powered by Agones.gr

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Παραδόθηκε στις ορέξεις της Βασιλείας...

Φίλες και φίλοι καλησπέρα . Δυστυχώς χθες μας χάλασε τη βασική πρόταση της τριάδα μας η Ρομα η οποία παραδόθηκε στις ορέξεις της Βασιλείας και ηττήθηκε με σκορ 1 - 3 .
Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν μόλις 12 λεπτά για να κάνουν οι Ελβετοί αισθητή την παρουσία τους αφού μόλις στο 12' ο Φράι σκόραρε για το 1-0.Οι ήδη θυμωμένοι οπαδοί της Ρόμα ένιωσαν να τους ζώνουν τα φίδια πριν ο Μποριέλο ισοφαρίσει στο 21' μετά την εξαιρετική πάσα του Τότι. Αυτή η ενέργεια όμως ουσιαστικά αποτέλεσε το κύκνειο άσμα των Ρωμαίων στο ματς. Σαφώς πιο έτοιμη και με μεγαλύτερο κίνητρο, η Βασιλεία βρήκε χώρους στην άμυνα της Ρόμα και στο 44' με τον Ινκούμ πέτυχε το γκολ που ουσιαστικά έκρινε το νικητή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το σταυρό του μαρτυρίου, προσπάθησαν σπασμωδικά να αντιδράσουν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μαζέψουν μία ακόμα φορά την μπάλα από τα δίχτυα τους. Φρόντισε γι' αυτό ο Καμπράλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ακόμα περνάει παίκτες ο σκόρερ του τρίτου γκολ της Βασιλείας.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια την πρώτη του νίκη στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε ο Άγιαξ και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Αίαντας επικράτησε της Οσέρ με 2-1 και είναι ισόβαθμος της Μίλαν. Τρεις αποβολές είχε ο αγώνας.
Και τέλος η Μπράγκα σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ με θύμα την Παρτιζάν. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσαν οι Λίμα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 35' και Ματέους στο 90'.
Στα UNDER / OVER είχαμε 3 / 5 επιτυχίες και στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ δεν τα πήγαμε καθόλου καλά μένοντας στο φτωχό 1 / 5 .Και τέλος στην ΤΡΙΑΔΑ  που μας έδωσε ο φίλος μας Darko είχαμε 1 / 3 επιτυχίες .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...