powered by Agones.gr

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ταμειο με ... Sahin N. στο 91' !!!

Καλημέρα φίλοι και φίλες , συνεχίζει η τύχη να μας χαμογελάει και να μας στέλνει ταμείο . Εξαιρετική ήταν η χθεσινή βραδιά κάνοντας και πάλι το τρία στα τρία . 
Πάμε να δούμε πως καταφέραμε και περάσαμε τα σημεία μας ...

ΤΡΙΑΔΑ                                          3/3

Μέρες 2002 ζει η Ντόρτμουντ, η οποία με γκολ του Σαχίν στο 90' νίκησε στην Κολωνία με 2-1 και βρέθηκε στην κορυφή μαζί με τη Μάιντζ, πραγματοποιώντας το τέταρτο «διπλό» της σε ισάριθμα παιχνίδια! 
Η Ντόρτμουντ βρέθηκε από το 20' μπροστά στο σκορ με κοντινή... καραμπόλα πάνω στον Μπλαζικόφσκι έπειτα από προβολή του Μπάριος. Η ομάδα του Κλοπ είχε και άλλες ευκαιρίες για να κλειδώσει το παιχνίδι, όμως στο 82' είδε την Κολωνία να ισοφαρίζει με βολίδα του Ποντόλσκι. Ωστόσο, στο 90' οι φιλοξενούμενοι δραπέτευσαν με το «διπλό», όταν ο Μπλαζικόφσκι πάσαρε στον Σαχίν και ο Τούρκος με προβολή, και αφού η μπάλα κόντραρε, έγραψε το τελικό 2-1.

Κορυφή έπιασε η Γκρόιτερ Φιρτ μετά την εύκολη επικράτηση που είχε στο χθεσινό παιχνίδι με την Όσναμπρικ. Οι παίχτες του Μπιούσκενς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με γκολ του Onuegbu K. στο 6' και του Aleksic D. στο 46' . Στην  επανάληψη  η Όσναμπρικ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι στο 60' ήρθε το αυτογκόλ του Stang O. για να τελειώσει τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι.Τελικό αποτέλεσμα 0 - 3.
 
Η ομάδα της Ρεμς στα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που είχε δεν σκόραρε κι έτσι πήρε μόνο έναν βαθμό, παραμένοντας σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού.Χθες κατάφερε να σκοράρει όμως και πάλι αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Οι Κορσικανοί της Αζαξιό προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Socrier στο 8' και στην επανάληψη η Ρεμς το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Ichane στο 77' και έτσι να γράψει το τελικό 1 - 1.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...