powered by Agones.gr

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μόνος πρώτος ο Παναιτωλικός!!!

Ο Παναιτωλικός είναι ο νέος «ένοικος» της κορυφής της Football League, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σαββατιάτικη ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά.Ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή της Football League, μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση από τον Πανθρακικό και ήταν καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με κεφαλιά του Μπούρμα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα μέχρι το 30’, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός βγήκε από το «καβούκι» του, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα και να ισοφαρίσει, με τους Αγρινιώτες να ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
 Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στη χθεσινό κουπόνι ...

ΤΡΙΑΔΑ                   1 / 3

Το γκολ του Μιν στην εκπνοή του αγώνα ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ΡάσινγκΣανταντέρ την νίκη με 1-0 επί της Μαγιόρκα και να πανηγυρίσει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα  
Ο Άγιαξ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Φίτεσε με γκολ του Έρικσεν και πλησίασε την πρωτοπόρο Αϊντχόβεν, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Ντε Γκράαφτσαπ, στους 3 βαθμούς.Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τον «Αίαντα» να κυριαρχεί στο πρώτο, να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να προηγείται μόλις στο 11' με γκολ του Έρικσεν, ενώ δημιούργησε και έχασε ακόμη πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με της Φίτεσε να είναι αυτή που πιέζει. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν, με την ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ να μοιάζει υπνωτισμένη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Άρνεμ χάθηκε στο 52', όταν ο Αϊσάτι έκανε την κεφαλιά, όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Τελικά, ο Άγιαξ πήρε τη νίκη και πλησίασε την Αϊντχόβεν στους 3 βαθμούς, με την Τβέντε, όμως, που αγωνίζεται αργότερα να έχει την ευκαιρία να ανέβει μόνη πρώτη στην κορυφή.
Η Αντερλεχτ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λόκερεν στο «Κονστάν Βάντεν
Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League είχε αριθμητικό αβαντάζ για παραπάνω από μία ώρα αγώνα καθώς στο 28’ αποβλήθηκε ο Περσοόνς της Λόκερεν όταν σταμάτησε αντικανονικά τον Μπουσουφά ως τελευταίος παίκτης της άμυνας. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λεζάρ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από θέση για γκολ.
Οι «μωβ» ενέτειναν τις προσπάθειες τους στο δεύτερο μέρος αλλά απείλησαν ελάχιστα την εστία της Λόκερεν η οποία μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μοκούλου δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Προτό.
Πλέον μετά από 17 αγωνιστικές η Αντερλεχτ έχει 41 βαθμούς έναν λιγότερο από την Γκενκ.  
Στοκ» (0-0) με αποτέλεσμα να χάσει την πρωτοπορία στο βελγικό πρωτάθλημα. 

UNDER - OVER                       3 / 5


Μπορεί ο Τότι να είδε τον Ζιλέ να του μπλοκάρει το πέναλτι στο 20', όμως χάρη σε γκολ του Ζουάν στο 30' η Ρόμα επικράτησε της Μπάρι στο Ολίμπικο (1-0) και επέστρεψε στις νίκες στο Campionato. Οι Τζαλορόσι, ξεπέρασαν το 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Μπεντεγκόντι» με την Κιέβο και έφτασαν τους 26 βαμούς πιάνοντας την Παλέρμο στην 5η θέση της Serie A. Από την άλλη, η Μπάρι, που βρίσκεται στην 20η θέση του πίνακα, έμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος και πρέπει να παλέψει πολύ σκληρά για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Η Γιουνγκ Μπόις διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί βαθμολογικά έχει μείνει αρκετά πίσω όμως δεν τα κατάφερε καθώς έμεινε στο 1 - 1 με την  Σεν Γκάλεν .
Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Βασιλείας τελείωσαν και αυτό ήταν το τελευταίο της ματς της φετινής χρονιάς καθώς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Λουκέρνης και να πατήσει κορυφή εφόσον ηττήθηκε στην έδρα της Γκρασχόπερς  με 2 - 1 . 
Την εντυπωσιακή φετινή της πορεία συνέχισε η Φράιμπουργκ, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά τον Σισέ, που πέτυχε δύο γκολ και έπιασε τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή των σκόρερς της Μπουντεσλίγκα με 13 τέρματα, επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 3-0 και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Σενεγαλέζος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 19’ και πέτυχε ακόμη ένα γκολ στο 60’ για να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ακόμη νίκη, ενώ το άλλο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Μπαρτ στο 41’. Οι φιλοξενούμενοι, που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Μπάουμαν σε καμία περίπτωση, βυθίζονται όλο και περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας…
Ευρεία ήταν η επικράτηση της Χέρκουλες επί της Μάλαγα στο "Ρίκο Πέρεθ" παρόλο που στο 11' ο Σέμπας Φερνάντες έκανε το 0-1. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν άντεξε στην πίεση που δέχθηκε από τους γηπεδούχους και λύγισε στο τελευταίο 25λεπτο όταν και δέχθηκε τέσσερα γκολ από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες μεταξύ των οποίων ο Νταβίντ Τρεζεγκέ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ       3 / 5


Η Τράμπζονσπορ ξέφυγε στην κορυφή μετά την νίκη της με 3-1 επί της Ίστανμπουλ στην Πόλη, με τον Μπουράκ Γιλμάζ να σκοράρει δύο φορές και μία τον Ουμούτ Μπουλούτ.
Μια εύκολη νίκη πήρε ο Εργοτέλης μέσα στο «Παγκρήτιο», αφού επιβλήθηκε 3-0 της Κέρκυρας σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Ολίσε, στο 52’ ο Βερπακόφσκις σημείωσε το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 73’ ο Μπούντιμιρ.
Αντίθετα στο ντέρμπι της ουράς Χιχόν και Λεβέντε έμειναν στο 1-1 μετά τα γκολ των Καϊσέδο και Εγκουρέν.
Ο κατήφορος της Μονακό συνεχίζεται και πλέον το φάσμα του υποβιβασμού είναι ορατό… Η ομάδα του Γκι Λακόμπ πραγματοποίησε ακόμη μία άσχημη εμφάνιση απέναντι στην Σεντ Ετιέν στο «Λουί Ντε», αν και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα και να αποφύγει την ήττα. Η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση στοίχισε για ακόμη μία φορά στη Μονακό και η  νίκη της Σεντ Ετιέν με 2-0 ήρθε φυσιολογικά. Τα γκολ της ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ πέτυχαν ο Μπατλές στο 20’ και ο Σακό στο 80’, για να επιστρέψουν στις νίκες οι «Στεφανουά» μετά από πολύ καιρό. Οι «Μονεγάσκοι», αντίθετα βρίσκονται στην προτελευταία θέση, ισόβαθμοι με Καέν και Λανς…   



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...