powered by Agones.gr

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τινάξαμε το ταμείο... με 6 / 6 στο συστημα !!!

Καλημέρα φίλοι και φίλες όπως όλοι καταλαβαίνεται σήμερα θα θριαμβολογήσουμε μετά από το φανταστικό 6 / 6 στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις που περιμέναμε μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής για να κλείσουμε την εξάδα μας. Στη βασική πρόταση της τριάδας κάναμε το απογοητευτικό 0 / 3 χάνοντας και τις τρεις μας επιλογές. Τέλος στα under - over τα πήγαμε πολύ καλύτερα χάνοντας μόνο ένα σημείο αυτό της Βιγιαρέαλ που έμεινε στο     1 -1 με την Σπόρτινγκ Χιχόν .  

 ΤΡΙΑΔΑ

Το… απίστευτο της ημέρας έγινε στην Ηλιούπολη, όπου η τοπική ομάδα ηττήθηκε από το Διαγόρα με 2-1. Στο 75' οι οργανωμένοι φίλοι της Ηλιούπολης αποχώρησαν μαζικά, σε μια κίνηση που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα! Στην ανάπαυλα σκορ δεν υπήρχε και στη συνέχεια ο Διαγόρας προηγήθηκε με 2-0, για να μειώσει ο Κάμπας σε 2-1. Να σημειώσουμε ότι όλα αυτά έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά!
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 1-0, στην έκπληξη της 8ης αγωνιστικής. Με τη νίκη αυτή οι κυανέρυθροι ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πρώτη ήττα για ΑΕΚ με τον Χιμένεθ στον πάγκο.
Η Ατλέτικο στο "Βιθέντε Καλντερόν" προηγήθηκε με τον Σέρχιο Αγκουέρο στο 33', αλλά ένας άλλος Αργεντινός, ο Πάμπλο Πιάτι, ισοφάρισε στο 45' για την Αλμερία που έφυγε με τον βαθμό από την Μαδρίτη.

UNDER - OVER 

Στο “ρελαντί” η Αάλεσουντ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Μπραν υπερισχύοντας με 3-1. Στο ημιχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-1 .Για το ματς με την Ρόζενμποργκ την τελευταία αγωνιστική ζει και αναπνέει ο Ρέκνταλ θέλοντας η Ααλεσουντ να σπάσει το νικηφόρο σερί των πρωταθλητών.
Οι ουραγοί της βαθμολογίας υπέστησαν την εννατη ήττα τους στα δεκα τελευταία παιχνίδια με «θύτιδα» την Στάμπαεκ (2-1). «Είμαι πολύ απογοητευμενος δήλωσε ο Ιρλανδοσουηδός προπονητής, Πάτρικ Γουόκερ>>.
Εκτο συνεχόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Χιμπάλα χωρίς ήττα, που με μια ουσιαστική εμφάνιση πήρε τη νίκη στο 91΄ με γκολ του Feisthammel T.  (2 - 1)  από τη φιλοξενούμενη Όσναμπρικ .Η καλή της αγωνιστική κατάσταση επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη το βράδυ. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση στο Κύπελλο κέρδισε την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα Μάιντζ με 2-1 στο Τίβολι. 
Η Φέγενορντ μετά τη δεκάρα από την Αϊντχόφεν έχασε σε ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά ωστόσο ήταν αξιοπρεπέστατη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1
Η  Βιγιαρεάλ, γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις με τον Ρόσι να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 93ο λεπτό, ισοφαρίζοντας το γκολ-πέναλτι των γηπεδούχων .

 ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Καλή ήταν η αντίδραση της Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Σεβίλλη μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».Οι Βάσκοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην Χετάφε την οποία νίκησαν με 3-0 στο «Σαν Μαμές».Όπως συνηθίζει συχνά φέτος, η Μπιλμπάο κατάφερε να «καθαρίσει» γρήγορα το ματς με δύο γκολ από τους Ιραόλα στο 6’ και Σαν Χοσέ (πέναλτι) στο 12΄ ενώ την χαριστική βολή στους Μαδριλένους έδωσε ο Ιγκόρ Γκαμπιλόντο στο 83’.
Με γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 στο «Παγκρήτιο» του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε για πρώτη φορά φέτος μακριά από την έδρα του, μετά από τέσσερις απόπειρες.Στο 16’ ο Μπούντιμιρ άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς, ενώ στο 35’ ο Σαλπιγγίδης ισοφάρισε σε 1-1. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κοντρέρας, ενώ ο Εργοτέλης από το 81’ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζούνιορ. 
Η Κάλιαρι βύθισε κι άλλο την Μπολόνια του Μαλεζάνι με το 2-0, σε ένα ματς που δεν έπαιξε ο Μόρας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν στο 51' Νενέ και στο 78' ο Ναϊνγκόλαν έγραψε το τελικό 2 - 0 .
Προηγήθηκε προσωρινά, στο 11’, με τον Μάρτιν αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-1 από τη Καϊσέρισπορ στο ΡΕΤΣΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, κινδυνεύοντας στην επανάληψη να διασυρθεί και απειλώντας μόνο στο 85’, με μακρινό σουτ . Η Κασίμπασα του Γιλμάζ Βουράλ… παραπαίει από το ξεκίνημα, ούσα άνευ νίκης αφού είχε μπει στη σεζόν με δύο ισοπαλίες -χωρίς καν να σκοράρει- κι έκτοτε υπέστη οχτω συνεχόμενες ήττες με συνολικό παθητικό 28 τερμάτων.
Η Σοσιεδάδ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι φέτος επέστρεψε για να… μείνει στην Πριμέρα Νιβιζιόν και πέρασε με νίκη από το «Ρομαρέδα» με 2-1 επί της Μάλαγα, η οποία δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής. Ο Γκριζμάν άνοιξε το σκορ στο 43’, για να διπλασιάσει τα τέρματα των Βάσκων ο Γιορέντε στο 55’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 77’ με τον Χουάνμι.
«Ανάσα» για Λίβερπουλ, 1-0 τη Μπόλτον.Τους 12 βαθμούς μετά από τις πρώτες δέκα αγωνιστικές έφτασε η Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» με τον Σωτήρη Κυργιάκο να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά, κέρδισαν 1-0 τη Μπόλτον στο «Ρίμποκ».Ο Μάξι Ροντρίγκες, που σκόραρε στο 86’, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

ΜΠΟΜΠΕΣ

Το... δρόμο άνοιξε ο Μπομπό, με τον Βραζιλιάνο στο 5' να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να πιάνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς τον Μαμαντού Νιάνγκ στα 7 γκολ.Το 2-0 έκανε ο Νετσίπ Ουϊσάλ στο 23' και ο Ρικάρντο Σουάρες στο 67' μείωσε για την ομάδα της Σεβάστειας.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...