powered by Agones.gr

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στα κέρδη!

Επιστροφή στα κέρδη φίλοι μου με     3 / 3 στην  τριάδα μας και 5 / 5 στα under - over . Στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις κάναμε το 3 / 5 πιάνοντας τα δυο  Χ και το διπλό της Ρόμα και χάσαμε την Τενερίφη που έχασε με 0 - 2 από την Ταραγονα και την Αλμερία που έμεινε στο 1 - 1 με την Σπορτινγκ Χιχον .
Πάμε να δούμε πως  εξελίχθηκαν οι αγώνες μας ...


ΤΡΙΑΔΑ                                                              3 / 3

Πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Κιέβο σημείωσε η Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του καμπιονάτο.Η αναμέτρηση στο "Αρτέμιο Φράνκι" της Φλωρεντίας κρίθηκε στο 81ο λεπτό, όταν ο Αλέσιο Τσέρτσι παραβίασε την εστία του Στέφανο Σορεντίνο δίνοντας το "χρυσό" τρίποντο στους "βιόλα", χάρη στο οποίο η ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.
Παίζοντας έξυπνα τακτικά οι βαυαροί επέστρεψαν στις επιτυχίες, κερδίζοντας μέσα στην εδρα της με 2 - 1 την Ααχεν. Σε ένα παιχνίδι ανοιχτό και άναρχο, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό τους Λάουτ , η ομάδα του Μάουρερ είχε πάντα έτοιμη την απάντηση σε κάθε προσπάθεια της Ααχεν να επιστρέψει στο ματς.
Την περσινή διαδρομή ακολουθεί πάλι η Ομπερχάουζεν, που όπως και τότε μετά από ένα καλό ξεκίνημα δείχνει να ξεφουσκώνει. Με πολλές βασικές απουσίες στην σύνθεση της, έγινε σάκος του μποξ στις ορέξεις της Ουνιόν Βερολίνου και γνώρισε την ήττα με 2 - 1 .


UNDER - OVER                                    5 / 5 

Μία μέρα έλλειψε από την κορυφή της Premier League της Σκωτίας η Ρέιντζερς, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της ουραγού, Σεντ Μίρεν και έφτασε τους 31 βαθμού.Εκανε... 31 η Ρέιντζερς, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εκτός έδρας της Σεντ Μίρεν. Η ομάδα του Σμιθ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του ΜακΟσλαντ για να γίνει το 0-3 ε τέρματα των Νέισμιθ και Μίλερ. Ο Χίγκντον με πέναλτι μείωσε για το τελικό 1-3.
Η Σαραγόσα επιβλήθηκε με 3-2 της Μαγιόρκα σκόρερ του αγώνα ήταν (57' Λαφίτα, 84' Μπερτόλο, 96' πέν. Φερνάντες Αρένας - 19' Ουεμπό, 61' Περεϊρά.)
Έναν μόλις βαθμό πίσω από τους "νερατζούρι" στην 5η θέση βρίσκεται η Γιουβέντους , με την πρώτη να νικά την Τσεζένα με 3-1, κάνοντας ανατροπή με τα γκολ των Ντελ Πιέρο, Κουαλιαρέλα και Ιακουΐντα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                            3 / 5

 <<Χ>> στη Σύγκρουση πρωτοπόρων στο «Μπαλαΐδος . Τεταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Θέλτα με σκορ 1-1 που απέσπασε στην έδρα της με την Μπέτις .
Βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ η Ολανένσε στο εκτός έδρας ματς της με τη Ναβάλ , είδε όμως την αντίπαλο να μένει ήδη από το ημίχρονο με δέκα παίκτες, πίεσε και τελικά ισοφάρισε αργά, σε 1-1. Ένα μήνα χωρίς νίκη είναι η ομάδα, ο Μοζαμβικανός προπονητής όμως, ο Φακιρά, προσπαθεί να μειώσει το γεγονός. 
Αλμερία και Χιχόν αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Γκαρθία Πέρεθ-Ρολντάν στο 16' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και μας χάλασε το σημείο στο 73' με τον Νόβο .  
Με δύο εκτελέσεις πέναλτι των Μάρκο Μποριέλο και Μίρκο Βούτσινιτς η Ρόμα νίκησε με 2-0 την Λάτσιο στο "Ολίμπικο" και δεν της επέτρεψε να ξεφύγει στην κορυφή.Το πρώτο πέναλτι προήλθε από χέρι του Λίχτσταϊνερ στην περιοχή μετά από το σουτ του Φάμπιο Σιμπλίσιο, ο Μποριέλο δεν έκανε καλή εκτέλεση, αλλά ήταν τυχερός με την μπάλα με περνά κάτω από το σώμα του Φερνάντο Μουσλέρα και άνοιξε το σκορ στο 52'.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...