powered by Agones.gr

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η Ίντερ κατάφερε να ρεφάρει...

Καλημέρα φίλοι και φίλες. Η χθεσινή μέρα δεν πήγε και τόσο καλά για εμάς κάνοντας το 1/ 3 στη βασική πρόταση της τριάδας μας . Στο σύστημα με τα under - over πήγαμε λίγο καλύτερα κάνοντας το 3 / 4 και χάνοντας μόνο το over της Ίντερ που κόλλησε στο 0 - 1 από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα . 
Παμέ να δούμε λοιπόν πως έγιναν όλα αυτά...


ΤΡΙΑΔΑ

Η επιχείρηση ανασύνταξη για την Γκρόιτερ Φιρτ δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς ηττήθηκε με σκορ 1 - 2 από την ομάδα της Αουε που με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της είναι η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας.
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Μπάγερν επιβλήθηκε με 4-2 της Φράιμπουργκ και έπιασε την αντίπαλό της στην 7η θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από την κορυφή στους εννέα πόντους.Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ διέθετε πλουραλισμό στην επίθεση, έχοντας τέσσερις παίκτες τους να βάζουν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερς, ενώ από την πλευρά της η Φράιμπουργκ γνώρισε την 10η συνεχόμενη ήττα της ανεξαρτήτως έδρας από τη Μπάγερν αλλά και την 8η συνεχόμενη στην έδρα των Βαυαρών.
Στη Superliga (9η αγ.) η Μπενφίκα άνοιξε με δύσκολη νίκη (2-0) την αγωνιστική με αντίπαλο την Πάκος Φερέιρα. Ωστόσο παραμένει μακριά από την Πόρτο, η οποία θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί της στην έδρα της Ακαδέμικα.

UNDER - OVER

Η Ίντερ κατάφερε να ρεφάρει μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σαμπντόρια την περασμένη αγωνιστική, καθώς πέρασε νικηφόρα από το "Λουίτζι Φεράρις". Χάρη σε ένα σουτ του Μουντάρι από τα 25 μέτρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και το τραγικό λάθος του γκολκίπερ Εντουάρντο, η Ίντερ νίκησε 1-0 στο "Φεράρις" τη Τζένοα. και μείωσε στο -1 από την πρωτοπόρο Λάτσιο.
Η Μπουλόν παραμένει μοναδική αήττητη ομάδα εδω και οχτώ παιχνίδια. Έμεινε λίγο πίσω στο μέτριο α’ μέρος παίζοντας πολύ καλά τις αντεπιθέσεις , ενώ στο κάπως καλύτερο δεύτερο μέρος , κυριάρχησε και πίεσε  χάνοντας  κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει με τον Soumare στο 81΄οπου και έγραψε το τελικό 1 - 0 .  
Με ψυχή και πίστη μέχρι το τέλος του αγώνα η Γκρενόμπλ εκμεταλλεύτηκε το μάζεμα της Αζαξιό στην άμυνα μετά το 1-0 του Kinkela στο 31΄ για να κρατήσει το προβάδισμα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 90’ με τον επιθετικό Turan  που μπήκε αλλαγή  . 
Η Σπ. Φινγκάλ κατάφερε να κάνει το βήμα προς την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από τη νίκη της με 4 - 1 επί της Γιού Σι Ντι με δύο γκόλ Crowe και δυο του O Neill πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στην υποβιβασμένη  Γιού Σι Ντι η οποία έπαιξε με πολλές αλλαγές νέων παιχτών αποχαιρετώντας με ήττα την κατηγορία.


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...