powered by Agones.gr

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Χρυσό ταμείο !!!


Καλημέρα φίλοι μου χρυσό ταμείο περάσαμε και χθες κάνοντας το απόλυτο 5/5 στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις η τύχη μας χαμογέλασε στο  94΄ όπου  ο  Stanco σκόραρε για  την  ομάδα  του  Μόντενα για να γράψει το τελικό   2 - 2 και εμάς να μας στείλει σε ένα τρελό ταμείο με απόδοση 79.5 ναι καλά διαβάσατε 79.5 , και αν ήμασταν  περισσότερο τυχεροί θα είχαμε καταφέρει το απόλυτο  στα UNDER / OVER  όπου είχαμε 4 / 5 επιτυχίες χάνοντας μόνο την Φόλο που κόλλησε  στο 0 - 2 από το 68΄
Πάμε λοιπόν να δούμε πως έγιναν όλα αυτά που αναφέρω πιο πάνω ...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ                          5 / 5

 Η Χιρόνα με την Ουέλβα μείνανε στο 0 - 0  σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και με πολύ λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Συναρπαστικός αγώνας  έγινε χθες στο ΑΛΜΠΕΡΤΟ  ΜΠΡΑΛΙΑ  σε έναν αγώνα όπου η Αλμπινολέφε κατάφερε να προηγηθεί με 0 - 2 αλλά ο  Stanco είχε άλλη άποψη αφού με δυο προσωπικά γκολ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του και έγραψε το τελικό  Μόντενα - Αλμπινολέφε   2 - 2

Το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του έκανε χθες το μεσημέρι ο Αργεντινός επιθετικός Gonzalez της Νοβάρα σκοράροντας 4 φορές απέναντι στην Πορτογκρουάρο στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε χατ-τρικ πετυχαίνοντας 3 γκολ στο , 24΄και 43΄ δείχνοντας πως δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς  . Στην επανάληψη η Πορτογκρουάρο μπήκε δυνατά έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει με τον Altinier 55΄ αλλά η  Νοβάρα  παίζοντας με αντεπιθέσεις σημείωσε άλλα δυο γκολ μα τον Gonzalez στο 81΄και με πέναλτι του  Rigoni στο 89΄ και έτσι σημειώθηκε το τελικό 1 - 5 .

Ο Εθνικός Αστέρας επέστρεψε στις νίκες, καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τρικάλων. Ο Διαμάντης με σουτ μόλις στο όγδοο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου και με αυτό το γκολ χάρισε στους "ερυθρόλευκους" το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και στο 2-0, αλλά στο 57' ο Λουάμο "σημάδεψε το δοκάρι".
Η ομάδα της Καισαριανής έφτασε τους επτά βαθμούς, τους οποίους έχει κατακτήσει όλους στην έδρα της, ενώ τα Τρίκαλα έχουν ένα πόντο λιγότερο.

Συνεχίζει το ονειρεμένο ξεκίνημα των γηπεδούχων που έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στα 8 παιχνίδια τους , κατάφερε να προηγηθεί με δυο γκολ στο ημίχρονο η ομάδα της Πάντοβα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο . Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Di Gennaro στο 49΄ έγραψε το τελικό  Πάντοβα - Γκροσσέτο  3 - 0 .

UNDER / OVER                                    4 / 5           

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Βέροια και Αγροτικός Αστέρας έμειναν στο μηδέν και έβαλαν στο σακούλι τους από ένα βαθμό. Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν ελάχιστες ευκαιρίες σε όλο το 90λεπτο, κάτι που δείχνει πως το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο. 
Η γηπεδούχος  Τρόμσντάλεν δεν μας δυσκόλεψε καθόλου στην επιλογή που κάναμε στο OVER εφόσον το ημίχρονο ήταν 4 - 1 και στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφερε η Μος  ήταν να μειώσει σε 4 - 2. 
Οι «ατζουρι» του Αλιέτι συμπλήρωσαν οχτώ παιχνίδια χωρίς ήττα και φιγουράρουν πλέον στη πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Έμπολι καθώς βρέθηκε να χάνει στο 71΄ από γκολ του Cacia αντέδρασε και έφτασε δικαία στην ισοφάριση με γκολ Coralli στο 84΄ και συνέχισε το αήττητο σερί της.
Σπουδαία νίκη χάρη σε ένα γκολ του Μπονατσόλι, το τέταρτο στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους κατάφερε να πάρει η ομάδα της Ρετζίνα μέσα στην έδρα της Φροζινόνε  , ο έμπειρος φορ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους «βισσινί» στην πορεία της ομάδας για την άνοδο. Το τελικό αποτέλεσμα 1 -2 .
Τρίτη διαδοχική ήττα με «θύτιδα» την Φόλο  (0 - 2 ) υπέστη η Στρόμεν. Ο νεοφώτιστος σύλλογος δίνει μάχη για την κατάκτηση της πέμπτης προνομιούχου θέσης (πλέι-οφ) με τη Λοβ Χαμ . Η ομάδα της Φόλο μεταμορφώνεται προς το καλύτερο απέναντι στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες της κατηγορίας και αυτο το απεδειξε χθες παίρνοντας μια εύκολη νίκη απέναντι στη Στρόμεν με 0 - 2 . 

ΤΡΙΑΔΑ                                   0 / 3

Μετά το κακό ξεκίνημα έιχαν έρθει τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την Χερέθ και έδειχνε να έιχε συνέλθει για τα καλά. Χαρακτηριστικά να αναφέρω πως η Χερέθ έχει να δεχτεί γκολ εδώ και τέσσερις αγώνες ενώ η Ουέσκα στα 540 αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει, είχε  πετύχει μόλις δύο γκολ. Η Χερέθ υποτίμησε τον αντίπαλο και δίκαια έχασε με 1 - 3
Η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «Γραναδίνος» είναι γεγονός η ομάδα της Σαλαμάνκα κατάφερε να προηγηθεί στον αγώνα  στο 14΄ και εκεί έκατσε για να κρατήσει το σκορ αλλά η ομάδα Γρανάδα με αντεπίθεση διάρκειας μπόρεσε και γύρισε το παιχνίδι στο 93΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του  Geijo
Ο αγώνας αποτελούσε ντέρμπι στην περιοχή της Καστίγια και Λεόν. Η Βαγιαδολίδ ταξίδεψε  βορειοδυτικά στην Πονφεράδα, ελπίζοντας να βρει με τη σειρά της «χρυσάφι» στα ορυχεία της . Η Βαγιαδολίδ πήρε κεφάλι στο σκορ με εντυπωσιακό σουτ  του Guerra στο 57΄ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού ο Saizar στο 81΄λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα της Πονφεραντίνα και να της χαρίσει ένα πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...