powered by Agones.gr

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κλώτσησε την ευκαιρία ... ο ΠΑΟ !!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του blog . Κλώτσησε την ευκαιρία που είχε ο ΠΑΟ για να περάσει στους «16» της διοργάνωσης. 
Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Καντέ) παρέταξε το «τριφύλλι» ο Νίκος Νιόπλιας, θέλοντας να διαφυλάξει πρωτίστως τα νώτα της ομάδας του.
Η κίνηση του Κοζανίτη τεχνικού απεδείχθη σοφή, αφού ο Παναθηναϊκός απειλήθηκε ελάχιστα, ωστόσο είχε και τις… παρενέργειες της, αφού οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην επίθεση.
Φτωχό σε φάσεις ήταν το παιχνίδι και στο β΄ ημίχρονο, μέχρι το 75΄, όταν και η αναμέτρηση έγινε… ροντέο, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες.
Στα στοιχηματικα τώρα η χθεσινή μέρα ήταν πολύ άσχημη  κάνοντας το 0 / 3 στην βασική πρόταση της τριάδας μας , στα under - over τα πήγαμε κάπως καλύτερα κάνοντας το 3 /5 και στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις κάναμε το 1 /4 .Στη μοναδική στήλη που πήραμε κάποια χρήματα ήταν αυτή με τις μπόμπες όπου και κάναμε το 2 /3 . 

ΤΡΙΑΔΑ

Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε απόψε η Κοπεγχάγη, καθώς απέσπασε βαθμό-χρυσάφι απέναντι στην Μπαρτσελόνα.Οι πρωταθλητές Δανίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπαρτσελόνα, έφτασαν τους 7 βαθμούς και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου.Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Βίγια κι άνοιξε το σκορ στο 31΄ με σουτ του Μέσι. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Κλαούντεμιρ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε με σουτ για την Κοπεγχάγη (1-1).
Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όπως το δεύτερο δοκάρι από σουτ του Πέδρο στις καθυστερήσεις. Τελικά η Κοπεγχάγη άντεξε και απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει τη 2η θέση.
Με τους τρεις βαθμούς απέδρασε η Τβέντε από τη Βρέμη, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της (2-0) στον 1ο όμιλο. Πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στη 16άδα, πηγαίνοντας στο Μιλάνο για την έκπληξη. Σε δυσχερή θέση η Βέρντερ.Οι πρωταθλητές Ολλανδίας άφησαν την πρωτοβουλία στους γηπεδούχους, κοίταξαν πρώτα να κρατήσουν γερά πίσω και εν συνεχεία αν βρουν χώρους να... χτυπήσουν μια ούτως ή άλλως ευάλωτη άμυνα κι έναν 21χρονο τερματοφύλακα όπως ο Μίελιτζ. Η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε την κατοχή μπάλας που είχε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί. Χωρίς καθαρό μυαλό και ευστοχία στην τελική προσπάθεια δεν πήρε αυτό που δικαιούταν στο πρώτο 70λεπτο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών, όπως στη φάση του 38' (δοκάρι Πισάρο). Ταυτόχρονα όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε την ισοπαλία.Γιατί μετά την αποβολή του Φρινγκς στο 75' η Τβέντε άνοιξε... πυρ. Διαδοχικές επιθέσεις έφεραν το 0-1 με τον Σαντλί στο 81', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ντε Γιονγκ ήταν στη σωστή θέση για να εκμεταλλευτεί τη σέντρα από αριστερά. Η Βέρντερ είχε πλέον παραδώσει το πνεύμα της και πλέον μόνο με θαύμα ελπίζει στην κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση είτε του Τσάμπιονς Λιγκ είτε του Europa League.
Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, Μονακό και Μπορντό αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Louis II", προσφέροντας πλούσιο θέαμα.Οι Γιρονδίνοι πήραν το προβάδισμα νωρίς στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Τζιμί Τραορέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από απόκρουση του Ρουφιέ.Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν στο 49' ο Παρκ πήρε το ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Μποκανί στο δοκάρι και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.Μάλιστα, οι Μονεγάσκοι πέρασαν μπροστά στο 64' με τον Κουταντέρ, ο οποίος έπιασε έναν "κεραυνό" από αριστερά, αφήνοντας "άγαλμα" τον Καρασό.Ωστόσο, μία λάθος έξοδος από τον Ρουφιέ, επέτρεψε στον Ζουσιέ, που είχε περάσει στον αγώνα τέσσερα λεπτά νωρίτερα, να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

UNDER - OVER

Η Μίλτον Κέινς Ντονς σε ένα δραματικό ματς, βρέθηκε να χάνει με 1-0 εντός έδρας από τη Γέοβιλ, έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2 - 1,για να δεχθεί γκόλ στο 75΄ και τελικά να πάρει τη νίκη με εύστοχο πέναλτι στο 89΄ όπου και έμεινε το τελικό 3 - 2.
Ασταμάτητοι φαντάζουν οι «Γλάροι» σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, πέρασαν σαν σίφουνας απο το ΓΟΥΙΘΝΤΙΝ επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Εξετερ.Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει «χτίσει» μια διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη θέση και φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Ουρουγουανός μάνατζερ, που ζητά από τους παίκτες του να μη χαλαρώσουν και να διατηρήσουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης και στη συνέχεια.
Τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων νικών έβαλε η Μπορνμουθ μετά την ισοπαλία με 1 - 1  που απέσπασε από την έδρα των μελισσών της Μπρέντφορντ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η Μπενφίκα καλείτο να δώσει απαντήσεις απέναντι στη Λιόν στο κατάμεστο "Ντα Λουζ". Οι Λουζιτανοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις σημαντικές απουσίες των Γάλλων και μπήκαν στη θέση του οδηγού από το 20ο λεπτό, με σκόρερ τον Κάρντετς.Το 2-0 ήρθε πολύ γρήγορα για την Μπενφίκα με τον Κοεντράο να χρίζεται σκόρερ στο 32'. Οι γηπεδούχοι στο 42ο λεπτό σκόραραν και πάλι με τον Χάβι Γκαρσία. Ο Κοεντράο στο 67'  έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπενφίκα και κάπου εκεί οι παίκτες του πορτογαλικού συλλόγου θεώρησαν ότι ο αγώνας τελείωσε.Η αντίδραση της Λιόν ήρθε αλλά ήταν αργοπορημένη. Οι Λιονέ μείωσαν σε 4-1 με γκολ του Γκουρκίφ (75') ενώ στο 85ο λεπτό ο Γκομίς διαμόρφωσε το 4-2. Η Λιόν σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Λόβρεν στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Πλήρωσε το νωθρό της ξεκίνημα η Κρού καθώς κυνηγούσε το σκορ από το 5’.Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά στο δευτερο μερος του αγωνα  με τις δυο ομάδες να χανουν σορια ευκαιριών η γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μίλερ στο 50΄ και εκει που ολα έδειχναν πως το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν 1 - 1 ο Ράιτ είχε άλλη άποψη καθώς σκόραρε στο 94΄ και χάρισε τη νίκη στην Σριούσμπερι με  1 - 2 .
Η Μπέρι ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από τη Μπράντφορντ με 1-0 καθώς προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με μακρινές μπαλιές. «Είναι ίσως η χειρότερή μας φετινή εμφάνιση. Δε θα ανεχτώ ξανά τέτοια εμφάνιση. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς που μας ακολούθησαν» τόνισε ο Αλαν Νιλ.

ΜΠΟΜΠΕΣ

Η Σάλκε παρέμεινε στη 2η θέση του 2ου ομίλου, όμως η διαφορά της μειώθηκε από την 3η Μπενφίκα στον έναν βαθμό.Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της bundesliga, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την πρόκριση στη φάση των 16. Το τελικό 0-0 ήρθε ως φυσική απόρροια της αμυντικής στρατηγικής της Σάλκε ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου μέρους ο γερμανικός σύλλογος έπαιζε με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. 
Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Τσεντράλνι» του Καζάν ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την τοπική Ρουμπίν, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως χρειάζεται ένα θαύμα για να περάσει στους «16» της διοργάνωσης.Πλέον οι «πράσινοι» θα δώσουν μάχη με την ρώσικη ομάδα για την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Εuropa League. 
Τεταρτη ήττα στα πεντε τελευταία παιχνίδια και «φλερτάρει» πλέον με την επικίνδυνη ζώνη. H Ακρινγκτον ηττήθηκε κατά κράτος από την Τσέστερφιλντ και το τελικό 4 - 2 είναι αρκετά κολακευτικό.Λυπάμαι για τους οπαδούς μας καθώς αξίζουν κάτι παραπάνω από αυτό» τόνισε με ειλικρίνεια ο Τζον Κόλεμαν.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...