powered by Agones.gr

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κύμα αναβολών!

Ο χιονιάς έχει πλήξει όλη την Ευρώπη και πόσω μάλλον τη Βρετανία! Μάλιστα η συνεχής χιονόπτωση οδήγησε στην αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλων πέντε παιχνιδιών για την Πρέμιερ Λιγκ!
Στο Λίβερπουλ, η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε ύστερα από συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου Άνφιλντ και των ομάδων με την αστυνομία της πόλης και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, το χιόνι στην περιοχή έχει φτάσει στο μισό μέτρο.
Πάντως αξίζει να τονιστεί πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι επηρεασμένος από τη χιονόπτωση τόσο πολύ, και αυτό που έκανε τους αρμόδιους να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος για όσους θελήσουν να βρεθούν στο Άνφιλντ. Με την ίδια λογική, πάρθηκαν και οι αποφάσεις για τα άλλα παιχνίδια και έτσι, μέχρι στιγμής, είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνουν οι εξής αναμέτρήσεις:

Λίβερπουλ-Φούλαμ
Γουίγκαν-Άστον Βίλα
Άρσεναλ-Στόουκ
Μπέρμιγχαμ-Νιούκαστλ
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπλάκπουλ-Τότεναμ

ΤΡΙΑΔΑ               1 / 2

Ανοδικής πορείας συνέχεια για τη Σάλκε. Ο Ραούλ ήταν εξαιρετικός, πανηγύρισε το 11ο χατ-τρικ της καριέρας του και οι «βασιλικοί μπλε» ξεπέρασαν με ευκολία το εμπόδιο της Κολωνίας. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πέρασε στον αγώνα στο 73’ και είδε τον Ισπανό επιθετικό να πανηγυρίζει το 3ο του τέρμα στο παιχνίδι. Ήταν το 2ο εφετινό χατ-τρικ του στην Μπουντεσλίγκα, κάτι που έχει να συμβεί από την περίοδο 2008-09.


UNDER - OVER            4 / 6

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται πλέον η Βέρντερ Βρέμης και κανείς δεν γνωρίζει πόσο ακόμα θα παραμείνει στον πάγκο ο Τόμας Σάαφ. Οι «πράσινοι» καταρρέουν, χάνοντας και από την Καϊζερσλάουτερν μέσα στο «Βέζερ Στάντιον». Μόλις στο 1’ ο Λάκιτς τιμώρησε την κακή τους άμυνα και έκανε το 0-1. Στο 34’ ο Χουντ έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των 572’ χωρίς γκολ, αλλά αυτό δεν έφθασε στην ομάδα του.
Μετά από το στραβοπάτημα (0-0) στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα-σοκ από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ.Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχασε με 1-0 από τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας, οι οποίοι έπαιξαν παλικαρίσια και πήραν πανάξια το τρίποντο με τέρμα του Μόνχε στο 78ο λεπτό.
Μετά τη σημερινή ήττα του ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αύριο νικήσει στην έδρα της Λάρισας, θα δει τη διαφορά του από την κορυφή να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με το σφύριγμα της λήξης δημιουργήθηκαν επεισόδια, όταν οπαδοί των «πράσινων»μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν μέχρι την φυσούνα των αποδυτηρίων, κυνηγώντας τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».Το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στον πρώτο γύρο (με 45) παραμένει στην Μπάγερν, καθώς η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα στη Φρανκφούρτη! «Δήμιος» της πρωτοπόρου ο Φάνης Γκέκας που με σουτ από την καρδιά της περιοχής στο 87' έδωσε τη νίκη 1-0 στην Άιντραχτ, βάζοντας τέλος στο σερί των επτά νικηφόρων αγώνων της Μπορούσια! Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για την Ντόρτμουντ μακριά από το σπίτι της, καθώς μέχρι τώρα είχε οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Βασικός ξεκίνησε και ο Τζαβέλλας, μπήκε στο τέλος αντί του Γκέκα ο Αμανατίδης.
Με γκολ του Αντούριθ στο 90’ η Βαλένθια ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 και απέδρασε από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ φτάνοντας την Εσπανιόλ στην τέταρτη θέση, που ηττήθηκε νωρίτερα από την Μπαρτσελόνα.
Η εντυπωσιακή πορεία του Ανόβερου σταμάτησε στη Νυρεμβέργη. Μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και έβαλαν τις βάσεις για το 5ο εντός έδρας τρίποντο σε οκτώ αγώνες. Η αντίδραση του Ανόβερου ήρθε αργά και το τελικό 3-1 κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό.


ΜΠΟΜΠΕΣ                1 / 2

Μπορεί να ήταν το ντέρμπι της Καταλονίας, όμως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε σημασία και συνέτριψε την Εσπανιόλ στο «Κορνεγία-Ελ Πρατ» 5-1. Από δύο γκολ για τους Μπλαουγκράνα πέτυχαν Πέδρο, Βίγια.
Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, για την 15η αγωνιστική της Super League.
Aυτο το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, δεδομένου ότι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν δοκάρι στο 35’ σε εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν.Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη, η οποία θα τους έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα.Η ομάδα του Τάκη Λεμονή είχε ναι μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο ο Αστέρας ήταν καλά στημένος και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ       1 / 3

Από τις 10 Νοεμβρίου είχε να νικήσει η Τσεζένα και τα κατάφερε ξανά τώρα, υποδεχόμενη την Κάλιαρι. Κάτι που συνέβη χάρι στον Λουίζ Χιμένεζ, ο οποίος στο 17' απέφυγε με ωραίο τρόπο δύο αντιπάλους του και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια του παιχνιδιού η Κάλιαρι, που έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν το πέτυχε, ενώ και η Τσεζένα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ. Με αυτό το αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι πήραν ψυχολογική ντόπα για τη συνέχεια.
Από τις 25/10 είχε να δεχθεί γκολ στο «Ριαθόρ» η Λα Κορούνια, ωστόσο βρήκε μπροστά της τον…κακό της δαίμονα και το πλήρωσε. Ο Ντιέγκο Κάστρο σκόραρε για 4ο από τα 5 τελευταία παιχνίδια του με αντίπαλο τους Γαλιθιάνους και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 88’. Συν τοις άλλοις ο Αντρές Γκουαρδάδο τραυματίστηκε εκ και πάλι, αφήνοντας τη Λα Κορούνια χωρίς τον καλύτερο παίκτη της. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...