powered by Agones.gr

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ασταμάτητος ο Φάνης !!!

Την καλημέρα μας σε όλους τους φίλους του blog.Πλώρη για το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην φετινή Μπουντεσλίγκα έχει βάλει ο Φάνης Γκέκας που ηγήθηκε της Άιντραχτ στην νέα νίκη της επί της Βόλφσμπουργκ με 3 - 1.Στα στοιχηματικα τώρα δεν τα πήγαμε καλά στο σαββατιάτικο κουπόνι κάνοντας το 1 / 3 στην βασική πρόταση της τριάδα μας. Στα under - over είχαμε 3 / 5 επιτυχίες και στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις χάσαμε δυο σημεία και μείναμε στο    3 / 5 .
Πάμε να δούμε λοιπόν πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια μας...

ΤΡΙΑΔΑ                                          1 / 3

Η Μπάγερν επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα και μάλιστα φλέρταρε με μια νέα ήττα μέσα στο «Μπορούσια Παρκ». Οι Βαυαροί αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3 - 3 με την Γκλάντμπαχ που στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το σκορ με Ρέους και Ντε Καμάργκο αλλά ο Φίλιπ Λαμ στο 84’ με αριστερό σουτ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους πρωταθλητές.
Η Μπόρο βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όμως στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη του γκολκίπερ και της άμυνας της Κρίσταλ πάλας, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, αν και αγωνίστηκε χωρίς το βασικό επιθετικό όπλο της.
Η Στοκπορτ πήρε προβάδισμα  στο σκορ με τον Γκρίφιν  στο 20΄ όμως η Πιτέρμπορο αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με τον Μακλίν στο 28΄(1 - 1) αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού στην επανάληψη χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ οι φιλοξενούμενοι.

UNDER - OVER                             3 / 5

Βαθιά ανάσα πήρε το Αμβούργο που ανέτρεψε την κατάσταση στο εντός έδρας ματς με την Χοφενχάιμ την οποία νίκησε με 2-1, με τον Μλάντεν Πέτριτς να πετυχαίνει με κεφαλιά το νικητήριο γκολ στο 83’, ύστερα από σέντρα του Ζε Ρομπέρτο.
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Φάνης Γκέκας σκόραρε δύο φορές, οδηγώντας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη νίκη με 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ, για την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 26', ενώ έκανε το 3-0 για την ομάδα του Σκίμπε στο 55' με πέναλτι. Ο Σβέγκλερ είχε βάλει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 38' και μείωσε απλώς για το τελικό 3-1 ο Ντεζάγκα στο 66'.
Το Γκροσέτο πήρε πολύ εύκολα τον ένα πόντο με την  Εμπολι (0-0), καθώς η άμυνά της στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Την τέταρτη ήττα μέσα σε μια εβδομάδα μαζί με αυτή του Κυπέλλου με την Αουγκσμπουργκ γνώρισε η Φιρτ στο γήπεδο της Ντουισμπουργκ με 0 - 2. Κουρασμένη και χωρίς ιδέες στο παιχνίδι της έγινε εύκολο θύμα για γηπεδούχους.Για πρώτη φορά ήταν τόσο κακή αμυντικά και εκεί που στηρίζονταν μέχρι τώρα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                         3 / 5

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στα «Πηγάδια» Skoda Ξάνθη και Ηρακλής, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, για την 9η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του Παράσχου προηγήθηκε στο σκορ με τον Βάλλα (19'), όμως ο «γηραιός» με τέρματα των Μάρα (22') και Σολτάνι (29') ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε  ο Στιούαρτ στο 73’, σώζοντας τον βαθμό για τους γηπεδούχους.
Η Νυρεμβέργη, συνέχισε την πολύ θετική πορεία της νικώντας με 3-1 την αγνώριστη φετινή Κολωνία εντός έδρας και έφτασε τους 18 βαθμούς, όσους έχει η Χοφενχάιμ και η Λεβερκούζεν που παίζει την Κυριακή στο «Μπάι Αρένα» με την Καϊζερσλάουτερν.
Με το γκολ του Σολάκη στο 61’ ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα με 1-0 στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, και παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της δίκαιης αποβολής του Σανκαρέ στο 84’, άξιζαν τους τρεις βαθμούς. Με το τρίποντο αυτό ο Βόλος έφτασε τους 13 πόντους, έναν περισσότερο από την Κέρκυρα, η oποία έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος για τέταρτη εβδομάδα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...