powered by Agones.gr

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Νικήτρια στο ντέρμπι η ΑΕΚ, 1-0 τον ΠΑΟ

Καλημέρα φίλοι και φίλες στοιχηματικά δεν τα πήγαμε καθόλου καλά αυτό τα Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή χάσαμε στην βασική πρόταση της τριάδας μας την Λιόν που  κατάφερε να χαρίσει στην Αρλ-Αβινιό τον πρώτο της εντός έδρας βαθμό. Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο αθηναϊκό «clasico» της χρονιάς. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επιβλήθηκε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Super League και μείωσε τη διαφορά της από τους «πράσινους» στον ένα βαθμό.Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην Ένωση σημείωσε ο Ράφικ Τζιμπούρ μόλις στο 4’.

ΤΡΙΑΔΑ                                 2 /3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαβιέρ Ερνάντεζ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας της Στόουκ Σίτι με 2-1, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της φετινή νίκη μακριά από το «Ολντ Τράφορντ».Ο Μεξικανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 27’ και όλα έδειχναν ότι το γκολ αυτό θα αρκούσε στην ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να πάρει το «διπλό».Όμως, ο Τουντσάι Σανλί είχε αντίθετη γνώμη, ισοφαρίζοντας για τη Στόουκ στο 81’ και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο στο ματς τον είχε ο Ερνάντεζ βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 86’ και χαρίζοντας τους πρώτους τρεις φετινούς βαθμούς της Γιουνάιτεντ μακριά από το Μάντσεστερ.
H Λίβερπουλ πήρε την πρώτη νίκη με την νέα διοίκηση, επικρατώντας με 2-1 της Μπλάμπερν.Ο Σωτήρης Κυργιάκος με το 2ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ για την Λίβερπουλ στο 48' με κεφαλιά από σέντρα του Τζέραρντ.Η ισοφάριση ήρθε 2 λεπτά αργότερα με το αυτογκόλ του Κάραγκερ, αλλά στο 53' ο Τόρες χάρισε τους τρεις βαθμούς στην Λίβερπουλ, η οποία δεν είναι πια στην τελευταία θέση.
Η Λιόν κατάφερε να χαρίσει στην Αρλ-Αβινιό τον πρώτο της εντός έδρας βαθμό.Στην Αβινιό οι γηπεδούχοι, για τους οποίους έπαιξε ως αλλαγή ο Άγγελος Χαριστέας, άνοιξαν το σκορ με τον Ντζα Ντζεντζέ στο 36' και το μόνο που κατόρθωσε η Λιόν ήταν να ισοφαρίσει με τον Ζιμί Μπριάν στο 47'.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                                3 / 5

Μάχη για την παραμονή στην κατηγορία έδινε η Τρόμσνταλεν. Η TUIL πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με 2-0 από την Φόλο . Εξαιρετικά δύσκολα το πρόγραμμα των γηπεδούχων, καθώς ακολουθούν Φρέντρικσταντ και Μπόντο Γκλιμτ. 
Η Μπόντο Γκλιμτ έκανε την αντεπίθεση της για να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ. Η τιμή του διπλού έχει πάρει τον κατήφορο μετά και την είδηση με τον ντοπέ παίκτη της Στρόμεν κάτι που δεν συμβαίνει καθημερινά στη Νορβηγία.Ομως η Στρόμμεν κατάφερε και πηρε τη νίκη με 2 - 1 .
Η Σταντάρ είναι πλέον 3η μετά το 2-1 επί της Γάνδης.Στο "Σλεσίν" τα γκολ της Σταντάρ πέτυχαν οι Τσιτέ και Κουλιμπαλί, ενώ μείωσε ο Κουλιμπαλί για την Γάνδη, η οποία από 2η είναι πλέον 4η.
Από τα χειρότερα γλίτωσε το απόγευμα της Κυριακής, η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα, Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί «φλέρταραν» έντονα με την δεύτερη εντός έδρας ήττα της σεζόν από την Χοφενχάιμ, με την οποία εντέλει αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»
Η «Χόφε» άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Σενεγαλέζο Ντεμπά Μπα και στο 16’ η Ντόρτμουντ έχασε πέναλτι με τον Νούρι Σαχίν. Χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να έρθει η ισοφάριση για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Σκόρερ και λυτρωτής για τους Βεστφαλούς ήταν ο Ντα Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Με την ψυχολογία στα ύψη ήταν οι πρωταθλητές Ελβετίας, μετά την εντυπωσιακή νίκη εκτός έδρας επί της Ρόμα με 3-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν μετά την εύκολη επικράτηση επί της Σεν Γκάλεν με το ίδιο σκορ 1 - 3 που τείνει να γίνει το αγαπημένο της .


UNDER / OVER                                                    4 / 5

Η Ουντινέζε επικράτησε της ασταθούς Παλέρμο με σκορ 2 - 1 . Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μπενάτια στο 9΄και ο Ντι Νατάλε 54' πεν. οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον  Πινίγια στο 83'.  
H Στουτγκάρδη ανέκοψε την φορά της Ζανκτ Πάουλι, καθώς πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το «Μερτσέντες Μπεντς Αρένα», χάρη σε τέρματα των Νιντερμάιερ και Κουζμάνοβιτς.
Από το καλό στο καλύτερο βαδίζει η Μόλντε που παραμένει αήττητη από την μέρα που ανέλαβε τον σύλλογο ο Ούβε Ρέσλερ (έξι αγωνιστικές). Οι «Bla-hvit» εμειναν στο 0 - 0 με τους «Oddrane». Στην άρτια αμυντική συμπεριφορά της ομάδας της Οντ Γκρένλαντ του στάθηκε ο τεχνικός Φάγκερμο.
Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με διαφορετικά σκορ ειχε φέρει η Σταρτ. Η ομάδα από το Κρίστιανσαντ με γκολ του Μάθησεν στο 82΄πηρε τους τρείς βαθμούς της νίκης γράφοντας το τελικό 3 - 2 .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...