powered by Agones.gr

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Από την κόλαση στον παράδεισο !!!

Από την κόλαση στον παράδεισο! Αυτή τη διαδρομή διήνυσε ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι του με το Ηρακλή, για την 11η αγωνιστική της Super League.
Οι «πράσινοι», με τον Γιάτσεκ Γκμοχ στον πάγκο και τον νέο προπονητή, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στις κερκίδες, μολονότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από τον «γηραιό»,  έκαναν την ολική επαναφορά, καταφέρνοντας εν τέλει να πάρουν τη νίκη με 4-2.
Πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε το Σάββατο...

ΤΡΙΑΔΑ                                                          2 / 3

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 2-0 του Πανσερραϊκού στα Πηγάδια και πέτυχαν την πρώτη νίκη τους μετά από έξι ολόκληρές αγωνιστικές.Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μαρσελίνιο (69') και Ελινγκτον (79').
Οι Παριζιάνοι επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ της Καέν, επίσης πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και τα όνειρα τίτλου στο κατάμεστο «Παρκ Ντε Πρενς» γίνονται όλο και περισσότερα. Με ενορχηστρωτή τον Νενέ και τους Οαρό και Ερντίνγκ εκτελεστές, η Παρί πήρε τη νίκη και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο Σαμπιονά.
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Καϊζερσλάουτερν που πέρασε με 3-1 από τη Νυρεμβέργη ολοκληρώνοντας μάλιστα το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πέτσος στο 79’.

UNDER - OVER                      4 / 5

Οι "κανονιέρηδες" άνοιξαν το σκορ με το Νασρί πριν ακόμη συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα με τον Σαμάκ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 27'. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, μείωσαν αρχικά στο 50' με τον Μπέιλ, ισοφάρισαν με τον Φαν ντερ Φάαρτ στο 67' και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τον Καμπούλ στο 85'.
Η Τσέλσι γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, καθώς μετά το 0-3 από την Σάντερλαντ, έχασε με 0-1 από την Μπέρμιγχαμ στο "Σεντ Άντριους", με τον Λι Μπόιερ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα.
42 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε η Μπλάκπουλ για να νικήσει τη Γουλβς (2 - 1).
Με γκολ του Χάνκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το Ανόβερο νίκησε με 3-2 το Αμβούργο και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. 


ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ                   2 / 5

Ο Φάνης Γκέκας έμεινε μακριά από το γκολ για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, με αποτέλεσμα η Φρανκφούρτη να διασυρθεί από την από τη Χόφενχαϊμ. Ο Ιμπίσεβιτς οδήγησε εκ τους ασφαλούς τους φιλοξενούμενους. Βασικός και ο Τζαβέλλας, στον πάγκο έμεινε ο Αμανατίδης.
Η Ρεν ήταν το φαβορί πριν ξεκινήσει της αναμέτρησης με τη Μπρεστ και το επιβεβαίωσε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1. Οι «Ρενέ» βρίσκονται από σήμερα και πάλι στην κορυφή, έστω και προσωρινά καθώς αν η Λιλ κερδίσει αύριο την προσπερνά, με συγκάτοικο την Παρί. Με κινητήριο μοχλό και πάλι τον Λαρουά, η ομάδα του Αντονετί δείχνει φέτος ότι έχει την απαιτούμενη διάρκεια , ενώ η Εξέλσιορ επιβλήθηκε με 1-0 της Φένλο.
Αμφότερες οι ομάδες κυνήγησαν τους τρεις βαθμούς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάποια από τις δύο να τους κατακτήσεις. Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Χλωρός για τους γηπεδούχους (1-0), με τον Ρομπέρ να ισοφαρίζει στο 33΄ για τον Πανθρακικό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-1). Σκορ με το οποίο οι ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια.Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί με την έναρξη του δεύτερου μέρους και στο 55ο λεπτό πήραν προβάδισμα με τον Μαρσέλο (1-2), στο 79΄, όμως, ο Καπέλ ισοφάρισε για τους «μαυραετούς», χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...