποδαρικό» με το… αριστερό έκανε στο καινούργιο της σπίτι η Λάρισα. Οι «βυσσινί» στον πρώτο αγώνα τους στο «AEL FC Arena» ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.Tα γκολ τoυ «δικέφαλου» του Βορρά σημείωσαν οι Κοντρέρας (11') και Αθανασιάδη (72'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 18' με τον Κουζέν.
Στα στοιχηματικα τώρα πιστεύω ότι αυτό το τριήμερο που μας πέρασε ήταν η χαρά του  booker γιατί είχαμε πολλές εκπλήξεις και χάλασαν πολλά από τα στηρίγματα τα οποία θα εμπιστεύθηκε πολύς κόσμος . Πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στο κουπόνι της Κυριακής ...

ΤΡΙΑΔΑ                                    2 / 3

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Καλλιθέα με μοναδικό στόχο τη νίκη και έχοντας στο πλευρό του περίπου 3500 φίλους του που έκαναν... Αγρίνιο το «Ελ Πάσο».Οι δύο ομάδες μπορεί να έδωσαν βάση στα μετόπισθεν, όμως το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και το μόνο που του έλειπε ήταν η μεγάλη φάση, καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι απείλησαν μόνο με μακρινά σουτ και το πρώτο μέρος τελείωσε με σκορ 0-0.
Οι δύο ομάδες μπήκαν ακόμη πιο αποφασισμένες για τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, με τον Ντακόλ να σημαδεύει το δοκάρι του Τζενάμο στο 67’, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Στο 93’ ο Παναιτωλικός λυτρώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουμάλ και τους Αγρινιώτες να παίρνουν μεγάλη νίκη.
Την εντυπωσιακή της πορεία στην Primera Division συνέχισε η Εσπανιόλ, η οποία παρότι έπαιζε από το 52' με δέκα παίκτες επικράτησε 1-0 της Χιχόν κάνοντας το 7x7 εντός έδρας!
Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Καταλανούς, που πέρασαν με αγώνα περισσότερο στην 3η θέση της βαθμολογίας, έναν πάνω από την Βιγιαρεάλ. Το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που πέρυσι πάλεψε πολύ σκληρά για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία, έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες και παρότι έμεινε με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Μπαένα στο 52' κατάφερε με γκολ του Λουίς Γκαρθία στο 70' να διατηρήσει το απόλυτο στο «Μονζουίκ» κόντρα σε μία Σπόρτινγκ, που βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.
Η Νίκαια αποτελεί μία από τους δύσκολους προορισμούς στη Λιγκ 1 και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά. Από τη στιγμή που οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν, η μπάλα τους τιμώρησε και ο Φαέ πέτυχε το γκολ της νίκης στο 3’ των καθυστερήσεων για να δώσει στην ομάδα του βαθμολογική ανάσα και να ρίξει την Μαρσέιγ από την κορυφή.

UNDER - OVER                         3 / 5 
 
Την 6η συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε στην έδρα της Νυρεμβέργης με σκορ 2-0. Στο παιχνίδι που έριχνε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, οι φιλοξενούμενοι πήραν μία ακόμα σημαντική νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Ματς Χούμελς (23') και Λεβαντόφσκι (88'). Με τη τρίποντο αυτό η Ντόρτμουντ αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μάιντζ στους 10 βαθμούς. Την πρώτη της νίκη απο καταβολής Πρέμιερ Λιγκ σε βάρος της Νιούκαστλ πανηγύρισε η Γουέστ Μπρομ. Οι νεοφώτιστοι κυριάρχησαν στο "Χόθορνς" και έφτασαν στο 3-1 με ένα γκολ του Τσόγι και δύο του Οντεμβίγκι. Μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Λόβενγκραντς οι φιλοξενούμενοι.
Συνεχίζει να απογοητεύει με την αγωνιστική της παρουσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην… ορμή της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ηττήθηκαν με σκορ 1-0 και γνώρισαν το τρίτο σερί «στραβό» αποτέλεσμα.
Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία επικράτησε στο βασκικό ντέρμπι του «Ανοέτα» της Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0! Στην 6η θέση βρέθηκαν οι παίκτες του Λασάρτε!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ          2 / 5

Η Μάλαγα ξέσπασε στην Σανταντέρ, την οποία συνέτριψε εντός έδρας με 4-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα .
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.Η ομάδα του Χιμένεθ προηγήθηκε με τον Ισμαέλ Μπλάνκο στο 85’, ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.Κι αυτό γιατί στο 89’ ο Αναστασάκος, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ισοφάρισε σε 1-1, σώζοντας το βαθμό για τους γηπεδούχους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση, αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 40΄, λόγω αποβολής του Ντιόπ.
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Λάρισας στο νέο της γήπεδο ήταν εξ αρχής δύσκολο και οι «βυσσινί» αν και απήλαυσαν το νέο τους «στολίδι», έμειναν εν μέρει με την πικρία λόγω της ήττας από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Κοντρέρας άνοιξε το σκορ για το «δικέφαλο του βορρά» στο 11ο λεπτό, για να απαντήσει εφτά λεπτά αργότερα η Λάρισα, με τον Κουζέν να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κώστα Χαλκιά. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη με το γκολ του Αθανασιάδη στο 71’. Σκηνές που θα θέλαμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι παρατηρήσαμε στο «AEL FC ARENA», με τις εξέδρες του νέου γηπέδου της Λάρισας να δίνουν το στίγμα του «ευ 
Στις νίκες επέστρεψε σήμερα η Σάντερλαντ, δείχνοντας ότι η ήττα από την Γούλβς της προηγούμενη αγωνιστική ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.
Οι «μαυρόγατες» επικράτησαν με 1-0 την ουραγό Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και έπιασαν την Μπόλτον στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χέντερσον στο 34ο λεπτό.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...