powered by Agones.gr

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ρεφάραμε ... με Τριάδα !!!

Φίλες και φίλοι καλημέρα . Εξαιρετική ήταν η χθεσινή βραδιά κάνοντας το    3 / 3  στη βασική πρόταση της τριάδας μας  και ρεφάραμε μερικά χρήματα από το κακό στοιχηματικά  Σαββατοκύριακο. 
Πάμε να δούμε πως καταφέραμε και περάσαμε τα σημεία μας ...


ΤΡΙΑΔΑ                     3 / 3
 
 Η Πόρτο συνέχισε την προέλαση της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα συντρίβοντας με 5-1 στο «Ντραγκάο» τη Λεϊρία . Με τη νίκη τους αυτή οι «δράκοι» αύξησαν τη διαφορά από τη 2η Μπενφίκα στους 7 βαθμούς. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Χουλκ (14`, 19`) και Φαλκάο (50`, 75`) κι ένα ο Βαρέλα, ενώ για τη Λεϊρία μείωσε στο 74` ο Καρλάο με πέναλτι.
Με γκολ των Ρομπίνιο και Ιμπραϊμοβιτς η Μίλαν νίκησε 1-2 εκτός έδρας τη Νάπολι και ανέβηκε στη 2η θέση της Serie A, δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο ΛάτσιοΤο 1-0 για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σημείωσε ο Βραζιλιάνος φορ στο 22` με ωραίο αριστερό σουτ. Στο 71` ο «Ιμπρα» με κεφαλιά από σέντρα του Οντο έκανε το 0-2, ενώ η Νάπολι μείωσε με τον Λαβέτσι στο 77`, με ένα πολύ ωραίο γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε βασικός σε όλη τη διάρκεια και αντίκρυσε και την κίτρινη κάρτα.Οι «παρτενοπέι» αγωνίζονταν με 10 από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν και αποβλήθηκε ο Πατσιέντζα με δεύτερη κίτρινη για χέρι. .
Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Τομ Πραλ το απόγευμα της Δευτέρας στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Γκέτεμποργκ και απόλυτα δίκαιο το τελικό 1-2. Η Γκέτεμποργκ έχασε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότεροτη διαφορά της από την Έλφσμποργκ, που έχασε κι άλλους βαθμούς προχθές στη Στοκχόλμη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...