powered by Agones.gr

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ταμείο με ανατροπή...

Καλημέρα φίλοι μου πολύ καλά πήγε η βραδιά της Παρασκευής για εμάς κάνοντας το απόλυτο στη βασική πρόταση της τριάδας 3 / 3 με την τεράστια ανατροπή που πέτυχε η Άουγκσμπουργκ στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο απέναντι στην κουρασμένη Ουνιόν Βερολίνου .
Στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις κάναμε το 3 / 5 και απλά είχαμε επιστροφή χρημάτων. Στα UNDER - OVER δεν τα πήγαμε καλά και έτσι μείναμε στο φτωχό 1 / 4 .
Πάμε να δούμε πως έγιναν όλα αυτά...

ΤΡΙΑΔΑ                                           3  / 3                           

Η Ουνιόν συνέχισε το πολύ κακό σερί που είχε χωρίς νίκη μακριά από το Βερολίνο και σήμερα μετράει 17 παιχνίδια χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της . Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε κουρασμένη και χωρίς ιδέες απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη Άουγκσμπουργκ. Τα μαύρα φίδια αρχίζουν να ζώνουν τον Νοϊχάους, που γνωρίζοντας τις εκτός έδρας αδυναμίες της ομάδας του χτύπησε καμπανάκι στους παίχτες του πριν βρεθούν σε δυσάρεστη θέση να δεχτούν το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από το δεκάρι της Άουγκσμπουργκ Hain S όπου και έγραψε το τελικό 2 - 1 .
Η Λε Μαν βρίσκοντας ρυθμό πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας της Ligue 2 , όπου ισόβαθμη με την ομάδα της  Τουρ. Το τελικό 1-0 ήρθε με γκολ του Dieye στο 77΄ .
Η Σλίγκο ρόβερς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιρλανδίας την περίοδο που διανύουμε και το απέδειξε και το βράδυ της Παρασκευής παίρνοντας μια άκρως επαγγελματική νίκη με σκορ 1 - 2 στην έδρα της Γιού Σι Ντι , θα πρέπει πλέον να αυτοκτονήσουν για να χάσουν το εισιτήριο για το Europa League . Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Blinkhorn στο 46΄ και ο Boco στο 47΄ και η ομάδα του Μάρτιν Ράσελ κατάφερε να μειώσει με γκολ Kilduff  στο 86΄.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                   3 / 5

Η Κότμπους δεν κατάφερε να σκοράρει στην δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και έτσι δίκαια γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Όσναμπρικ με γκολ των Schnetzler A στο 24΄και του Adler N. στο 65΄ . Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Κότμπους έπαιζε με δέκα παίχτες από το 57΄μετα την απευθείας κόκκινη που δέχτηκε ο Uwe Hunemeier. Ο Matthias Heidrich ανέλαβε να εκτέλεση το πέναλτι άλλα δεν ευστόχησε .
Η Φίνγκαλ επικράτησε πολύ εύκολα με 0 -2 της Ντάνταλκ στο <<ΟΡΙΕΛ ΠΑΡΚ >> .Η ομάδα του Λίαμ Μπάκλεϊ διατηρήθηκε στην 4η θέση, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το εισιτήριο για το Europa League, με δεδομένο ότι η 2η και η 3η της βαθμολογίας, Σάμροκ και Σλίγκο θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου. Στο φινάλε η Σπόρτινγκ Φίνγκαλ υποδέχεται την αδιάφορη Γιου Σι Ντι.
Η Παρασκευή έχει αποδειχθεί φέτος πως αποτελεί καταραμένη μέρα για την Βιγιαρεάλ καθώς όποτε αγωνίζεται χάνει. Κόντρα στην εκτός Βαγιαδολίδ έχασε με 0-3 , κόντρα στην εντός Λας Πάλμας έχασε με 0-3, κόντρα στην Σαλαμάνκα πάλι εντός έχασε με 0-1 ενώ μετά πήγε στην Βαγιεκάνο όπου έχασε και πάλι με 0-3.Έτσι και χθες συνεχίστηκε  η κακοδαιμονία της γνωρίζοντας την ήττα με 3 - 1 από την Χερέθ που έδειξε πως βρίσκει ξανά τα πατήματα της.
Ιισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι στο «Νόρντμπανκ Αρένα» ανάμεσα στο Αμβούργο και την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο άνοιξε την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.
Αυτό το αποτέλεσμα ωστόσο δεν άφησε ικανοποιημένες καμία από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες χρειάζονται τη νίκη για να πλησιάσουν το ρετιρέ της βαθμολογίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στο 42’ έχασαν με τραυματισμό τον βασικό τερματοφύλακα Ροστ, την οποίον αντικατέστησε ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι) έφτασε στους 15 βαθμούς.
H Λαβάλ στην έδρα της είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη και αυτό το απέδειξε χθες παίρνοντας μια άνετη Νίκη με σκορ 2 - 0 επί της  Ντιζόν .Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Chapuis στο 15΄ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Lebouc με εξαιρετικό γκολ στο 60΄ έγραψε το τελικό 2 - 0 .

UNDER / OVER                                                  1 / 4

 Με δυο γκολ του Domovchiyski V. στο 76΄ και του Raffael στο 91΄ η Χέρτα Βερολίνου επικράτησε της Γκρόιτερ Φιρτ στο << ΟΛΙΜΠΙΑ ΣΤΑΝΤΙΟΝ >> και παρέμεινε πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.
Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα της Τρουά και πάλι με σκορ 1 - 1 το μόνο που άλλαξε  αυτή τη φορά είναι ότι βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ η ομάδα της Κλερμόν από το 67΄μετα από γκολ που πέτυχε ο Obbadi και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια μόλις στο 88΄ μετά από έξοχο γκολ που σημείωσε ο Sauvadet για την ομάδα της Κλερμόν . 
Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γκενκ στην έδρα της Κόρτραϊκ (1-0).Σκόρερ του νικητήριου γκολ για την Κόρτραϊκ ήταν ο Ροσίνι στο 47' και έτσι έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Γκένκ στο πρωτάθλημα και πλέον η Γάνδη θα... φουλάρει για το τρίποντο στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να μειώσει στους 4 βαθμούς την διαφορά από την κορυφή.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρησή της Βαν με την Μπουλόν σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες έπαιξαν για να μην χάσουν πολύ λίγες οι ευκαιρίες και το αποτέλεσμα κρίνετε απολυτός δίκαιο. 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...