powered by Agones.gr

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Τσίμπησε» βαθμό η Ξάνθη ...

Καλημέρα φίλοι μου πολύ κακή η χθεσινή μέρα για εμάς που δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε καμία από τις επιλογές μας στο ταμείο .στη βασική πρόταση της τριάδας μας χάσαμε ένα από τα σημεία που βλέπαμε περισσότερο στο χθεσινό κουπόνι και αυτό δεν είναι άλλο από το παιχνίδι Ατρόμητος - Skoda Ξάνθη στον (1) εκεί όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Περόνε στο 49’, όμως στο 70’ οι Ακρίτες ευστόχησαν κι αυτοί από την άσπρη βούλα με τον Έλινγκτον, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση του πέναλτι των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκονδρας.
 στο άλλο παιχνίδι στο  ‘Γεντί Κουλέ’ ο ΟΦΗ βρέθηκε να προηγείται με 1-0, με γκολ τού Γιακούμπου στο 28ο λεπτό. Οι παίκτες τού Βασίλη Βούζα, πάντως, είχαν την ευκαιρία στο 37΄ να ισοφαρίσουν με τον Σερζίνιο, η προσπάθειά του όμως κατέληξε στο δοκάρι τού Βεζυρίδη. Ο Γκουεΐ θα μπορούσε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, παρόλα αυτά το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του δεν κατάφερε να το κάνει γκολ. Πλέον, ο ΟΦΗ έχει 16 βαθμούς και έπιασε στην πρώτη θέση τού πίνακα τον ΠΑΣ Γιάννενα. 
Και τέλος  η  Αντάλιασπορ καθάρισε το παιχνίδι με την Κόνιασπορ  από το πρώτο ημίχρονο όπου και βρέθηκε να προηγείται με γκολ του Σεράς στο 31΄ . Η Αντάλιασπορ θα μπορούσε αν ήταν λίγο ποιο εύστοχη να έχει πετύχει και άλλα τέρματα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα .Τελικό αποτέλεσμα 1 - 0 .
Στα under - over δεν τα πήγαμε και τόσο καλά έχοντας 3 / 5 επιτυχίες .
Και τέλος στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις κάναμε 2 / 5 .

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...