powered by Agones.gr

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ταμείο με τριάδα !!!

Καλημέρα φίλοι και φίλες !
Το τρένο της Ντόρτμουντ δεν σταμάτησε ούτε απέναντι στην Βέρντερ, με τους πρωτοπόρους να κερδίζουν με 2-0 και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για τον πιο εύκολο τίτλο στην ιστορία τους!Πλέον, η Μπορούσια έφτασε τους 43 βαθμούς και σε περίπτωση που κόντρα στην Φρανκφούρτη πετύχει την ένατη εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, τότε θα πετύχει ρεκόρ βαθμών σε έναν γύρο (το κατέχει η Μπάγερν με 45)! 
Μεγάλη βραδιά η χθεσινή που καταφέραμε και περάσαμε και τα τρία σημεία που επιλέξαμε στη βασική επιλογή της τριάδας μας.Στα υπόλοιπα παιζομενα σημεία δεν τα πήγαμε καθόλου καλά κάνοντας το 3 / 5 στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις  και μενοντας στο απογοητευτικο 1 / 5 στα under - over.Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στη χθεσινό κουπόνι ...
 
ΤΡΙΑΔΑ                                           3 / 3

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Λιλ πήρε τη νίκη απέναντι στην Αρλ και παρέμεινε στην κορυφή της Λιγκ 1.Η Λιλ λυτρώθηκε στο 93’ απέναντι στην ουραγό Αρλ, με τον Ρούντι Γκαρσία να «φορτώνει στο τέλος την επιθετική του γραμμή και το χρυσό γκολ πέτυχε ο Ντε Μέλο. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από την αρχή, υπήρξαν πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες, όμως οι πρωτοπόροι τα… χρειάστηκαν και πήραν τη νίκη στο τέλος.
Στην 5η θέση της βαθμολογίας πέρασε η Μπάγερν Μονάχου μετά το 3-0 επί της Ζανκτ Πάουλι. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 16' με τον Άλτιντοπ και δεν μπόρεσαν να "καθαρίσουν" τον αγώνα ως το 69'. Τότε ήταν που ο τερματοφύλακας Κέσλερ των φιλοξενούμενων ανέτρεψε τον Μίλερ και άφησε την ομάδα του με δέκα. Στη συνέχεια οι παίκτες του Φαν Χάαλ έφθασαν με άνεση στο τελικό 3-0 και επέστρεψαν στις νίκες. 
Τη μεγάλη ευκαιρία που είχε η Μπράντφορντ να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφς την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς επικράτησε 1 - 0 της αλλοπρόσαλλης Χέρεφορντ .

UNDER - OVER                               1 / 5

H Μπλάκπουλ πέτυχε την τέταρτη εκτός έδρας νίκη της με το 0-1 σε βάρος της Στόουκ με το γκολ που σημείωσε ο Κάμπελ στο 48'
Στην Κολωνία, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 1-0 της Άιντραχτ, με την οποία ξεκίνησαν βασικοί και οι τρεις Έλληνες, όμως μόνο ο Γκέκας έβγαλε 90λεπτο καθώς τόσο ο Αμανατίδης όσο και ο Τζαβέλλας έγιναν αλλαγή στα μέσα του δευτέρου μέρους.
Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η ανεβασμένη Βέρντερ φάνταζε ως ένα σημαντικό εμπόδιο για την Ντόρμουντ. Η ομάδα του Σάαφ είχε τρεις σερί αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι... εξωπραγματικό για τα δεδομένα της! Ωστόσο, μόλις στο 9' ο Σαχίν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 70' η Ντόρτμουντ καθάρισε το ματς όταν ο Καγκάβα έκανε το σουτ μετά από σέντρα του Μπλαζικόφσκι και ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά από θέση οφσάιντ έγραψε το 2-0.
Στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» η Πάρμα αιφνιδίασε την Παλέρμο παίρνοντας το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Λουκαρέλι μετά από εκτέλεση κόρνερ και κράτησε το 0-1 μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα ο Ντέλιο Ρόσι, για τους γηπεδούχους, αντικατέστησε τον Παστόρε με τον Πινίγια και η δικαίωση ήρθε στο 51', όταν ο παίκτης που μπήκε ως αλλαγή με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1. Οι «ροζανέρι» πίεσαν αρκετά στη συνέχεια και έφτασαν στο 2-1 στο 61' με δυνατό σουτ του Μίκολι, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 με αυτογκόλ του Τζακάρντο στο 89'.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                    3 / 5

H Νανσί πήρε δεύτερη συνεχόμενη σημαντική νίκη απέναντι στην φορμαρισμένη Σοσό με 1-0, με σκόρερ τον αμυντικό της, Αντρέ Λουίζ.
Το έργο της Μασρέιγ ήταν από την αρχή γνωστό ότι θα είναι δύσκολο. Οι παίκτες του Ντεσάμπ, όμως, μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 9’ με κεφαλιά του Ρεμί από κοντά και κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά μέχρι το 40’, όταν η Οσέρ κέρδισε πέναλτι, ο Μπίρσα ευστόχησε και ισοφάρισε και ενώ στην ίδια φάση ο Στεφάν Μπιά αντίκρισε την κόκκικη κάρτα και άφησε τους Μασσαλούς με παίκτη λιγότερο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλεξονούμενοι ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις με τον Λοΐκ Ρεμί, πριν οι παίκτες του Ζαν Φερναντέζ βγουν μπροστά στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και είχαν κάποιες καλές στιγμές. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει την Μαρσέιγ 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ η Οσέρ έφτασε τους 21 βαθμούς και βρίσκεται πολύ κάτω στον βαθμολογικό πίνακα.
Την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, που είχε σε τρελά κέφια τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να πιάσει κορυφή ανοίγωντας το σκορ στο 30' με τρομερό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.Στην επανάληψη, μπορεί να μην χρεώθηκε το γκολ, όμως το 0-2 ανήκε προσωπικά σε εκείνον. Ο 27χρονος χάφ έκανε μπάσιμο στην περιοχή από αριστερά και με δεξί πλασέ στην κλειστή γωνία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην πλάτη του Γκριν και στη συνέχεια στα δίχτυα. Το 0-3 έγινε από φοβερή κάθετη του Σίλβα στον Ανταμ Τζόνσον, που πέρασε τον Γκριν και σκόραρε στην κενή εστία. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Τόμκινς για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Μεγάλη νίκη στο «Σεν Τζέιμσις Παρκ» επί της Λίβερπουλ, την οποία έπιασε στην βαθμολογία πέτυχε η Νιούκασλ με 3-1. Οι Καρακάξες που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τον Αλαν Πάρντιου άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Νόλαν, όμως στην επανάληψη, ο Κάουτ έφερε το ματς στα ίσα στο 50' για το 1-1. Οι νεοφώτιστοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 80' με γκολ του Τζόι Μπάρτον (2-1), ενώ το τελικό 3-1 πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντι Κάρολ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους 22 βαθμούς, με τους Reds να αδυνατούν να κάνουν σερί με νίκες και να ανέβουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Premier League.
Τέλος, Ρόντα και Ντεν Χάαγκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...