powered by Agones.gr

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΠαλικΑΡΗΣια πρόκριση...

Ένα στην αρχή, ένα στο τέλος και η πρόκριση ήρθε. Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να παίρνει με άνεση την πρόκριση στους «32» του Europa League χτυπώντας στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Αρχικά με τον Τσέζαρεκ στο 45’ και στη συνέχεια με τον Φατί στο 90’ Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο κατάμεστο «Λα Μπομπονέρα» δεν ανησύχησαν πολλές φορές και όταν το έκαναν, υπήρχε ο Σηφάκης για να δώσει τις λύσεις.
Η ΑΕΚ χάλασε το πάρτι...Οι Ρώσοι ήρθαν στο ΟΑΚΑ για να... βγάλουν την υποχρέωση, έχοντας τελειώσει εδώ και καιρό τις επίσημες υποχρεώσεις τους και η ΑΕΚ δεν το εκμεταλλεύτηκε... Η νίκη στο Σπλιτ πήγε στράφι, όπως αποδείχθηκε, και οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν εκτός συνέχειας από το Europa League μετά την ήττα από την Ζενίτ με 0-3, από μια ομάδα που ήταν παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και που ουσιαστικά έχει ολοκληρώσει τις εγχώριες υποχρεώσεις της, καθώς το ρωσικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει.
Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στο χθεσινό κουπόνι ...


ΤΡΙΑΔΑ                              2 / 3

Η Λιλ ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στη Γάνδη, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οι πρωτοπόροι της Λιγκ 1 επικράτησαν πολύ εύκολα των Βέλγων με 3-0 χάρη στα τέρματα των Ομπρανιάκ στο 31', Φρο στο 56', ενώ το σκορ έκλεισε στο 88' ο πρώτος σκόρερ των «Λιλουά» φέτος, Μούσα Σόου.
Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στο φλεγόμενο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικράτησε με 2-0 της Ρόζενμποργκ και  προκρίθηκε στους «32» του Europa League, αφήνοντας εκτός νυμφώνος  την κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Τσέζαρεκ στο 45’ άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ στις καθυστερήσεις ο Φατί, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
 Την πρώτη θέση του 9ου ομίλου του Europa League εξασφάλισε η Αϊντχόφεν, η οποία κόντρα στη Μέταλιστ στην Ολλανδία πήρε τον βαθμό που ήθελε (0-0).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...