powered by Agones.gr

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Στους «16» με Γουόλκοτ !

Καλημέρα σε όλους !
Ο Κλέο… καρδιοχτύπησε για λίγο την Άρσεναλ, ωστόσο ο Γουόλκοτ αλλά και η Σαχτάρ επανέφεραν την τάξη, οι Λονδρέζοι προκρίθηκαν στους «16», αλλά είδαν την πλάτη των Ουκρανών.
Μετά τις Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη, Τότεναμ, Ίντερ, Σάλκε, Λιόν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια στη φάση των «16» του Champions League πέρασαν ακόμα οι Μπάγερν Μονάχου, Ρόμα, Τσέλσι, Μαρσέιγ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Άρσεναλ.
Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στη χθεσινό κουπόνι ...

ΤΡΙΑΔΑ                           2 / 3

Η Μπάγερν είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στη Bundesliga ήθελε τη νίκη επί της Βασιλείας για να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις. Τα κατάφερε και μάλιστα αρκετά εύκολα, αν και οι Ελβετοί υποτίθεται ότι... καίγονταν για αυτό το ματς, μιας και ήθελαν νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Οι Βαυαροί, όμως, δεν είχαν διάθεση για νέα γκέλα και καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ριμπερί άνοιξε το σκορ στο 35' με σουτ μετά από ωραία προσπάθεια του Κοντέντο στα αριστερά, στο 37' ήρθε το 2-0 με κοντινό πλασέ του Τίμοστσουκ και στο 50' ξανά ο Ριμπερί ανέβασει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Σε ένα ματς δεν ξεκίνησε ο Ιμπραΐμοβιτς και η Μίλαν έχασε. Μπορεί οι Ροσονέρι να είχαν σίγουρη τη δεύτερη θέση του γκρουπ και καμία ελπίδα για την πρώτη, όμως δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν στο «Σαν Σίρο» και γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τον Αγιαξ, που είχε ώθηση μετά την απόλυση του Μάρτιν Γιόλ. Ο Ζλάταν ξεκουράστηκε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Αλέγκρι να μην είναι απειλητική. Ο Αίαντας πήρε το διπλό σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την 3η θέση χάρη στα γκολ των Ντε Ζέου (57') και Αλντερβάιρελντ (66').
Μέχρι το 73’ ο όμιλος εξελισσόταν σε θρίλερ, το γκολ του Φαν Πέρσι στο 33’ δεν ήταν αρκετό, αφού ο Κλεό είχε ισοφαρίσει για την Παρτίζαν, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο εκτός έδρας γκολ της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαχτάρ δεν… έπαιρνε μπροστά, όμως ήρθε ο Γουόλκοτ για να σκορπίσει ηρεμία στο Λονδίνο και με το τέρμα του να βάλει τέλος σε όποια όνειρα της Μπράγκα για πρόκριση. Οι «Κανονιέρηδες» πήραν μπρος και στο 77’ ο Νασρί «σφράγισε» την είσοδο στους «16», διαμορφώνοντας το 3-1.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...