powered by Agones.gr

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ απο τα παλιά !!!

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League έκανε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χάβου πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ στην Τούμπα και φιγουράρει  στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου, μαζί με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με 7 βαθμούς.
Το «χρυσό» γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σημείωσε ο Αντελίνο Βιερίνια στο 70ο λεπτό.
Ο Άρης κοίταξε στα μάτια τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά δεν τα κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη «Μπάι Αρίνα».
Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ηττήθηκε με 1-0 από τη γερμανική ομάδα, η οποία έκαμψε την αντίσταση των «κίτρινων» στο 90' με γκολ του Σαμ.
Ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ αναδείχθηκε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League και τώρα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το Σπλιτ για να ξανά μπει στο κόλπο της πρόκρισης .
Στοιχηματικά δεν τα πήγαμε και τόσο καλά κάνοντας το 1 / 3 στην Τριάδα μας  το 3 / 5 στα under - over και το 3 / 4 στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις .
Πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα όποια ασχοληθήκαμε στοιχηματικά...

ΤΡΙΑΔΑ                                            1 / 3

Οι Βέλγοι ήταν το φαβορί, έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση, όμως… κάηκε από τα πόδια του Ιγκόρ Μπίσκαν και της παρέας του. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πιο παθιασμένοι, πιο πειθαρχημένοι και με κλειστούς διαδρόμους κατάφεραν να ελέγξουν το κέντρο και στις αντεπιθέσεις ήταν… φωτιά και το 2-0 την στέλνει κοντά στην πρόκριση. Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, ο Σαμίρ «χτύπησε» στο 55’ και το… καταστροφικό πεντάλεπτο της Μπριζ ολοκληρώθηκε στο 59’ με τον Μπίσκαν να διαμορφώνει το 2-0 και να δίνει στην ομάδα του τη δεύτερη νίκη που την στέλνει στους 7 βαθμούς. 
Στον 5ο όμιλο η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο απέναντι στη Σερίφ, στη συνέχεια όμως σοβαρεύτηκε και έφτασε στη νίκη με 3-1.
Μεγάλο στραπάτσο στην Πολωνία για την Μάντσεστερ Σίτι. Η Λεχ Πόζναν την νίκησε 3-1, εκμεταλλευόμενη τις απουσίες των αδελφών Τουρέ και του Κάρλος Τέβες κι έτσι την έπιασε στην κορυφή του 1ου ομίλου. Ισοπαλία χωρίς γκολ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σάλτσμπουργκ.

UNDER / OVER                                        3 / 5 

Βήμα πρόκρισης έκανε η Ντιναμό που νίκησε 2-0 την Αλκμαάρ. Και τα δύο γκολ για τους Ουκρανούς πέτυχε ο Μιλέφσκι, με την ομάδα του Κιέβου να έχει πλέον προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τους Ολλανδούς και την Σέριφ.
Ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ αναδείχθηκε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League.H ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, παρά τις πολλές απουσίες της, πάλεψε και πήρε το βαθμό, που την κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους «32» της διοργάνωσης.Η «Ένωση» προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπλάνκο στο 48` με πέναλτι, όμως έξι λεπτά αργότερα οι «μωβ», ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Πόλακ.Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης ο δικέφαλος ξέμεινε από δυνάμεις και απειλήθηκε με ήττα, ωστόσο ο Σάχα με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε την ισοπαλία.
Η Οντένσε πέτυχε την πρώτη νίκη στους ομίλους και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης, αφού επικράτησε των Γιουνγκ Μπόις με 2-0 και πλέον ελπίζει. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Αντρέασεν, αφού σκόραρε και τα δυο τέρματα, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Νικήτρια από τη μάχη της Νορβηγίας βγήκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε 2-1 της Ρόζενμποργκ. Οι Ροχιμπλάνκος χάλασαν τη μέρα του Άρη, παίρνοντας τη νίκη και φτάνοντας τους 7 βαθμούς στον 2ο όμιλο.Μέχρι το 84' τα πάντα ήταν τέλεια για τον Αρη, όμως σε εκείνο το σημείο ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος Τιάγκο, έκανε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με τον Αγουέρο μόλις στο 4', όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52' με τον Χένρικσεν (1-1). Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη επί της Ρόζενμποργκ καθώς είχαν επικρατήσει και την προηγούμενη αγωνιστική του Europa League στο «Βιθέντε Καλδερόν» με 3-0  

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                        3 / 4 

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Λέφσκι καθώς στο 88' δέχτηκε την ισοφάριση σε 2-2 από την Λιλ. Ο Ιβάνοφ με αυτογκόλ στέρησε από την ομάδα του το τρίποντο, την ώρα που οι Γάλλοι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό που τους διατηρεί δεύτερους.
Σημαντικό βήμα έκανε η Σπάρτα η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 6' στην Λωζάννη, τελικά ανέτρεψε την κατάσταση και κέρδισε με 3-1, φτάνοντας τους επτά βαθμούς.
Με τρομερή εμφάνιση του μεγάλου αρχηγού Στιβ Τζέραρντ, ο οποίος πέτυχε εκπληκτικό χατ τρικ, η Λίβερπουλ επέστρεψε από την κόλαση για να επικρατήσει της Νάπολι με 3-1 στο «Ανφιλντ». Η Νάπολι προηγήθηκε στο 28' με τον Λαβέτσι, με το 0-1 να διατηρείται μέχρι το 75'. Σε εκείνο το σημείο ο 30χρονος άσος πήρε το όπολο του και αφού ισοφάρισε, πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 88' (με πέναλτι) και το 89' για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1! Η ομάδα του Χόντγκσον έφτασε τους 8 βαθμούς στον 11ο όμιλο και έβαλε σε μπελάδες την Νάπολι, καθώς η Στεάουα Βουκουρεστίου επικράτησε 3-1 της Ουτρέχτης και πέρασε στην δεύτερη θέση με δύο ματς να απομένουν.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...