powered by Agones.gr

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

"Χαστούκι" για Αϊντχόφεν!

Καλημέρα σε όλους φίλοι μου !
H χθεσινή μέρα δεν πήγε και τόσο καλά στοιχηματικά για εμάς κάνοντας το 1/3 στην βασική πρόταση της τριάδας μας αφου χάλασαν δυο απο τα μεγαλύτερα στηρίγματα του κουπονιού κατά την άποψη μας . 
Πάμε να δούμε πως έγιναν τα προαναφερθέντα...


ΤΡΙΑΔΑ                                    1 / 3

 Από τις 2 Οκτωβρίου είχε να κερδίσει εντός έδρας η Μάιντζ, με το αρνητικό σερί να λαμβάνει τέλος στον αγώνα απέναντι στη Νυρεμβέργη (3-0).
Η ομάδα του Τούχελ μετρούσε τρεις σερί ήττες στο γήπεδο της, όμως απέναντι στη Νυρεμβέργη επέστρεψε στις επιτυχίες και πλησίασε την Ντόρτμουντ στους τέσσερις βαθμούς. Στο 27' ο Σούρλε άνοιξε το σκορ με προβολή από την μικρή περιοχή, ενώ στο 54' ο Νοβέσκι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το 3-0 για την Μάιντζ έγραψε στο 86' ο Αλάγκουι με ωραία λόμπα έπειτα από αντεπίθεση. Για τη Νυρεμβέργη, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα και μάλιστα, όπως και στις άλλες δύο, έτσι και τώρα, η ομάδα του Χέκινγκ δέχτηκε από τρία γκολ.
Τη δεύτερη ήττα της στην εφετινή σεζόν γνώρισε η Αϊντχόφεν, δίνοντας τη δυνατότητα στους διώκτες της και δη στην Τβέντε (παίζει το Σάββατο) να την πλησιάσουν ή να την φτάσουν.Η ομάδα του Φρεντ Ρούτεν δοκιμάστηκε στην έδρα της Μπρέντα, αλλά έπεσε στην παγίδα του προβαδίσματος (1-2) που είχε στο πρώτο 35λεπτο από τα γκολ των Ρέις (17') και Τζούντζακ (33'). Oι γηπεδούχοι όμως, που στο "Ρατ Φέρλεγκ", είχαν έξι νίκες μόνο μια ήττα σε οκτώ ματς, ανασυντάχθηκαν και αντεπιτέθηκαν. Αφού ισοφάρισαν σε 2 - 2 με τον Αμόα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, έφτασαν στο 4 - 2 χάρη σε τέρματα των Μπουσαμπούν και Αμόα, ενώ μάλιστα από το 74' έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα.  
Γερά στο κόλπο της κατάκτησης του τίτλου της Jupiler League μπήκε η Γάνδη την Παρασκευή μετά τη νίκη της μέσα στην έδρα της Γκενκ με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής.Οι γηπεδούχοι της Γκενκ πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα στο ματς αφού προηγήθηκαν μόλις στο 2' του Γιονελέιτ αλλά η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους. Ισοφάρισαν γρήγορα με αυτογκόλ του Κάρλος στο 10' και πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 30' με τον Αρμπέιτμαν.
Εν συνεχεία (στο 55') η Γάνδη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σούλερ αλλά κατάφερε να αντέξει μέχρι το τέλος. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...