powered by Agones.gr

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Υπέκυψε…

Καλημερα σε ολους !
Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Champions League γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα.
Έτσι, αποχαιρέτησαν την Ευρώπη, καθώς έμειναν στους 2 βαθμούς, την ώρα που η Ρούμπιν Καζάν έχει 6, η Κοπεγχάγη 7 και η Μπαρτσελόνα 11, με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση του ομίλου.
Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελιχθηκαν και τα παιχνίδια με τα οποια ασχοληθηκαμε στο χθεσινο κουπονι ... 

ΤΡΙΑΔΑ                                       2 / 3

Στα δύσκολα μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή... Η Ιντερ προερχόταν από τέσσερα ματς δίχως νίκη στη Serie A και την ήττα με 3-1 από την Τότεναμ στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα ο Ράφα Μπενίτεθ να παίξει το κεφάλι του στον αγώνα με την Τβέντε. Ο Ισπανός τεχνικός πέρα από την κριτική του Τύπου έχει να αντιμετωπίσει και τις σημαντικές απουσίες των Μιλίτο, Μαϊκόν, Σέζαρ, Μουντάρι, Σάμουελ, Κίβου και Κοουτίνιο.
Τελικά όμως ο Εστέμπαν Καμπιάσο «έσωσε» τον Ισπανό τεχνικό και χάρισε στην Ιντερ τη νίκη-πρόκριση καθώς στο 55’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Οι «νερατζούρι» έφτασαν τους δέκα βαθμούς και προκρίθηκαν μαζί με την Τότεναμ. Η Τβέντε θα πρέπει να συμβιβαστεί με την 3η θέση. 
Ο Γιουνές Καμπούλ ήταν αυτός που χάρισε την νίκη στα τελευταία λεπτά το περασμένο Σάββατο στην Τότεναμ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και σκόραρε για δεύτερο σερί ματς.Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έπειτα από την μπαλιά του Άαρον Λένον από δεξιά.Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλαν Χάτον με σέντρα από δεξιά έφερε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή των Γερμανών, ο Πίτερ Κράουτς πήρε την κεφαλιά και τροφοδότησε τον Λούκα Μόντριτς, με τον Κροάτη από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βίζε για το 2-0.Ο Γερμανός τερματοφύλακας στο 54' απέκρουσε πέναλτι του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έκανε κακή εκτέλεση και έχασε την ευκαιρία να φτάσει στα 5 γκολ στην διοργάνωση.Η Τότεναμ πάντως έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 79' με τον Πίτερ Κράουτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ από πάσα του Άαρον Λένον.
Με αρκετή τύχη η Χαποέλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24'. Ο Σέι Αμπουτμπούλ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Έραν Ζάχαβι πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πρώτη αυτή είχε κοντράρει και στο κεφάλι του Νταβίντ Λουΐζ.Η Μπενφίκα στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε πολύ και έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, όμως στο 74' ο Ντόουγκλας ντα Σίλβα από κοντά μετά από αδράνεια της πορτογαλικής άμυνας έκανε το 2-0 και πάντα τελείωσαν εκεί.Ο Ζάχαβι με το δεύτερο γκολ στο 92' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και η Χαποέλ μετά την πρώτη της νίκη ελπίζει για την 3η θέση.


UNDER - OVER                          3 / 5

Ο Παναθηναϊκός - όπως άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι στο «Νου Καμπ» - δημιούργησε μια πολύ καλή ευκαιρία στην αρχή του αγώνα. Στο 19’ ο Σισέ έφτασε απέναντι από τον Βαλντές από πλάγια και δεξιά, όμως με το πλασέ που επιχείρησε δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των Βάσκων.
Αντίθετα, οκτώ λεπτά αργότερα ο Πέδρο βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πάσα του Ντάνι Άλβες και πλάσαρε υποδειγματικά τον Τζόρβα, ανοίγοντας το σκορ για την Μπαρτσελόνα.Αμέσως μετά το γκολ η Μπαρτσελόνα επέβαλε το ρυθμό της και στο 40’ θα μπορούσε να σκοράρει ξανά, αν ο Βύντρα δεν επενέβαινε για να «καθαρίσει» τη φάση, πριν η μπάλα φτάσει στον Βίγια (κόρνερ). Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τζόρβας έσωσε δύο φορές τον Παναθηναϊκό. Πρώτα σε τετ-α-τετ με τον Πέδρο και στη συνέχεια σε σουτ του Βίγια, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με το σκορ στο 1-0.Στο δεύτερο μέρος, ο Μέσι πήρε το… τηλεχειριστήριο και σε μια φάση βγαλμένη από βιντεοπαιχνίδι σκόραρε, αφού νωρίτερα οι συμπαίκτες του είχαν συνδυαστεί άψογα. Ο Τσάβι πάσαρε στον Ινιέστα, εκείνος στον Αντριάνο και από το γύρισμα ο Μέσι έβαλε το πόδι του και σκόραρε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 69’, όταν από την ασίστ του Άλβες στον Ινιέστα και πάσα του τελευταίου, ο Πέδρο πήρε τη μπάλα και σημείωσε το 3-0.
Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για την Σάλκε, καθώς κατάφερε να προηγείται στο 20' με 2-0.Ο Χέφερσον Φαρφάν άνοιξε το σκορ στο 13' με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια του Ντιακατέ να διώξει, και το σουτ του Ραούλ που κόντραρε.Στο 20' ο Κλαας-Γιαν Χούντελααρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ, έπειτα από την εξαιρετική προσπάθεια και την πάσα του Κλούγκε από αριστερά, ενώ προσποιήθηκε και άφησε την μπάλα να περάσει ο Ραούλ.Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Χούντελααρ με το δεύτερο γκολ του, αυτήν την φορά αρκετά τυχερό, καθώς μετά όμορφη ατομική προσπάθεια πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Αντονί Ρεβεγιέρ, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Ουγκό Λορίς.
Η Ρούμπιν Καζάν ήταν η νικήτρια του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Champions League, στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός. Οι Ρώσοι επικράτησαν 1-0 της Κοπεγχάγης στην έδρα τους, με πέναλτι του Νομπόα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ανέβηκαν στους 6 βαθμούς.
Έτσι, παρέμεινε στο… κόλπο της πρόκρισης, αφού η Κοπεγχάγη έχει 7 βαθμού. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...