powered by Agones.gr

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στα κερδοί !!!

Καλημέρα σε όλους !
Σχετικά καλή ήταν η βραδιά τις Τετάρτης για εμάς κάνοντας το 2 / 2 στις μπόμπες μας σε μια πολύ καλή απόδοση.
Στη βασική πρόταση της τριάδας μας , μας τα χάλασε η Λίβερπουλ που έμεινε στο 1 - 1 με την Γουίγκαν και κάναμε το  2 / 3 .
Στα under - over κάναμε το 4 / 6 χάνοντας ένα από τα ποιο δυνατά over κατά την άποψη μας αυτό της Αρσεναλ με τη Γουλβς που έμεινε στο 0 - 2 .
Τέλος στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις μας χάλασε η Γουεστ χαμ που γύρισε το 0 - 1 και εκεί που όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Η Γουέστ Μπρόμιτς ισοφάρισε όμως με τον Πάμπλο και κράτησε την ομάδα του Άβρααμ Γκραντ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Πάμε να δούμε λοιπόν πως εξελίχθηκαν οι αγώνες που επιλέξαμε ... 


  • ΤΡΙΑΔΑ                                       2 / 3

  • Στο “Μολινιού” της Γουλβς ο Μαρουάν Σαμάχ έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Άρσεναλ, αφού σκόραρε στα 37'' και έσπασε το ρεκόρ του Ανρί, ο οποίος το είχε πράξει στα 58'' με τη φανέλα των Λονδρέζων. Οι “κανονιέρηδες” ήταν καλύτεροι και μόνο ο Χάνεμαν τους στέρησε την ευκαιρία να φθάσουν στο θρίαμβο. Ο Αμερικανός σταμάτησε Φάμπρεγκας, Αρσάβιν (σ.σ ο Ρώσος είχε και δοκάρι), αλλά στο 94' δεν μπόρεσε να στερήσει από τον Σαμάχ το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι. 
  • Το πρώτο εκτός έδρας γκολ του Φερνάντο Τόρες στο πρωτάθλημα έδωσε στη Λίβερπουλ το προβάδισμα στο παιχνίδι με τη Γουίγκαν στο “JJB”. Ωστόσο, ο Ρονταγιέγκα δεν επέτρεψε στους “κόκκινους” να χαρούν μία 3η συνεχόμενη νίκη, αφού στο 52' έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο τέλος ο Τζέραρντ είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-2, αλλά τη σπατάλησε. 
  • Μία από τα ίδια και για την Γιουβέντους, η οποία προηγήθηκε της Μπρέσια στο 71' με τον Γκρόσο και έδειχνε ότι θα συνεχίσει το σερί των θετικών εμφανίσεων, στο 73', όμως, ο Ντιαμάντι "έκοψε" τη φόρα της "Μεγάλης Κυρίας" διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

  •  UNDER - OVER                                 4 / 6
 
  • "Aθάνατη" παραμένει η Άστον Βίλα, η οποία παρά τις απουσίες επικράτησε με 3-2 της Μπλάκπουλ και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. 
  • Οι "ροσονέρι" τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Παλέρμο, αλλά με γκολ στα τελευταία λεπτά νίκησαν 3-1 και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 11 αγωνιστικές. Μόλις στο 19ο λεπτό ο Πάτο άνοιξε το σκορ για τους Μιλανέζους για να ισοφαρίσει ο Μπασίνοβιτς στο 63'. Την ώρα που άρχισαν να... ζώνουν τα μαύρα φίδια τους γηπεδούχους, ο Ιμπραϊμοβιτς σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 77' και ο Ρομπίνιο βρήκε δίχτυα έξι λεπτά αργότερα για να "κλειδωθεί" η νίκη.
  • Στο “Μολινιού” της Γουλβς ο Μαρουάν Σαμάχ έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Άρσεναλ, αφού σκόραρε στα 37'' και έσπασε το ρεκόρ του Ανρί, ο οποίος το είχε πράξει στα 58'' με τη φανέλα των Λονδρέζων. Οι “κανονιέρηδες” ήταν καλύτεροι και μόνο ο Χάνεμαν τους στέρησε την ευκαιρία να φθάσουν στο θρίαμβο. Ο Αμερικανός σταμάτησε Φάμπρεγκας, Αρσάβιν (σ.σ ο Ρώσος είχε και δοκάρι), αλλά στο 94' δεν μπόρεσε να στερήσει από τον Σαμάχ το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι.
  • Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί της Μαρσέιγ, η Παρί Σ.Ζ. έκανε μεγάλο «διπλό» και στη Βαλενσιέν περνώντας στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!Από το νικηφόρο ντέρμπι στο Παρίσι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ η Παρί που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στην έδρα της Βαλενσιέν. Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα από γκολ του Ντοσεβί (3’), αντέδρασε γρήγορα, στο 9’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καμαρά, στο 27’ ο Ζαλέ πέτυχε το 2-1 και την πρόκριση «σφράγισε» στο 51’ ο Λουιντουλά.


  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                  2 / 4

  • Αυτοκτόνησε” για άλλο ένα παιχνίδι η Γουέστ Χαμ. Τα “σφυριά” γύρισαν το 0-1 από τον Οντεμβινγκί (σ.σ το 300ό γκολ της εφετινής Πρέμιερ) και έδειξαν έτοιμα να πανηγυρίσουν τη 2η εφετινή τους επιτυχία. Η Γουέστ Μπρόμιτς ισοφάρισε όμως με τον Πάμπλο και κράτησε την ομάδα του Άβρααμ Γκραντ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 
  • Η εκπληκτική πορεία της Νιούκαστλ σταμάτησε πάνω στην απρόβλεπτη Μπλάκμπερν. Τα “ρόδα” πέρασαν από τον αγγλικό Βορρά με σκορ 1-2, παρά το 7ο γκολ του Κάρολ στο πρωτάθλημα, το οποίο τον φέρνει στην πρώτη θέση των σκόρερ. 
  • Ηταν να μη γίνει η... αρχή για τη Λάτσιο. Μετά την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τη Ρόμα, το συγκρότημα Εντι Ρέχα ηττήθηκε και από την Τσεζένα και έχασε αυτό που με κόπο κρατούσε τόσες αγωνιστικές: την κορυφή.Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με την Τσεζένα σημείωσε ο Παρόλο στο 85ο λεπτό δίνοντας συνάμα την ευκαιρία στη Μίλαν να πιάσει κορυφή.
  • Tα πάνω της παίρνει η Νάπολι, η οποία απέδρασε από την έδρα της Κάλιαρι με 1-0 και έφτασε τους 21 βαθμούς. Το μοναδικό γκολ που λύτρωσε τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Λαβέτσι στο 90ο λεπτό.

  • ΜΠΟΜΠΕΣ                                   2 / 2            

  • Στο Βέστερλο η Άντερλεχτ ταξίδεψε με στόχο να εξασφαλίσει μία άνετη πρόκριση, με τον Άριελ Γιάκομπς να περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν το έργο τους. Αυτοί όμως τον απογοήτευσαν και ηττήθηκαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ενρίκε με την έναρξη της επανάληψης.
  • Την κάτω βόλτα παίρνει και η Ιντερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Λέτσε και πλέον αισθάνεται την καυτή ανάσα της Γιουβέντους. Στο 76ο λεπτό ο Μιλίτο άνοιξε το σκορ, αλλά τα πανηγύρια για τους πρωταθλητές δεν κράτησαν πολύ αφού στο 79' ο Ολιβέιρα ισοφάρισε.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...