powered by Agones.gr

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Τρίποντο» με… Λάζαρο

Καλημέρα σε όλους!
Η επιβράβευση της εξαιρετικής εικόνας του Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό ήρθε με λίγο καθυστέρηση, αφού ο αριστεροπόδαρος άσος του "τριφυλλιού" με ένα εξαιρετικό γκολ χάρισε την νίκη στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με  0 - 1. 
Η χθεσινή μέρα δεν πήγε καθόλου καλά  για εμάς κάνοντας το  1 / 3 στην βασική πρόταση της τριάδας μας, εφόσον χάλασαν δυο από τα μεγαλύτερα στηρίγματα του κουπονιού της Δευτέρας. 
Παμέ να δούμε λοιπόν πως έγιναν όλα αυτά...

ΤΡΙΑΔΑ                       1 / 3

Το 0-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα έφερε και πάλι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή τον Παναθηναϊκό. Δύο πρόσωπα το "τριφύλλι" στο ματς (όπως στο ντέρμπι) και ανεβάζοντας απόδοση στην επανάληψη πήρε το πολυπόθητο "τρίποντο".Βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο οι γηπεδούχοι που είχαν έναν εξαιρετικό Καμαρά, με τους οπαδούς τους να ζητούν στο φινάλε νίκη επί του Πανιωνίου την επόμενη αγωνιστική.
Η αποβολή του Μεχμέτ Τοπάλ στο 25' περιόρισε την Βαλένθια και η Σεβίλλη πήρε εύκολη νίκη με 2-0 στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν".Ο Τούρκος αμυντικός μέσος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρτίν Κάσερες και άφησε την ομάδα του από νωρίς με δέκα παίκτες.Η Σεβίλλη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54' με σουτ του Άλβαρο Νεγκρέδο έπειτα από την απόκρουση του Χουαΐτα σε μακρινό σουτ του Μαρτίν Κάσερες, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο Νεγκρέδο είχε περάσει ένα λεπτό πριν στον αγωνιστικό χώρο.Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αλφάρο στο 77' με κοντινή κεφαλιά έπειτα από την σέντρα του Νταμπό από δεξιά, με τον σκόρερ αυτήν την φορά να έχει περάσει τρία λεπτά νωρίτερα στο ματς.Στο 92' ο Ντιέγκο Καπέλ είχε δοκάρι σε διαγώνιο σουτ, ενώ με αυτήν την νίκη η Σεβίλλη έφτασε τους 17 βαθμούς και την Βαλένθια στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, είχαν σαν συνέπεια να απομακρυνθεί ο τεχνικώς Σουπ κάτι που ήταν έτσι και αλλιώς αναμενόμενο. Ο προπονητής της ομάδος των U 23 Μάρκους Καουτσίνκσι  καθίσε προσωρινά στον πάγκο της ιστορικής KSC και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας  ( 0 - 0 ) στην Οσνατέλ Αρίνα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...