powered by Agones.gr

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Πολλά γκόλ ... πολλά λεφτά !!!

Καλημέρα φίλοι μου η τύχη συνεχίζει να μας χαμογελάει και να μας στέλνει ταμείο. Η χθεσινή μέρα πήγε καταπληκτικά για εμάς κάνοντας το 3/3 στην βασική μας επιλογή και έχοντας περάσει τις δυο από τις τρεις μπόμπες με απόδοση 27.5 μπορούσαμε να χαμογελάσουμε με ικανοποίηση.
Πάμε λοιπόν να δούμε πως καταφέραμε και περάσαμε τα σημεία μας ...

Η Τσέστερφιλντ κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα της Σάουθεντ έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Boden S  ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο 83΄λεπτό και με μια ατομική προσπάθεια στο 93΄κατάφερε να σκοράρει και να γράψει το τελικό 2 -1.

Η Χάντερσφιλντ η μόνη σοβαρή ομάδα της κατηγορίας κατά την άποψη μου , κατάφερε να προηγηθεί 0 - 2  της Κόλτσεστερ  στο ημίχρονο  με τέρματα των  Novak L. στο 34΄ και του  Pilkington A. στο 42΄. στην επανάληψη  η  Κόλτσεστερ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι  ο  Rhodes J. στο 78΄έγραψε το τελικό 0 - 3 για την Χάντερσφιλντ .

Ισόπαλες έφυγαν από το ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ η Κρού και η Τορκί σε ένα πολύ μεγάλο αγώνα που πρόσφερε γκολ και θέαμα στου θεατές του.Η  Τορκί προηγήθηκε στον αγώνα με δυο γκολ Ellis M. στο και στο 16΄αλλά μείωσε το σκορ  Donaldson C.  στο 45΄ για την ομάδα της Κρού. Στην επανάληψη η Τορκί πίεσε και κατάφερε να σκοράρει με τον O'Kane E. στο 67΄και εκεί που όλοι νόμιζαν πως το παιχνίδι τελείωσε  ο Westwood A.  είχε άλλη άποψή  με δυο γκολ στο 73΄και στο 78΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη ανατροπή αφού ο ίδιος  παίχτης είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 93΄ έτσι το τελικό σκορ έμεινε στο 3 - 3.

Στις μπόμπες είχαμε   2 / 3  επιτυχίες!!!

Χάγιες & Γέντινγκ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ντάρλινγκτον με σκορ 0 - 1 . Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Χάγιες & Γέντινγκ πέτυχε ο Patulea στο 49΄.
Η ομάδα της  Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ilunga στο 37΄ . Στην επανάληψη το Καμερούν το μόνο που κατάφερε ήταν ισοφαρίσει το παιχνίδι με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Nkulukutu  και έγραψε το τελικό 1 - 1 .

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του Διαγόρα Ρόδου στο «Γεντί Κουλέ», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League. 

Στα  UNDER / OVER είχαμε 2/4 επιτυχίες!!!

Η Μπράντφορντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπαρνέτ με σκόρερ τον  Osborne L. στο 65΄ και Adeyemi T. στο 69΄. 

Με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος του αγώνα και σκόρερ Baldock S. στο 55΄ και του  Doumbe M . στο 62΄ η Μίλτον Κέινς Ντονς κατάφερε να πάρει τη νίκη απενατι  στην  Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ.  

Η  Χάρτλπουλ επικράτησε με  2 -0  της  Πιτέρμπορο με δυο γκολ που σημείωσε στο 44΄ ο Hartley P. και στο 90΄ Liddle G.

Η Γουόλσολ προηγήθηκε με  2 - 0  στο ημίχρονο και το μονό που κατάφερε η Έξετερ ήταν να μειώσει σε 2 - 1. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...