powered by Agones.gr

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γκόλ , θέαμα και Κέρδοι ...

Την καλημέρα μας σε όλους τους φίλους του blog. Πράγματα και θαύματα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στα οκτώ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ στα οποία σημειώθηκαν συνολικά 31 γκολ . Στις επιλογές της τριάδας μας όπου και κάναμε το απόλυτο με 3 / 3 επιτυχίες σημειώθηκαν 16 γκολ , όπως θα καταλάβατε όλοι η χθεσινή βραδιά πρόσφερε γκολ , θέαμα και πολλά κέδροι σε όσους μας εμπιστεύτηκαν και ακολούθησαν τις επιλογές μας.
Πάμε να δούμε πως εξελίχτηκαν αυτά τα παιχνίδια , που μας έστειλαν ταμείο ...





 ΤΡΙΑΔΑ              3 / 3

Το ματς της βραδιάς στο «Σαν Σίρο» ανάμεσα σε Μίλαν και Ρεάλ είχε αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Χάουαρντ Γουέμπ. Το τελικό 2 - 2 αφήνει δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες, τους Ιταλούς γιατί μέχρι το 92’, όταν ισοφαρίστηκαν από το Λεόν, είχαν στα χέρια τους τους τρεις βαθμούς και τους Ισπανούς που στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ανώτεροι.Οι «μερένχες» κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος (η Μίλαν αντέταξε μόνο δύο αλλά πραγματικά καλές ευκαιρίες με τον Ιμπραΐμοβιτς στο 22’ και στο 36’) και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ιγκουαΐν στο 45’ ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ντι Μαρία. Μέχρι το 60’ η Μίλαν έδειχνε ακίνδυνη αλλά σε εκείνο το λεπτό ο Αλέγκρι απέσυρε τον Ροναλντίνιο και πέρασε στο ματς τον Ιντσάγκι. Ο «Σούπερ Πίπο» πέτυχε δύο τέρματα στο 68’ και στο 78’ (το δεύτερο από θέση οφσάιντ ύστερα από μπαλιά του Γκατούζο) και έγειρε την πλάστιγγα προς την μεριά των «ροσονέρι», ωστόσο στο 92’ συνδυάστηκαν οι δύο αλλάγες του Μουρίνιο, Μπενζεμά και Πέδρο Λεόν, για να έρθει το 2-2 με πλασέ του Ισπανού.
 
Η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 16’ προηγήθηκε στο σκορ με τον Μενέζ. Ο Γάλλος εξτρέμ μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε βάζοντας στη θέση του οδηγού την ομάδα της Ιταλίας. Οι Ρωμαίοι έφτασαν και στο δεύτερο γκολ στο 25’ όταν ο Τότι με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι Ρωμαίοι έφτασαν νωρίς σε ένα σαφές προβάδισμα και κατάφεραν να πάνε «άνετοι» στα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να πιέσουν περισσότερο και να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στο γκολ. Το κατάφεραν στο 69’ όταν ο Φρέι εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σέρτζιο και με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Τις ελπίδες της Βασιλείας όμως ψαλίδισε ο Γκρέκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κόψιμο πάνω στον Μποριέλο και με ωραίο σουτ έκανε τρία τα τέρμα της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν και πάλι στο τρίτο γκολ της Ρόμα με τον Σεκίρι στο 86’ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να μειώνει σε 2 - 3 , το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 
 
Έγραψε ιστορία η Μαρσέιγ! 
Μια καταιγιστική Μαρσέιγ ισοπέδωσε την Ζίλινα με 7 - 0 στην Σλοβακία, πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη στον θεσμό και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, πιάνοντας στην δεύτερη θέση την Σπαρτάκ Μόσχας. Ζινιάκ με τρία γκολ και Γκονζάλες με άλλα δύο, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Χωρίς διάθεση για αστεία, οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε είκοσι λεπτά πέτυχαν τέσσερα (!) γκολ. Ο Ζινιάκ άνοιξε τον «χορό» των γκολ στο 12’ και ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Γάλλους στο 21'. Από κόρνερ στο 24’ ο Χάιντσε πέτυχε το τρίτο γκολ και ο Ρεμί στο 36’ από μπαλιά του Χάιντσε έστειλε την Μαρσέιγ με αέρα τεσσάρων τερμάτων στα αποδυτήρια. Και ενώ όλοι περίμεναν την αντίδραση της Ζίλινα η Μαρσέιγ απλά δεν… παιζόταν. Μέσα σε 12 λεπτά πέτυχε άλλα τρία γκολ με τον Ζινιάκ και τον Γκονζάλες (2), διαλύοντας την Ζίλινα που δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους Γάλλους να πιάνουν στην δεύτερη θέση την Σπαρτάκ, με τις δύο ομάδες να «κονταροχτυπιούνται» στην Μόσχα την επόμενη αγωνιστική. 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...