powered by Agones.gr

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ταμείο με τριάδα...Σκοντάψαμε με Άρη !!!

Καλημέρα φίλοι και φίλες η χθεσινή μέρα πήγε σχετικά καλά για εμάς κάνοντας το τρία στα τρία στην βασική πρόταση της τριάδα μας . Στα UNDER / OVER κάναμε το 3 / 5 και στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις δεν τα πήγαμε καθόλου καλά κάνοντας το 1 / 4 . Στο δεύτερο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις που μας έδωσε ο φίλος Darko είχε 3 /4 επιτυχίες χάνοντας μόνο τον Άρη που παραδόθηκε στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και έχασε με το βαρύ σκορ 0 - 4  στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Πάμε λοιπόν να δούμε πως έγιναν όλα αυτά...

ΤΡΙΑΔΑ                     3 / 3


Η φανταστική εκτός έδρας νίκη της Τράμπζονσπορ με 7-0 επί της Κασίμπασα ηταν το αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα στην κορυφή μαζί με Καϊσέρισπορ και Μπούρσασπορ.
Οι Σικελοί δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην Μπολόνια του Βαγγέλη Μόρα (ήταν στην αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε). Οι Παστόρε και Ίλισιτς έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Ντέλιο Ρόσι, η οποία διεύρυνε το προβάδισμά της με τον Χιλιανό Πινίγια. Οι ροσομπλού μείωσαν με τον Ντι Βάιο, αλλά χωρίς να πετύχουν κάτι περισσότερο. Μάλιστα ο Μπατσίνοβιτς λίγο πριν από το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 
Την πρώτη του φετινή νίκη πέτυχε ο Λεβαδειακός, ο οποίος συνέτριψε με 4-0 τον Εθνικό Αστέρα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Οι «Πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί και με δύο τέρματα του Γιώργου Μπάρκογλου (4’, 11’) και άλλα δύο από τους Ζαχάρια και Πόποβιτς στο δεύτερο μέρος, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και έφτασαν άνετα στο πρώτο τους τρίποντο στην Football League. 

UNDER / OVER                                   3 / 5

Στους 14 βαθμούς ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ, η οποία κέρδισε 3-2 τη Γκλάντχαμ, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική. Ο Μπαμπαγκίντα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 12’, όμως στο 46’ ο Μπα και στο 67’ ο Άντερσον με αυτογκόλ ανέτρεψαν την κατάσταση για την Χόφενχαϊμ σε 2-1. Στο 83’ ο Σαλίχοβιτς με πέναλτι πέτυχε το 3-1 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο Ιντρίσου. 
Όπως είχε αποδειχθεί επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα η Σάντεφιορντ είχε παραδώσει πνεύμα στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα Νορβηγίας όμως την Κυριακή έδειξε άλλη ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πήρε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Αάλεσουντ με το τελικό σκορ να είναι το 2 - 2 .
Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η ομάδα του Μόρτεν Βίγκχορστ  εντός έδρας από την  Μπρόντμπι  πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση, κυρίως στην επανάληψη, οπότε και θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική πιστοποιώντας την αγωνιστική της άνοδο.
 Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής η ομάδα του Φράνκι Βερκότερεν έφτασε σε ένα μίνι θρίαμβο επί της Σταντάρ Λιέγης, καθώς επικράτησε 4-2 στη "Κρίσταλ Αρένα". Δύο από τα γκολ των γηπεδούχων (το δεύτερο και το τέταρτο) πέτυχε ο άλλοτε Ενωσίτης Ντάνιελ Τόζερ, ενώ ο Γέλε Βόσεν συνέχισε την επαφή του με τα δίχτυα.
Δεύτερη σερί ήττα υπέστη στο βελγικό πρωτάθλημα η Αντερλεχτ, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.Η ομάδα του Άριελ Γιάκομπς ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Σερκλ Μπριζ με γκολ του Ίαστσουκ στο 62` και έμεινε 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                                   1 / 4


Η Εσπανιόλ αγωνιζόταν από νωρίς με δέκα παίκτες και πέτυχε μεγάλη νίκη στο «ΟΝΟ Εστάδι» επί της Μαγιόρκα χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Λουίς Γκαρθία από τη βούλα του πέναλτι στο 37' (0-1) ενώ στο 35' είχε δει κόκκινη κάρτα ο Αργεντινός, Πάμπλο Οσβάλντο.
Σπόρτινγκ Χιχόν επικράτησε με 2-0 χάρις σε τέρματα που πέτυχαν οι Σανγκόι και Ντιέγκο Κάστρο, παίρνοντας έτσι την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη από τις 12 Σεπτεμβρίου, όταν είχε επιβληθεί με το ίδιο σκορ και στο ίδιο γήπεδο της Μαγιόρκα
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις με Μπρίτο και Σαμπού αλλά η ομάδα του Σάκη Τσιώλη απάντησε αρχικά με την αλλαγή του Καρδιτσιώτη τεχνικού, τον Μπρέσκα, και πήρε τον βαθμό στο 82` με τον Ντολεζάι, λίγο μετά το 2-1!  
Ο Παναγιώτης Κονέ δεν μπόρεσε στα 85 λεπτά που έπαιξε να βοηθήσει την Μπρέσια να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε. 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ   απο  Darko.                    3 / 4


Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με το ευρύ 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη και έκανε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Καφές, ενώ στο 58’ και το 68’ ο Νάτσο Σκόκο «σφράγισε» τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» της Αθήνας. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο τέλος του αγώνα ο Ραφίκ Τζιμπούρ.
Στην Ηλιούπολη, η τοπική ομάδα ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο της Καλλιθέας και έφτασε τους 9 βαθμούς, παραμένοντας στο κυνήγι της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ηλιόπουλος σκόραρε για την... Ηλιούπολη στο 28' και ο Κάμπας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που αφήνει την ομάδα της Καλλιθέας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς.
Στο καλύτερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής στη Λιγκ 1, η Λιόν επιβλήθηκε της Λιλ με 3-1 εντός έδρας και ξεκόλλησε προσωρινά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εξ αρχής οι "γκονς" του Κλοντ Πιέλ έβγαλαν αποφασιστικότητα. Ωφελήθηκαν από το γρήγορο γκολ του Λισάντρο Λόπες στο 2', για να φτάσουν στο 2-0 με τον Γκουρκίφ στο 41'. Ο φορμαρισμένος Σόου μείωσε για τη Λιλ στο 52', αλλά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λόπες στο 56' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, παρά την αποβολή του Ζερεμί Πιέντ είκοσι λεπτά πριν από το φινάλε. 
Έδαφος στη βαθμολογία κέρδισε και η Σαμπντόρια μετά την επιτυχία της επί της Φιορεντίνα. Μπορεί οι βιόλα να προηγήθηκαν με τον Μαρκιόνι, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα οι Τσίγκλερ και Κασάνο έφεραν τα πάνω κάτω.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...