powered by Agones.gr

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ταμείο με τριάδα ...

Καλημέρα φίλοι και φίλες μεγάλη βραδιά η χθεσινή που καταφέραμε και περάσαμε και τα τρία σημεία που επιλέξαμε στη βασική επιλογή της τριάδας μας.
 
Κατώτερη τον προσδοκιών εμφανίστηκε η εθνική Ελπίδων στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Τσεχία , που διεξήχθη στο Γιάμπλονετς . Η ομάδα του Γεώργιαδη ηττήθηκε με σκορ 3 - 0 από την αντίπαλο της και τώρα ψάχνει ένα μικρο θαύμα στον επαναληπτικό της Τρίπολης  , για να πάρει την πρόκριση στο Euro 2012.

 Η Ολλανδία νίκησε δύσκολα την Μολδαβία με 1-0 για τον 5ο όμιλο, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κλάας Γιαν Χουντελάαρ που βρήκε την υγεία του στην Σάλκε, καθώς σκοράρει ακατάπαυστα από το ξεκίνημα της σεζόν. 
Την πρώτη της νίκη στον 8ο όμιλο πήρε η Πορτογαλία. Με νέο προπονητή (Πάουλο Μπέντο), οι Ίβηρες επικράτησαν με 3-1 της Δανίας στο «Ντραγκάο» και έδειξαν πως βγαίνουν από την κρίση. Την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο την έκανε ο Νάνι που πέτυχε δύο γκολ, ένα αυτογκόλ του Καρβάλιο άγχωσε κάπως τους οικοδεσπότες, που σφράγισαν την νίκη τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 85΄.

Στις μπόμπες είχαμε   1/2  επιτυχίες. 

Η Σλοβακία πήρε ένα καλό μάθημα  στο Ερεβάν, χάνοντας 3-1 από την Αρμενία. Η μουντιαλική ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις υποτίμησε τους παίκτες του Βαρντάν Μινασιάν και δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στη μάχη της πρόκρισης. 

Τα αμυντικά κενά, η αδυναμία να εκμεταλλευτεί τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε και η τύχη στέρησαν από την Κύπρο το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νορβηγία για τον 8ο όμιλο. Το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο (γκολ του Γιον Άρνε Ρίσε στο 2'), δέχθηκε νέα ψυχρολουσία πριν από το τέλος του ημιχρόνου (Κάριου στο 42') και παρά τη μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μισό του αγώνα ηττήθηκε 1-2. Ο Οκκάς μείωσε νωρίς, στο 58', όμως ο κορυφαίος του αγώνα Αλωνεύτης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, στο 77ο λεπτό.

Τέλος  στα under/over  ειχαμε  3/4 επιτυχιες .


Η Τσεχία με το γκολ του Χούμπνικ είκοσι λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα στην Πράγα (1-0) έβαλε τέλος στο αήττητο της Σκωτίας.
Πιο έτοιμη, αγωνιστικά και πνευματικά, για το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου αποδείχθηκε η Γερμανία, η οποία επιβλήθηκε 3-0 της Τουρκίας στο Βερολίνο και μπήκε σε θέση ισχύος για την απευθείας πρόκρισης.
Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε δεν πτοήθηκε ούτε από το 0-0 του ημιχρόνου, ούτε από τη γρήγορη ισοφάριση των Λιθουανών στο πρώτο γκολ του Γιορέντε. Συνέχισε να επιτίθεται και τελικά επικράτησε με 3-1.
Τέλος τα σχέδια μας χάλασε η Ρωσία που με γκολ των Κερζάκοφ, Ντζαγκόεφ και Σιρόκοφ, η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ προηγήθηκε 0-3 του ΕΪΡΕ και παρόλο που οι Κιν και Λονγκ μείωσαν με δύο "κολλητά" γκολ (2-3) έφυγε αλώβητη.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...