powered by Agones.gr

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στα κέρδοι !!!

Καλημέρα σε όλους του φίλους του blog.
Εξαιρετική η χθεσινή μέρα για εμάς κάνοντας το 3 / 3 στην βασική πρόταση της τριάδας.
Στα under - over τα πήγαμε περίφημα κάνοντας το  4 / 5 χάνοντας μόνο την ομάδα του Φάνη Γκέκα που δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0 / 0 με την Βέρντερ Βρέμης και τέλος στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις δεν τα πήγαμε καθόλου καλά κάνοντας το 1 / 5 .
Πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε... 

ΤΡΙΑΔΑ                                   3 / 3

Με τρία γκολ φιλοδώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης την Οσασούνα στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η αντίπαλος του Άρη στους ομίλους του Europa League επικράτησε 3-0 με σκόρερ τους Ντιέγκο Φορλάν στο 26ο και το 70ο λεπτό και Σέρχιο Αγουέρο στο 41ο λεπτό.
Έχοντας για ακόμη μια φορά τον Μπέιλ (σημείωσε δύο τέρματα) σε εξαιρετική μέρα, η Τότεναμ επιβλήθηκε ολοκληρωτικά της Μπλάκμπερν επικρατώντας εντός έδρας με 4-2. Τα "σπιρούνια" προηγήθηκαν αρχικά με 4-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο σε 4-2.
Η επιστροφή στην πατρίδα του Λίνεν ανάστησε την μισοπεθαμένη Αρμίνια, που είχε ένα κάρο απουσίες και επικράτησε με 2 - 1 της μαχητικής Όσναμπρικ.

UNDER - OVER                     4 / 5

Άνετη νίκη για την Γκλάντμπαχ στην Κολωνία, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με σκορ 4-0.
Κόλλησαν στο μηδέν Βέρντερ και Άιντραχτ στη Βρέμη με τον Φάνη Γκέκα που αντικαταστάθηκε στο 90 από τον Μάρτιν Φένιν να μη καταφέρνει να βρει αυτή τη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα.
Η πρωτοπόρος της Pro League επικράτησε με 3-0 της Σερκλ Μπριζ και έφτασε στους 33 βαθμούς και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο οποίο κοντράρονται οι ομάδες που την καταδιώκουν στο βαθμολογικό πίνακα (Άντερλεχτ, Γάνδη).


ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                    1 / 5

Σπουδαίο ματς και το Βολφσμπουργκ - Σάλκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 χάρη σε δύο γρήγορα τέρματα των Γκραφίτε και Ντζέκο και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση με γκολ των Εντού στο 39' και Χούντελααρ στο 75'.
Ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχτηκαν Νιούκαστλ και Φούλαμ, όπως επίσης και οι Γουέστ Χαμ και Μπλακπουλ. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...