powered by Agones.gr

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ταμείο με 5 / 5 σε under / over ...

Καλημέρα φίλοι μου καταπληκτική η χθεσινή μέρα για εμάς κάνοντας το απόλυτο σε under / over  5 / 5 καθώς βγάλαμε τα σπασμένα του Τσάμπιονς Λιγκ . Στη βασική πρόταση της τριάδας μας είχαμε 2 /3 επιτυχίες χάνοντας μόνο τη Ζενίτ όπου επικράτησε της Χάιντουκ στην Ρωσία με 2-0 . Τέλος στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις κάναμε το  3 / 5 και απλά πήραμε τα χρήματα μας πίσω .
Πάμε να δούμε πως έγιναν όλα αυτά...


ΤΡΙΑΔΑ                                                                            2 / 3 

Σφράγισε την απόλυτη κυριαρχία της στον όμιλο η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία μετά την Αντερλεχτ και την ΑΕΚ επικράτησε της Χάιντουκ στην Ρωσία με 2-0. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε το 3x3 και έφτασε τους εννιά βαθμούς, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την αναμενόμενη πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 25' ο Μπουκάροφ (1-0) και στο 68' ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Ντάνι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στην επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης, η Ζενίτ παίζει με την Χάιντουκ στην Κροατία.
Η Λιλ πήρε την πρώτη της νίκη, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λέφσκι Σόφιας και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Το γκολ της νίκης για τους Γάλλους πέτυχε ο Σεντζού τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους.
Με γκολ του Κανουτέ στο 34' η ομάδα του Γκρεγκόριο Μανθάνο πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της Καρπάτι, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Τσέστερ στο 88'. 


UNDER / OVER                                                 5 / 5

Με έναν σούπερ Αντεμπαγιόρ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Λεχ Πόζναν και βρίσκεται μόνη πρώτη στον όμιλο. Ο Αφρικάνος φορ πέτυχε και τα τρία γκολ, βάζοντας από το 25' την ομάδα του μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά. Ο Τσιμπάμπα μείωσε στο 50,' όμως ο Αντεμπαγιόρ στο 73' διαμόρφωσε το τελικό 3-1, το οποίο ήταν και η πρώτη ήττα των Πολωνών.  
Τρίτη και καλύτερη για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία χρειάστηκε να έρθει η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Οι Ροχιμπλάνκος άνοιξαν το σκορ με τον κεντρικό αμυντικό Ντιέγκο Γκοντίν στο 18', (1-0) ενώ στο 66' ο Αγουέρο (που είχε μπει πριν από ένα λεπτό στο ματς στη θέση του Φορλάν) έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 78' ο Nτιέγκο Κόστα. Η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες βρίσκεται στην 3η θέση του 2ου ομίλου με τέσσερις πόντους, καθώς στην ισοβαθμία με τον Άρη μειονεκτεί αφού έχει ηττηθεί στη Θεσσαλονίκη (1-0).
Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τη Σπόρτινγκ, που διέσυρε τη Γάνδη με 5-1. Οι Πορτογάλοι «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος, καθώς μέχρι το 37' το σκορ ήταν στο 4-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Λιέντσον και από ένα Σαλομάο, Μανίς και Πόστιγκα, ενώ για τον βελγικό σύλλογο είχε μειώσει ο Βιλς στο 16'. 
Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια της ΑΕΚ να «αποδράσει» με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ».Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ηττήθηκε με 3-0 από την Άντερλεχτ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έτσι παρέμεινε στους τρεις βαθμούς. Οι Μπουσουφά (31΄), Λουκάκου (71΄) και Γιούχας στο (75΄) σημείωσαν τα τέρματα των «μωβ».
Οι δευτεραθλητές Ελβετίας έκαναν... παρέλαση στην άμυνα της Οντένσε και χάρη στο 4-2 προσπέρασαν τη Χετάφε, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να μειώσουν δύο φορές σε 2-1 και 4-2 αντίστοιχα. 


ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ               3 / 5

Τις βάσεις για την κατάκτηση της πρωτιάς στο 12ο όμιλο έβαλε η Πόρτο, θριαμβεύοντας (1-3) στην Κωνσταντινούπολη επί της Μπεσίκτας. Μπορεί από το 43' να έπαιζε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Μάικον με απευθείας κόκκινη κάρτα), όμως ούσα ήδη στο 1-0 με γκολ του Φαλκάο χτύπησε στην κόντρα και δεν άφησε περιθώρια στους πρωταθλητές Τουρκίας που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 92' με τον Μπομπό κι αφού ο Φερνάντο είχε δει στο 89' την άγουσα για τα αποδυτήρια. 
«Εάν ο προπονητής της Χετάφε ήταν θυμωμένος με τους παίκτες τους μετά το κυριακάτικο παιχνίδι στο Καλντερόν, τώρα θα πρέπει να είναι έξαλλος», γράφουν οι Ισπανοί, που βλέπουν τη φετινή Χετάφε να μην έχει καμία σχέση με την περσινή. Μάλιστα δεν διστάζουν να σχολιάσουν το γεγονός ότι ήταν τυχερή που το σκορ ήταν μόνο 1-0, αφού οι Γερμανοί είχαν αμέτρητες ευκαιρίες να σκοράρουν, με τον Πογκρέμπνιακ και τον Κακάου κυρίως, αλλά τις σπατάλησαν.
Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια για τη Γιουβέντους που χάρη σε γκολ του Κράσιτς στο 48' πήρε τον βαθμό στο Σάλτσμπουργκ με 1-1. Οι Αυστριακοί είχαν προηγηθεί με τον Σβέντο στο 36', όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο.
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Μπριζ για τον 4ο όμιλο του Europa League, στον οποίο μετέχει και ο ΠΑΟΚ καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο «Μάκσιμιρ», σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 77', όταν κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο ο Σαμίρ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το κροατικό συγκρότημα έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η βελγική ομάδα έχει δύο στους πρώτους τρεις αγώνες της στο γκρουπ.
Μετά τις νίκη της  Πόρτο μεσα στην Μπεσίκτας αναπτερώθηκαν οι ελπιδες πρόκρισης της Ραπίντ Βιέννης, η οποία επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια και... έσπασε το ρόδι.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...