powered by Agones.gr

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Πολλά γκόλ ... πολλά λεφτά !!!

Καλημέρα σε όλους!
Με δύο γκολ του Κόναν το Ανόβερο ήταν η ομάδα που επικράτησε στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 της Στουτγκάρδης, με τον man of the match να ανοίγει το σκορ στο 35’ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 76’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 74’ με τον Νίντερμαϊερ.
Στα του στοιχήματος τώρα η χθεσινή μέρα πήγε πόλυ καλά  για εμάς κάνοντας το 3 / 3 στην βασική πρόταση της τριάδας μας .
Πάμε λοιπόν να δούμε πως καταφέραμε και περάσαμε τα σημεία μας ...

 ΤΡΙΑΔΑ                                   3 / 3

Το νεανικό σύνολο της Γουότφορντ έδειξε σε αρκετά παιχνίδια φέτος ότι έχει δίψα για διάκριση και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο ΚΠΡ το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο επικρατώντας της με το καθαρό σκορ 1 - 3.
Στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη του έφτασε το βράδυ της Παρασκευής το Ανόβερο που ανέβηκε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 9 βαθμούς πίσω από την Ντόρτμουντ που παίζει το Σάββατο. Η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα επικράτησε με 2-1 της Στουτγκάρδης μέσα στο «AWD Arena» και συνεχίζει την τρελή φετινή πορεία της. Πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Ντιντιέ Για Κόναν. Ο Ιβοριανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 35’ με σουτ μέσα από την περιοχή και είχε την απάντηση ακόμα και όταν οι Σουηβοί ισοφάρισαν στο 74’ με κεφαλιά του Νιντερμάιερ. Με ψύχραιμο πλασέ στο 76’, ο Κόναν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έφτασε τα εννέα γκολ στην φετινή Μπουντεσλίγκα.
Η Πιτέρμπορο επικράτησε της Ροτσντέιλ ποιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα 2 - 1 και έδωσε μεγάλες ελπίδες στους οπαδούς της ομάδας για απευθείας άνοδο .Ο σταρ της ομάδας, επιθετικός Μακέιλ Σμιθ, έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι η Πιτέρμπορο μπορεί να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, αν πάρει νίκες στο θεωρητικά βατό πρόγραμμα που ακολουθεί. Κάλεσε μάλιστα τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ξεχνώντας τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...