powered by Agones.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Οι γηπεδούχοι υπερέχουν !!!

Καλημέρα σε όλους !
Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε αρκετές περιπτώσεις του σημερινού προγράμματος και σε ορισμένες από αυτές προσφέρουν ισχυρά στηρίγματα αφού υποδέχονται θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους. Δεν λείπουν πάντως και οι αμφίρροπες αναμετρήσεις, όπου προβλέπεται σκληρή μάχη για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.
Στη Β’ Γερμανίας ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στην Αουγκσμπουργκ και την Γκρόιτερ Φιρτ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την άνοδο. Λόγω έδρας η Αουγκσμπουργκ έχει ένα σχετικό προβάδισμα και ο άσος υποχωρεί και στο 1.90, όμως πρόκειται για αναμέτρηση που θέλει προσοχή αφού η Γκρόιτερ είναι υπολογίσιμη και μακριά από το γήπεδό της. Ο ορισμός της τριπλής παραλλαγής το ματς της Ντούισμπουργκ με την Ααχεν καθώς η αστάθεια χαρακτηρίζει και τις δύο. Καθαρό προβάδισμα έχει η Ονσάμπρικ που φιλοξενεί την καταδικασμένη Μπίλεφελντ με τον άσο να υποχωρεί στο 1.60.
Τόσο η Αϊντραχτ Φρανφούρτης όσο και η Βέρντερ Βρέμης δεν απέχουν αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη και θέλουν βαθμούς για να νοιώσουν σιγουριά. Η μεταξύ τους αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και όλα είναι θέμα μέρας.
Στη Β’ Γαλλίας ξεχωρίζουν κάπως η Μπουλόν που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και υποδέχεται την κατώτερη Βαν, όπως και η επίσης φιλόδοξη Ντιζόν που θα φιλοξενήσει τη Λαβάλ. Αυτοί οι δύο άσοι προσφέρονται στις αγορές από 1.80 ως 1.90. Τη νίκη θα έχει στόχο η ουραγός Γκρενόμπλ που εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα μετά την εκτός έδρας νίκη και υποδέχεται τη Ρεμς, η οποία και αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο. Κρίσιμο και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι της Σεντάν με την Εβιάν με τον άσο φαβορί στο 1.90.


ΤΡΙΑΔΑ

Ντιζόν - Λαβάλ                                  1
Μάκλσφιλντ - Άκρινγκτον           OVER
Ντούισμπουργκ - Άαχεν               OVER



Καλη επιτυχια !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...