powered by Agones.gr

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Τινάξαμε το ταμείο !!!

Καλημέρα φίλοι μου χθες τρελάναμε κόσμο κάνοντας το απόλυτο σε τριάδα , μονό αποδεκτό και 3 / 3 στις μπόμπες . Τι άλλο να πω για τη χθεσινή βραδιά θεωρώ ότι ήταν μια από τις καλύτερες βραδιές του στοιχήματος  στα 10 χρόνια που ασχολούμαστε με αυτό.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε στα ματς που μας χάρισαν ένα τεράστιο ταμείο...

ΤΡΙΑΔΑ                                  3/3

Δεύτερη σερί νίκη για την Αρμενία, που έφτασε τους επτά βαθμούς και βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης. Η ομάδα του Μινασιάν δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Ανδόρα, την οποία κέρδισε εύκολα με 4-0.

Η εντός έδρας ήττα τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη Σλοβακία ξεπεράστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Ρωσία. Η ομάδα του Άντβοκαατ αρχικά πέτυχε την Παρασκευή σπουδαίο «διπλό» στην Ιρλανδία και την Τρίτη πέρασε νικηφόρα και από τα Σκόπια νικώντας 1-0 την ΠΓΔΜ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Κερζακόφ στο όγδοο λεπτό και έτσι οι Ρώσοι βρίσκονται πλέον μόνοι στην κορυφή.

Η Ισπανία U21 στο ρελαντί επιβλήθηκε με 3-0 της Κροατία U21 και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, κάτω των 21 ετών . Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο  Dominguez στο 67', στο 88' ο  Adrian  έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Jeffren στο 93'.  

ΜΠΟΜΠΕΣ                                     3 / 3

Η Βόρεια Ιρλανδία άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στα Νησιά Φερόε μένοντας στην ισοπαλία (1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χολστ στο 60' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λάφερτι στο 76'.

Μετά το 3-0 από την Γερμανία την Παρασκευή, οι Τούρκοι γύρισαν και το άλλο μάγουλο και δέχτηκαν ακόμη ένα χαστούκι, αυτή τη φορά ιδιαίτερα ηχηρό, από το Αζερμπαϊτζάν με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε στο 38' ο Σαντιγκόφ.

Την προηγούμενη αγωνιστική ευτύχησε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο 91' χάρη σε κεφαλιά του Σιράτζε με αντίπαλο τη Μάλτα. Αυτή τη φορά η τύχη τής γύρισε την πλάτη, με το σενάριο να έχει δύο κοινά σημεία. Το πρώτο ήταν ότι για το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια σκόραρε (74') και πάλι ο Σιράτζε, ο οποίος αυτή τη φορά ξεκίνησε βασικός, όμως το δεύτερο σίγουρα δεν θα άρεσε στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και τεχνικό του Ολυμπιακού. Στο 91' ο Κάουνα ισοφάρισε σε 1-1 για τη Λετονία και έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων, που είχαν την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση του γκρουπ.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...