powered by Agones.gr

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μοιράσαμε λεφτά !!!

Καλησπέρα σε όλους !
Τι να γράψουμε για την χθεσινή μέρα;
Τεράστια επιτυχία  κάνοντας το 3 / 3 στην πρόταση της τριάδας μας με απόδοση  κοντά στο 6,5 και το μεγαλύτερο μπαμ έγινε στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις όπου περάσαμε και τα 5 σημεία μας με απόδοση 37.5 στον ΟΠΑΠ , τέλος στα under - over δεν τα πήγαμε και τόσο καλά αφού πέρασαν 2 από τα 5 σημεία που είχαμε επιλέξει .
Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί πως κατάφερε το mastersbet και μοίρασε λεφτά στον κόσμο μετά από την τεράστια επιτυχία που είχαμε ...


ΤΡΙΑΔΑ                                  3 / 3

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Πελεγκρίνι στο πρωτάθλημα, με τον Ελισέου να δίνει στη Μάλαγα τη νίκη με 1-0 επί της Λεβάντε. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί είναι οι πρώτοι βαθμοί των Ανδαλουσιανών στο «σπίτι» τους για φέτος, καθώς μέχρι τώρα μετρούσαν πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς!
 Οι Ρωμαίοι προέρχονταν από δύο σερί ήττες που τους είχαν ρίξει από την πρώτη θέση, όμως επέστρεψαν στις επιτυχίες κερδίζοντας τη Νάπολι με 2-0 στο «Ολίμπικο». Το σκορ άνοιξε ο Ζάρατε στο 15' ενώ ο Φλόκαρι στο 61' έγραψε το τελικό 2-0, το οποίο φέρνει στην κορυφή τους «λατσιάλι» που θα παραμείνουν εκεί αν το βράδυ δεν κερδίσει η Μίλαν την Ίντερ. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Νάπολι ύστερα από τρεις νίκες, στις οποίες μάλιστα δεν είχε δεχτεί γκολ.
 Στο ντέρμπι της Σικελίας, ανάμεσα σε Παλέρμο και Κατάνια, μίλησε η κλάση του Παστόρε. Ο Αργεντίνος άσος ήταν αμφίβολος αλλά τελικά αγωνίστηκε και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς με το χατ-τρικ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1! Το 1-0 έγινε στο 34' με κεφαλιά, για να ισοφαρίσει η Κατάνια στο 46' με σουτ του Τερλίτζι. Στην αμέσως επόμενη φάση, όμως, στο 47' ο Παστόρε έκανε το 2-1 με σουτ από πλάγια θέση, για να ολοκληρώσει το προσωπικό του show στο 85' με κοντινό πλασέ κι ενώ ήταν αμαρκάριστος.

UNDER - OVER                             2 / 5

Δεύτερη σερί ήττα γνώρισε ο Άγιαξ, καθώς έχασε με 0-2 από την Άλκμααρ στο "AFAS Stadion" και πλέον απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή.Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Πόντους Βέρνμπλουμ στο 74' και Κόλμπεϊν Σίγκθορσον στο 77' και η Άλκμααρ με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στην 5η θέση.
Εκεί που η Σέλτικ είχε συμφιλιωθεί με την ιδέα της δεύτερης συνεχόμενης «γκέλας» στην Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας, εμφανίστηκε ο Γκάρι Χούπερ. Ο 22χρονος επιθετικός στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε και χάρισε στους «Καθολικούς» τη νίκη με 1-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σεντ Μίρεν. Πλέον, Σέλτικ ανέβηκε στους 33 βαθμούς και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από τη Ρέιντζερς που έχει ένα παραπάνω.Η Φίτεσε πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Φένλο επικρατώντας με 5-1.Φένλο - Φίτεσε 1-5 (77' πέν. Μπόιμανς / 11' Πλούιμ, 31' Γένερ, 85' και 86' Πέντερσεν, 89' Αϊσάτι)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                           5 / 5

Με γκολ του Νεγρέδο στις καθυστερήσεις, η Σεβίλλη έφυγε από το «Ρομαρέδα» με τους τρεις βαθμούς, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Σαραγόσα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πίνακα.
 Στους δύο βαθμούς μείωσε τη διαφορά από την Τσέλσι η Άρσεναλ, αφού επιβλήθηκε εκτός έδρας της Έβερτον 2-1. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν καλύτερη και μπήκε μπροστά στο σκορ με δυνατό σουτ από πλάγια του Μπακαρί Σανιά στο 36’. Ο Φάμπρεγας, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 48’, ενώ αν ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι πιο εύκολα. Ο Κέιχιλ μείωσε στο 89’, η Έβερτον πίεσε την Άρσεναλ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
ενώ η Μπεσικτάς επικράτησε με το ίδιο σκορ της Γκεντσλερμπιρλιγί, με τους Γκούτι και Χίλμπερτ να σκοράρουν.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...