powered by Agones.gr

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Νέα απώλεια για Τότεναμ!

Καλημέρα σε όλους ! 
Πλήρως αποτυχημένη μπορεί να κριθεί η  βραδιά της Τρίτης για εμάς χάνοντας και τα τρία σημεία της πρότασης μας.
Την ευκαιρία να πλησιάσει  στην τετράδα της κορυφής έχασε η Τότεναμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σάντερλαντ στο Λονδίνο.
 Πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν οι αγώνες που μας έστειλαν στον             << κουβά >>. 
 
ΤΡΙΑΔΑ                 0 / 3

Ακόμα μια απώλεια για την Τότεναμ, η οποία δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σάντερλαντ, παρά το γεγονός πως την υποδεχόταν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μπορεί οι «πετεινοί» να είχαν την υπεροχή, όμως το 1-1 αφήνει και… ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, αφού ο Μαλμπράν ανατράπηκε από τον Γκόμες στις καθυστερήσεις και δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Ο Φαν ντερ Φάαρτ στο 65’ άνοιξε το σκορ, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Ασαμόα ισοφάρισε για τη Σάντερλαντ. 
Μέτα από τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Μπάρνσλεϊ  έφτασε στις επιτυχίες   νικώντας με 1 - 2 στην έδρα της Πρέστον.Η Μπάρνσλει παρουσιάστηκε νωθρή στο ξεκίνημα του αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μόργκαν μόλις στο 4΄λεπτο  στη συνέχεια όμως ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου στο 45΄με φανταστικό γκολ Χαμίλ . Στην επανάληψη όλα δείχνανε πως δεν θα αλλάξει κάτι στον αγώνα όμως ο  Οκόνορ είχε άλλη άποψη και με καταπληκτική ατομική ενέργεια στο 89΄εγραψε το τελικό 1 - 2 .
H Σκάνθορπ πιστοποίησε για άλλη μια φορά τη αδυναμία που έχει στα εντός έδρας παιχνίδια καθώς γνώρισε την ήττα με 0 - 2 από την Μίντλεσμπρο η οποία ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...