powered by Agones.gr

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ ο εξολοθρευτής! (video)

Τι κι αν άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ήταν συγκλονισμένοι από τη φονική ενέδρα που επεφύλαξαν χθες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της ομάδας;
Οι παίκτες του Μάκη Χάβου παρέμειναν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους «32» του Europa League, καταφέρνοντας να πάρουν παλικαρίσια το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά άλωσε το «Μάξιμιρ», επικρατώντας με 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τέρμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 60’ και έτσι θα συνεχίσει τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτειά του.
 Ο ΠΑΟΚ πέρασε «32» ως δεύτερος του 4ου ομίλου στο Europa League, καθώς έχει 11 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Βιγιαρεάλ (επικράτησε με 2-1 στο Βέλγιο επί της Μπριζ).
Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στο χθεσινό κουπόνι ... 

ΤΡΙΑΔΑ                      1 / 3

Ο Παναιτωλικός παραμένει μόνος πρώτος αφού έσπασε το… μπλόκο της Νίκαιας (2-0 τον Ιωνικό) σε ένα παιχνίδι με πολλά επεισόδια. O Παναιτωλικός παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο πέρασε από την Νίκαια κερδίζοντας με 2-0 τον Ιωνικό και παρέμεινε για 2η σερί αγωνιστική μόνος πρώτος.
Πάντως η αγωνιστική δεν κύλησε ήρεμα. Αντίθετα στιγματίστηκε από επεισόδια μεγάλης έκτασης που έγιναν στα στενά γύρω από το γήπεδο του Ιωνικού αλλά και στην εξέδρα ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και του Παναιτωλικού. Απουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης (τα ΜΑΤ έφτασαν με καθυστέρηση στο γήπεδο λόγω της πορείας στο κέντρο της Αθήνας) υπήρξε πετροπόλεμος, αλλά και… καρεκλοπόλεμος με πολλά καθίσματα να γίνονται πολεμοφόδια στα χέρια των οπαδών. Για αρκετή ώρα τα επεισόδια ήταν ανεξέλεγκτα, ακόμη και όταν έφτασαν στο γήπεδο διμοιρίες των ΜΑΤ, μιας και το… πεδίο μάχης μεταφέρθηκε στα γύρω στενά. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα πολλά σπασμένα αυτοκίνητα, αλλά και την σύλληψη περίπου 25 οπαδών και των δύο ομάδων (οι περισσότεροι από αυτούς κατηγορούνται και για βιοπραγία κατά αστυνομικών), οι οποίοι πέρασαν την νύχτα τους στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στα γραφεία της εισαγγελίας Πειραιά.
Η Παρί ήθελε βαθμό κόντρα στην Καρπάτι για την πρώτη θέση και δεν… επεδίωξε κάτι περισσότερο. Ο Λουιντουλά άνοιξε το σκορ, όμως οι Ουκρανοί με τον Σιντέφσκι πήραν τον πρώτο βαθμό στον όμιλο.
Στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ έκανε… αγγαρεία με την Ουτρέχτη έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά, και το 0-0 αποτυπώνει το ανούσιο θέαμα που προσέφερε στους φιλάθλους.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...