powered by Agones.gr

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πλήρωσε η Β’ Γερμανίας ...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του blog . Πολύ καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η βραδιά της Παρασκευής αφού πληρωθηκαμε με την βασική πρόταση της τριάδας  3 / 3 .
Στο σύστημα με τα under - over δεν τα πήγαμε και τόσο καλά εφόσον είχαμε    3 / 5 επιτυχίες.
Πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν τα όσα αναφέραμε στην εισαγωγή μας ...

ΤΡΙΑΔΑ                          3 / 3 

Χάρη σε ένα γκόλ μολις στο 2’ η Μπόχουμ κατάφερε να πάρει μια ζωτικής σημασίας νίκη κόντρα στην FSV Φρανκφούρτη μέσα στο γήπεδο της με 1 - 0 .
Η εκπληκτική πορεία της νεοφώτιστης Αουε συνεχίστηκε και το απόγευμα της Παρασκευής, με την ομάδα του Σμιτζ να κερδίζει με1 - 0 . Ήταν το όγδοο παιχνίδι χωρίς ήττα για τους ανατολικογερμανούς, που βρέθηκαν στην 2η θέση. Η ξέφρενη αυτή πορεία έχει σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό στο Ερτσγκεμπίργκ.
Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ενεργκί που κέρδισε στην έδρα της την Ινγκολστάντ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Η ομάδα του Βόλιτς ήταν το αφεντικό στο ματς και με την ασφυκτική πίεση που ασκούσε, ήταν ζήτημα χρόνου να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της.

UNDER - OVER                                       3 / 5 

Η Γκενκ δείχνει να ζαλίζεται από την κορυφή, μετρώντας δύο ήττες και μια ισοπαλία στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια. Το τελικό 1 - 1 άδικη πάντως τους φιλοξενούμενους που έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να κλειδώσουν την νίκη. 
Τυφλός (Βίλεμ) - Μονόφθαλμος (Φένλο) σημειώσατε  2 . Η Φένλο σκόραρε 4 φορές και κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στην έδρα της Βίλεμ.
Μετα απο 4 συνεχόμενα Χ η Νάντ πάρε σπουδαία νίκη με 2 -1 επί της Νίμ. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.Την επανεμφάνισή τους έκαναν ο πολύπειρος μέσος-αρχηγός Μπρούνο Σεϊρού και ο νεαρός ταλαντούχος χαφ Βενκέρ. Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟ, φέρεται να βρίσκεται ο Σέρβος σκόρερ της ομάδας, Φιλίπ Τζόρτζεβιτς (6 γκολ).
Η Γκεντσλέρ αν και έπαιζε με πολύ σημαντικές ελλείψεις κατάφερε να φύγει αλώβητη από την εδρα της φορμαρισμένη  Καϊσερίσπορ  και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό σκορ 1 - 1 . 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...