powered by Agones.gr

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Υπερέχουν οι γηπεδούχοι !!!

Με εξαίρεση τη φιλοξενούμενη Ρόμα που έχει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι της μέτριας Εκομάξ, οι γηπεδούχοι υπερέχουν στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το μεγαλύτερο φαβορί είναι ο άσος της Αρσεναλ που φιλοξενεί την αδύναμη Παρτιζάν και ακολουθούν η Ρεάλ και η Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Η Αρσεναλ φιλοξενεί την Παρτιζάν που ήρθε, είδε και απήλθε, υποβαθμίζοντας το επίπεδο της διοργάνωσης με τις εμφανίσεις της μέσα στα γήπεδα. Η αγγλική ομάδα θέλει τη νίκη αφού σε περίπτωση επικράτησης της Μπράγκα, μένει εκτός αν δεν κερδίσει τους Σέρβους. Η ισοπαλία είναι αρκετή στην Σαχτάρ για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά στις αγορές εκτιμούν ότι οι Ουκρανοί θα πάρουν τη νίκη με αντίπαλο την Μπράγκα, που αν και πρωτάρα στη διοργάνωση πάλεψε για το καλύτερο. Η Ρεάλ φιλοξενεί χωρίς άγχος την Οσέρ με τον άσο στο 1.40 και τους Γάλλους να θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αγιαξ που παίζει την ίδια ώρα στο Μιλάνο. Η Μίλαν είναι το φαβορί καθώς οι Ολλανδοί δείχνουν έξω από τα νερά τους με τον άσο να φτάνει και στο 1.95.

ΤΡΙΑΔΑ

Μπάγερν Μονάχου - Βασιλεία                              1
Μίλαν  - Άγιαξ                                                              1
Άρσεναλ  - Παρτιζάν                                            OVER



Καλή επιτυχία !!! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...