powered by Agones.gr

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ταμείο...με διοργανώσεις Κυπέλλου !!!

Καλημέρα σε 'ολους φίλοι μου καταπληκτική η χθεσινή μέρα για εμάς κάνοντας το απόλυτο σε τριάδα και το  5 / 5  στα under - over . Στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις κάναμε το  3 / 4  χάνοντας μόνο την Γκρόιτερ Φιρτ  που έμεινε στο 1 - 1 με την Άουγκσμπουργκ.
Πάμε να δούμε πως κύλησε η καταπληκτική βραδιά της Τρίτης για εμάς κάνοντας πραγματικά πάρτι αφού έβγαινε το ένα σημείο μετά το άλλο...


   
ΤΡΙΑΔΑ                                                      3 / 3
 
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε στην Κατερίνη ο Αστέρας Τρίπολης . Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-1 του Πιερικού, με γκολ των Καρέρα (13’), Φρανκού (50’) και Ροτζέριο (78’). Ο Πιερικός είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 24’ με τον Πουλάκο.
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας πήρε η Σάλκε, η οποία κέρδισε 1-0 την FSV Φρανκφούρτης, έχοντας τον Κυριάκος Παπαδόπουλο στο βασικό σχήμα της και στα 90 λεπτά του αγώνα. Στο 12’ ο Χουράδο σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. 
Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η νικήτρια του μεγάλο ζευγαριού της φάσης των «32» του γερμανικού Κυπέλλου.Οι Βαυαροί υποδέχτηκαν το βράδυ της Τρίτης την Βέρντερ Βρέμης στο «Αλιάντς Αρένα», σε ένα ριμέικ του περσινού τελικού. Νικήτρια ήταν ξανά η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ με σκορ 2-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αφού το ματς ήταν νοκ άουτ.

UNDER / OVER                             5 / 5


Εκτός θεσμού έμεινε η Φράιμπουργκ που έχασε από την Κότμπους με 2-1 .Το συγκρότημα του Ντίτερ Βόλιτς πήρε την πρόκριση με γκολ του Τζουλά στο 81΄και έγραψε το τελικό  2 - 1 .
Απλή διαδικασία ήταν για την Γουέστ Μπρομ η αναμέτρηση με την Λέστερ όπου κατάφερε και επικράτησε με το καθαρό σκορ 1- 4. Η Λέστερ δεν μπόρεσε να φανεί αντάξια της Γουέστ Μπρομ και ηττήθηκε δίκαια παρά το ότι είχε και αυτή πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι, η Χεράκλες μπόρεσε και επικράτησε άνετα με 4 - 1 της  Μπρέντα και συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις στο << ΠΟΛΜΑΝ >> .
Η ευρεία νίκη επί της Χιμπερνιαν έδωσε ψυχολογία στην Αμπερντίν, ενώ σε συνδυασμό με την δίψα που υπήρχε για διάκριση έφεραν το θετικό αποτέλεσμα. Η Αμπερντίν βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0 - 1 με γκολ που πέτυχε ο Khalis στό 33΄.  Στην επανάληψη μπήκε πολύ δυνατά και έκανε την ολική επαναφορά με δυο γκολ Hartley στο 63΄και στο 90΄μετα απο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος παίχτης. 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                   3 / 4

Η Γουΐγκαν είχε εύκολο έργο απέναντι στη Σουόνσι όπου και επικράτησε εύκολα με 2 - 0 στο << DW STADIUM >> .  
Στην παράταση κρίθηκε το ματς της Γκρόιτερ Φιρτ με την Άουγκσμπουργκ που τελικά επικράτησε με 4-2. 
Η Φιορεντίνα πήρε "διά πυρός και σιδήρου" το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Kόπα Ιτάλια, καθώς χρειάστηκε ένα γκολ του Μπαμπακάρ ένα λεπτό πριν το τέλος της ημίωρης παράτασης για να λυγίσει με 1-0 την Έμπολι.Το μίνι ντέρμπι της Τοσκάνης δεν είχε τις μεγάλες φάσεις και οδηγήθηκε αναπόφευκτα στην παράταση, με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να ρίχνει τότε στο ματς το "βαρύ χαρτί" Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο αλλά τελικά οι "βιόλα" να λυτρώνονται με σουτ του 17άχρονου Σενεγαλέζου φορ στο 119ο λεπτό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...