powered by Agones.gr

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στα ταμεία ...

Καλημέρα σε όλους!
Εκπληκτική η χθεσινή μέρα εφόσον κάνανε ένα πολύ καλό ταμείο με 5 / 5 στο σύστημα με τα under - over καθώς και το απόλυτο στις μπομπίτσες , με       3 / 3 επιτυχίες.
Στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις κάναμε το 3 / 5
και είχαμε επιστροφή των χρημάτων μας και τέλος  στην Τριαδα μας είχαμε     1 / 3 επιτυχίες καθώς χάσαμε δυο απο τα ποιο δυνατά στηρίγματα της αγωνιστικής .
Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκε αυτή η καταπληκτική ημέρα για εμάς καθώς κάναμε μια καλή μπάζα για την συνέχεια...

ΤΡΙΑΔΑ                  1 / 3  

Το πάθημα της προηγούμενης εβδομάδας από την Μαγιόρκα δεν έγινε μάθημα για τους Ανδαλουσιανούς που έχασαν εκ νέου από την Χετάφε με 3-1. Ο Φρεντερίκ Κανουτέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 31’ όμως στην επανάληψη οι Μαδριλένοι αντέδρασαν, πέτυχαν τρία γκολ με τους Μανού, Μίκου και Πέδρο Ρίος και πανηγύρισαν για δεύτερη φορά φέτος μακριά από το «Αλφόνσο Πέρεθ»…
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τη Σερκλ να γοητεύει και τη Γκέρμιναλ να…απογοητεύει όμως χθες η Γκέρμιναλ κατάφερε με πολύ μεγάλη δόση τύχης να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με 1 - 1.
Με τους Μπράιαν Ρουΐς και Μαρκ Γιάνκο να πετυχαίνουν από 2 γκολ η Τβέντε νίκησε με 4-2 την Νάιμεχεν και έπιασε στην κορυφή την Αϊντχόφεν.Ο Μαρκ Γιάνκο έφτασε έτσι τα 8 γκολ φέτος και ο Μπράιαν Ρουΐς τα 7, ενώ για την Νάιμεχεν πέτυχε ένα γκολ ο Μπιορν Βλέμινκξ και είναι πλέον πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 τέρματα.

UNDER - OVER                            5 / 5

 Εκπληκτική εξέλιξη είχε τόσο το παιχνίδι της Μπόλτον με την Μπλάκπουλ, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, όμως με αντεπίθεση διαρκείας οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Ντέιβις στο 89΄.
Iσόβαθμο της ομάδας του Χάινκες ειναι το Ανόβερο, μετά το άνετο 3-0 επί της Φράιμπουργκ. Στα δύο πρώτα γκολ συνδυάστηκαν ο Σλάουντραφ με τον Για Κονάν και στο τελευταίο ο δεύτερος έδωσε την ασίστ τον Χάνκε. Στο Αμβούργο η Στουτγάρδη είχε τις απαντήσεις στα ερωτηματικά που της έθεταν συνεχώς οι γηπεδούχοι, αλλά παίζοντας με δέκα λόγω αποβολής του Μαρικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί ως το τέλος.
Όπως συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με την Φράιμπουργκ, η Ντόρτμουντ ανέτρεψε ξανά την κατάσταση και πήρε την 12η νίκη της στην φετινή Μπουντεσλίγκα.
Οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 4-1 της Γκλάντμπαχ και συνεχίζουν την προέλαση τους στην Γερμανία. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με τον Μάρκο Ρέους στο 33’ αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ αφού ο Σούμποτιτς ισοφάρισε με την εκπνοή του ημιχρόνου.Στην επανάληψη, ανέλαβαν δράση οι Καγκάβα, Γκρόσκροϊτς και Μπάριος που διασφάλισαν το «τρίποντο» για την Ντόρτμουντ και συντήρησαν την διαφορά της από την δεύτερη Μάιντς στους επτά βαθμούς. Η Ινβερνές είναι από τις καλύτερες ομάδες όταν παίζει μακριά από την έδρα της, αφού έχει να χάσει 1 (!) ολόκληρο χρόνο. Και να φανταστείτε ότι το σενάριο του αγώνα δεν ήταν ευνοϊκό, όταν ο Σουνγκ-Κι άνοιξε το σκορ στο 38' και στο 65' ο ΜακΚορτ έκανε το 2-0. Ο Φοράν μείωσε σε 2-1 στο 70' και η Ινβερνές πανηγύρισε εν τέλει το σπουδαίο βαθμό με γκολ του Μουνρό στο 83'. Πλέον η Σέλτικ είναι στο -2 από τη Ρέιντζερς και με τους πρωταθλητές να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι «αμαρίγιος» νίκησαν πολύ εύκολα την Ρεάλ Σαραγόσα με 3-0 μέσα στο «Ρομαρέδα» και ανέβηκαν στους 27 βαθμούς, απέχοντας πέντε βαθμούς από την Ρεάλ Μαδρίτης και τέσσερις από την Μπαρτσελόνα.Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Γαρίδο «καθάρισε» από νωρίς το ματς με τους Σένα και Καθόρλα να δίνουν προβάδισμα δύο γκολ πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών. Στην επανάληψη, σκόραρε και ο Νιλμάρ, διασφαλίζοντας την τρίτη εκτός έδρας νίκη για την Βιγιαρεάλ μέσα στην φετινή σεζόν.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ         3 / 5

Συνέχισε τεν εκπληκτική παράδοση που είχε η  Βιτσέντζα στο Κροτόνε, και η ομάδα του Μαράν πήρε τη νίκη με 1 - 2.
Μία σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Άρσεναλ εναντίον τής Άστον Βίλα, με 4-2, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία τής 15ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος.Η ομάδα τού Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται, πλέον, με 29 βαθμούς στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να ακολουθούν με 28 βαθμούς (αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο) αμφότερες.
Τα "σφυριά" νίκησαν μόλις για 2η φορά στην εφετινή σεζόν, ωστόσο το τρίποντο κόντρα στη Γουίγκαν είναι κομβικού χαρακτήρα. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Λονδρέζων πανηγύρισε ο Βίκτορ Ομπίνα. 
Ταπείνωση για την Σάλκε στο «Φριτς Βάλτερ» καθώς η ομάδα του Μάγκατ διασύρθηκε με 5-0 από την Καϊζερσλάουτερν, σε μία περίοδο όπου έδειχνε πως ανέβαζε ρυθμούς.
Η αντίδραση της Τραμπζόν μετά την «γκέλα» με την Εσκισεχίρσπορ ήταν καταπληκτική αφού πέρασε εύκολα από την έδρα της Γκαζιαντέπσπορ με 1 - 3 και έμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

ΜΠΟΜΠΕΣ                             3 / 3

Ο Καμίλι έδωσε μία τελευταία ευκαιρία στον Μοριέρο τον οποίο θα ειχε «σουτάρει» σε περίπτωση ήττας στην Τεργέστη όμως αυτός τον δικαίωσε μετά την νίκη της ομάδας του με 0 - 1 .
Σφιχτή αλλά ασταθής η Γκεντσλέρ, κατεβηκε ξανά με αρκετά προβλήματα απέναντι σε μια Σίβασπορ που ηταν επίσης αλλοπρόσαλλη αλλά… ξεμπούκωσε με την «πεντάρα» επί της Καραμπούκσπορ και η ψυχολογία των παικτών της ηταν στο ζενίθ. Δίκαιο το ισόπαλο 1 - 1 .
Άλκμααρ και Χέρενφεν αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...