powered by Agones.gr

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Δεν «Χ»άρηκε κανένας στην Καισαριανή !!!

Καλημέρα σε όλους σας!
Στο… στείρο 0-0 έμειναν στην Καισαριανή, Εθνικός Αστέρας και ΟΦΗ, σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστικής της Football League.
Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που μας χάλασε την πρόταση της τριάδας μας για το πρόγραμμα της Δευτέρας .
Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε  ...

ΤΡΙΑΔΑ                                    2 / 3
 
Στην Καισαριανή σταμάτησε το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στον Εθνικό Αστέρα και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στον έναν βαθμό τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.Ο Εθνικός Αστέρας ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ κυρίως με τους Διαμάντη και Λουάμο, ωστόσο ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να πάρει το "τρίποντο" καθώς στο τέλος του αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζορμπά.Ο ΟΦΗ πάντως παρέμεινε αήττητος για έβδομο συνεχόμενο ματς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Παναιτωλικό με 23 βαθμούς. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μάλιστα την επόμενη Δευτέρα στο Αγρίνιο.
Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, η ομάδα του Ούφε Πέτερσεν πέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο της  Μίντιλαντ και μάλιστα με μια τεράστια ανατροπή αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0 - 2 στο 56΄ όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι ( 3 - 2 ) και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Οντενσε, και ξεπέρασε έτσι τη Μίντιλαντ στη δεύτερη θέση.
Με χατ-τρικ του Άλεξ η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 5-2 την Μπούτσασπορ, για την οποία σκόραρε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μανούτσο.Ο Άλεξ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1', διπλασίασε τα τέρματά του στο 13' και συμπλήρωσε το χατ-τρικ στο 23', με τον Βραζιλιάνο να φτάνει τα 9 γκολ φέτος και να περνά μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.Ο Μανούτσο, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Σμύρνης ως δανεικός από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μείωσε στο 65'.Ο Μαμαντού Νιάνγκ έκανε το 4-1 στο 81' και είναι με 8 γκολ στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς μαζί με τον Εμάνουελ Εμενίκε της Καράμπιουκσπορ.Ο Σεμίχ Σεντιούρκ πέτυχε το 5ο τον της ομάδα της Πόλης στο 86' και στο 88' ο Μουσά Αϊντίν διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο "Σουκρού Σαράτσογλου".



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...