powered by Agones.gr

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφή στα κέρδοι !!!

Την καλημέρα μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του blog .
Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Κοπεγχάγη στο «Πάρκεν» και είπε «αντίο» για φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας συγκομιδή δύο βαθμούς και διαφορά γκολ 2-13 (-11).
Για την Κοπεγχάγη σκόραραν οι Βίνγκααρντ (26’), Γκρόνκιερ (50' πεν.) και Σισέ με αυτογκόλ (73’), ενώ οι «πράσινοι» μείωσαν στο τέλος με τον Καντέ.
Στα στοιχηματικά τώρα επιστρέψαμε στις επιτυχίες κάνοντας το 3 / 3 στη βασική πρόταση της τριάδας μας καθώς η χθεσινή βραδιά πρόσφερε γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τα παιχνίδια του Champions League.
Πάμε λοιπόν να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε στο χθεσινό πρόγραμμα .

ΤΡΙΑΔΑ                                      3 / 3 

Φοβερό παιχνίδι στο «Ζερλάν», με την Λιόν να ψάχνει τη νίκη που θα της έδινε την πρωτιά αν δεν κέρδιζε η Σάλκε και την Χάποελ να θέλει το διπλό που θα την έβγαζε τρίτη αν δεν επικρατούσε η Μπενφίκα! Τελικά, τίποτα από αυτά δεν έγινε! 
Το 2-2 άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες, με τους Ισραηλινούς να χάνουν  μεγάλη ευκαιρία καθώς μέχρι το 88' κρατούσαν το εισιτήριο για το Europa στα χέρια τους!
Η Λιόν ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 62' με κοντινό πλασέ του Λισάντρο, στην επόμενη φάση όμως ο Σαχάρ με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε εκ νέου. Στο 69', ο Ζάχαβι με καταπληκτικό ψαλιδάκι από το ύψος του πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην Χάποελ η οποία γνώριζε ότι την ίδια ώρα η Μπενφίκα έχανε.
Τελικά, ο Λακαζέ στο 88' έγραψε το 2-2 και έριξε στο καναβάτσο τους Ισραηλινούς, χωρίς επίσης η Λιόν να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος μιας και τερμάτισε δεύτερη.
Με τη φετινή εικόνα της Ιντερ, δύσκολα θα προκάλεσε εντύπωση σε κάποιον ότι οι Νερατζούρι ηττήθηκαν και δεν κυνήγησαν σε κανένα σημείο του ματς την πιθανότητα να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου από την Τότεναμ. Οι Γερμανοί σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο γκρουπ με 3-0 χάρη σε γκολ των Πρεντλ (39'), Αρναούτοβιτς(49') και Πιζάρο (88'). 
Από την πλευρά του, ο Ράφα Μπενίτεθ επέλεξε να βάλει πιτσιρίκια σε μία αναμέτρηση από την οποία θα μπορούσε να έχει σημαντικό όφελος, όπως αυτό που δεν θα έφερνε στον δρόμο των πρωταθλητών Ευρώπης, ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι.
Με πρόκριση σαν πρώτη από το πρώτο γκρουπ του Champions League εξαργύρωσε την σταθερή της παρουσία η Τότεναμ. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ πήρε 3-3 στην Ολλανδία κόντρα στην Τβέντε επί της οποία μάλιστα προηγήθηκε τρεις φορές, με τον Ζερμέν Ντεφόε που πέτυχε δύο γκολ να είναι ο πρωταγωνιστής.
Οι Αγγλοι ακόμα σε περίπτωση ήττας θα πανηγύριζαν, αφού η Ιντερ δεν προέβαλλε αντίσταση στην Βέρντερ με το τελικό 3-0 να τα λέει όλα. Μόλις μία ήττα σε έξι ματς υπέστησαν οι Σπερς, που στη φάση των «16» θα αποφύγουν τα μεγαθήρια.  



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...