powered by Agones.gr

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Έπιστροφή στις επιτυχίες!!!

Φίλες και φίλοι καλημέρα σας!
Η μεγαλύτερη χαρά για μένα είναι να ξεκινάω το κείμενό μου ξέροντας πως υπάρχουν ένας, δύο, δέκα φίλοι που έχουν ακολουθήσει τις προτάσεις μας και έχουν πάει στο ταμείο με χαρτάκια είσπραξης.
Τα δικά σας ταμεία, είναι η δική μας κινητήριος δύναμη.
Έτσι και χθες σας δώσαμε άλλη μια μέρα είσπραξης κάνοντας το απόλυτο στην βασική πρόταση της τριάδας μας.
Για την Ιστορία και την Στατιστική του Στοιχήματος να θυμίσουμε τα κάτωθι...

ΤΡΙΑΔΑ                                    3 / 3

Τι κι αν ταξίδεψε στο Άμστερνταμ έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Τι κι αν ακολουθεί το «clasico» κόντρα στην Μπάρτσελόνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης με ολοφάνερη τη σφραγίδα του «Special One», Μουρίνιο, έκανε φύλλο και φτερό τον Άγιαξ επικρατώντας 4-0!
Η Τσέλσι ήθελε μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και την πρώτη θέση (η πρόκριση ήταν δεδομένη). Η Ζίλινα «πάγωσε» το «Στάμφορντ Μπριτζ» με το γκολ του Μπέλο στο 19’, αλλά στη συνέχεια οι Λονδρέζοι, με αρκετές απουσίες βασικών, «πάτησαν» γκάζι. Εχασαν πολλές ευκαιρίες και έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ των Στάριτζ (51’) και Μαλουντά (86’), έχοντας και δύο δοκάρια με Ντρογκμπά και Μαλουντά. Ετσι, πανηγυρικά πήραν την πρώτη θέση, την ώρα που η Ζίλινα έχασε κάθε ελπίδα για την 3η και το Europa League.
Στο «Ολίμπικο», η Ρόμα καίγονταν για τη νίκη ενώ η Μπάγερν, έχοντας ήδη προκριθεί, ήθελε ένα βαθμό για την πρωτιά. Ωστόσο οι Βαυαροί ήταν αυτοί που με τον ασταμάτητο Μάριο Γκόμεζ, που πέτυχε 2 γκολ (33’, 39’) φτάνοντας τα 10 στα τελευταία 6 ματς, πήραν το προβάδισμα. Όμως οι Ρωμαίοι δεν το έβαλαν κάτω. Μείωσαν στο 49’ με τον Μποριέλο, ισοφάρισαν στο 81’ με τον Ντε Ρόσι και έκαναν την ολική ανατροπή με πέναλτι του Τότι στο 84’.Πλέον, η Ρόμα έφτασε τους 9 βαθμούς εδραιώθηκε στη 2η θέση (χωρίς να έχει ελπίδες για την πρώτη καθώς υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Μπάγερν που «σφράγισε» την πρωτιά), ωστόσο χρειάζεται ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική στη Ρουμανία απέναντι στην Κλουζ για να μην μπει σε περιπέτειες από την Βασιλεία, αν αυτή νικήσει την αδιάφορη Μπάγερν στο Μόναχο.

UNDER - OVER                    2 / 5   

Στην Ελβετία, η Βασιλεία νίκησε 1-0 την Κλουζ, με γκολ του Αλμεράρες στο 15’, εξασφάλισε την 3η θέση του ομίλου και τους «32» του Europa League (υπερισχύει των Ρουμάνων σε πιθανή ισοβαθμία) και έχει το τρελό «σενάριο» που της δίνει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League αν νικήσει την αδιάφορη Μπάγερν στο Μόναχο και η Ρόμα ηττηθεί από την επίσης αδιάφορη Κλουζ στη Ρουμανία.Οι Ελβετοί ήταν κυρίαρχοι απέναντι στην Κλουζ, είχαν την κατοχή μπάλας και τις ευκαιρίες, ενώ οι Ρουμάνοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πίκολο στο 88’.
Πανηγυρική πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League πήρε η Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε 3-0 της Σπαρτάκ στη Μόσχα, για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Μόλις στο 18’ η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ άνοιξε το σκορ με γκολ του Βαλμπουενά, ενώ στο 54’ ο Ρεμί πέτυχε το 2-0. Στο 63’ οι Ρώσοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γουέλιτον και έτσι η Μαρσέιγ σκόραρε στο 68’ με τον Μπαρντάο και πήρε τη νίκη-πρόκριση.
Μπορεί η Αρσεναλ να συνήθιζε να «καθαρίζει» από νωρίς τους ομίλους, φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. ΟΙ «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με 2-0 από την Μπράγκα και είναι πλέον ισόβαθμοι με τους Πορτογάλους.Το θετικό για την ομάδα του Βενγκέρ είναι πως με μία νίκη επί της Παρτιζάν στο Λονδίνο σφραγίζει την πρόκριση, την ώρα που η Μπράγκα θέλει το διπλό στο Ντόνετσκ και στραβοπάτημα των Αγγλων (καθώς σε ενδεχόμενη τριπλή ισοβαθμία δεν έχει τύχη λόγω τερμάτων). Τα γκολ για την Μπράγκα ήρθαν από τον Ματέους με πλασέ στο 83' και με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στις καθυστερήσεις.
Πέρασμα πρωτιάς έκανε η Σαχτάρ από το Βελιγράδι, καθώς το 3-0 σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ την καθιστούν φαβορί για την κορυφή! Οι Ουκρανοί πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, με τους Στεπανένκο, Ζάντσον και Εντουάρντο και πλέον θέλουν μόλις έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα για να τερματίσουν στην κορυφή. Από την μεριά της, η Παρτιζάν γνώρισε την πέμπτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον δεν έχει καμία ελπίδα ούτε και για την τρίτη θέση.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...