powered by Agones.gr

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Φανταστική βραδιά με 8 / 8 !!!

Τις καλημέρες μας στους απανταχού φίλους του blog . Συνεχίστηκε το φανταστικό στοιχηματικο σερί μετά το 6 / 6 της Κυριακής με ένα ακόμα ποιο δυνατό 8 / 8 κάνοντας πραγματικά πάρτι. Η συγκομιδή αυτού του διήμερου ήταν πραγματικά τεράστια και μακάρι αυτή η ρέντα να συνεχιστή για εμάς και για όσους από εσάς ακολουθείται τις επιλογές  μας .
Πάμε να δούμε λοιπόν πως έγινε το πάρτι στα ταμεία του ΟΠΑΠ το βράδυ της Δευτέρας ...




ΤΡΙΑΔΑ                                                                  3 / 3

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Ρόλαντ Νίλσον και έδειξε πως έχει στόφα πρωταθλητή περνώντας «αέρας» από την Μπρομαποϊκάρνα επικρατώντας με το επιβλητικό 4 - 0 . Ανέκτησε έτσι την θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη μεν με τη Χέλσινγκμποργκ, έναντι της οποίας όμως υπερτερεί σημαντικά στη διαφορά τερμάτων.Στην τρίτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος σκαρφάλωσε η Γκιμαράες, καθώς στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η ένατη αγωνιστική νίκησε με 2-0 την Πορτιμονένσε.Ο Έντγκαρ στο 40’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 45’, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σίλβα. Ο Μαρανιάο στο 54’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων που έφτασαν στους 15 βαθμούς, όσους έχει και η Σπόρτινγκ.
Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη, ούσα πίσω στο σκορ από την Κόνιασπορ στο  ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΙΚΟΝΙΟΥ απο το 30΄, και έφθασε άνετα στο 2-1 με τους Μπουλούτ (33’) και με τον Κορκμάζ (70’),  ενώ είχε και δοκάρι (57’ Γιλμάζ).

UNDER - OVER                           5 / 5 

Χρειάστηκαν δυο αποβολές και ένα πέναλτι για να καταφέρει η Μπλάκπουλ να υπερκεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ, να επιβληθεί 2-1 και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.Δυο αποβολές στο 11’ του Πάμπλο και στο 29’ του Ζάρα, αλλά και το πέναλτι του Άνταμ στο 12’ ουσιαστικά έκριναν τη μοίρα του ματς, και έδωσαν τη νίκη στη Μπλάκπουλ με 2-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Στο 62’ ο Βέρνι πέτυχε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους όμως να προσπαθούν για την ανατροπή, με τον Μουλούμπου στο 85’ να μειώνει σε 2-1. Στο 87΄ και στο 90΄ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. Οι τρεις βαθμοί της Μπλάκπουλ την έβγαλαν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει τη Λίβερπουλ. 
Την δυσκολότερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας διανύει φέτος η ομάδα της πρωτεύουσας των Φύνεν. Οι επί δύο συνεχή χρόνια δευτεραθλητές, έχουν τεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου από το τέλος του πρώτου γύρου κιόλας ωστόσο χθες τα πήγε περίφημα στην εδρα της Νόρντζελαντ όπου και επικράτησε εύκολα με 1 - 4 .
Με τέρμα του Πιέρ Ουεμπό στο 84' η Μαγιόρκα νίκησε με 2-1 την Λεβάντε στο νησί, αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο.Ο Ουρουαγανός, Κριστιάν Ρικάρντο Στουάνι, άνοιξε το σκορ στο 26' για τους φιλοξενούμενους, ο Γάλλος, Μικαέλ Περεϊρά, ισοφάρισε στο 64' και στο 84' ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Καμερουνέζος, Ουεμπό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...