powered by Agones.gr

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Την οδηγεί ο Φάνης !!!

Καλημέρα σε όλους φίλοι μου  η χθεσινή μέρα δεν πήγε και τόσο καλά στοιχηματικά για εμάς κάνοντας το 1/3 στην βασική πρόταση της τριάδας μας αφου χάλασαν δυο απο τα μεγαλύτερα στηρίγματα του κουπονιού κατά την άποψη μας . Στα under - over πήγαμε κάπως καλύτερα κάνοντας το 4 / 6 και χάνοντας ένα από τα μεγαλύτερα over , αυτό της Αρσενάλ που έμεινε στο 1 - 0 με την Γουέστ Χαμ , και τέλος στο σύστημα με μεγάλες αποδόσεις καναμε το        3 / 5
Πάμε να δούμε πως έγιναν τα προαναφερθέντα...
ΤΡΙΑΔΑ 

«Θύμα» της Νυρεμβέργης έπεσε η Βέρντερ Βρέμης, παρά το ότι προηγήθηκε στο 5’. Μέσα σε δύο λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και ουσιαστικά εξασφάλισαν τη νίκη με το 2ο προσωπικό τέρμα του Γκιντογκάν, ο οποίος σκοράρει για 2ο συνεχόμενο αγώνα. Ο Πιζάρο απλώς μείωσε στο τέλος σε 2 - 3 .
Η Γαλατάσαράι πήρε την πρώτη της νίκη μετά από έναν μήνα και κάτι, επικρατώντας με 2-1 της Αντάλιασπορ στο "Αλί Σαμί Γεν".Σερβέτ Τσετίν και Πίνο πέτυχαν τα τέρματα για την "Γαλατά" η οποία προερχόταν από δύο ήττες και μία ισοπαλία, με την τελευταία νίκη να είναι στις 26 Σεπτεμβρίου με την Ίστανμπουλ.
Η Γκαζιαντέπσπορ του Τολουνάι Καφκάς δεν κατάφερε να επικράτησή της  Καράμπιουκσπορ  σε ένα  μέτριο ποιοτικά παιχνίδι μένοντας στο 0-0.

UNDER - OVER 

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε πολύ να επιβληθεί στο "Emirates" της Γουεστ Χαμ με τον Άλεξ Σονγκ να λυτρώνει την ομάδα του δύο λεπτά πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης. 
Αυτή τη φορά η Πρέστον ηττήθηκε από τη Λέστερ με 1-0 με το σκορ να είναι κολακευτικό. Αυτή η ήττα έφερε τη Πρέστον στην επικίνδυνη ζώνη και όλοι πλέον ελπίζουν σε αλλαγή του σκηνικού.
Η Άκρινγκτον έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και έδειξε πως τα  προβλήματα στην άμυνα  που έχουν οι γηπεδούχοι είναι πάρα πολύ μεγάλα αφού γνώρισε τη βαριά ήττα από την Τσέλτεναμ με 4 - 2 να σημειωθεί ότι για τους φιλοξενούμενους δεν έπαιζε ο πρώτος σκόρερ Τόμας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Μόλις στο 5’ η Σαν Πάουλι απέκτησε το προβάδισμα με γκολ του Θαμπράνο, αλλά η Άιντραχτ δεν πτοήθηκε. Ο Φάνης Γκέκας προέρχονταν από τα δύο γκολ κόντρα στο Αμβούργο και απ’ ότι φαίνεται πάει για τον 2ο τίτλο του πρώτου σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Στο 41’ ο Έλληνας επιθετικός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εξαιρετικά κάνοντας το1-1 για την ομάδα του. Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού στο 70’ πέτυχε με δεξί σουτ το 1-2, συμπληρώνοντας 9 γκολ στο πρωτάθλημα, με μόνο ένα εξ’ αυτών εντός έδρας. Αυτή ήταν η 4η εφετινή εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε, την οποία «κλείδωσε» στο τέλος ο Κάιο, από χτύπημα φάουλ του Τζαβέλλα.
Το καλυτερο 
Ο Μπουλέντ Οϊγκιούν δεν έχει… μαγικό ραβδάκι αλλά μεταμόρφωσε προς το καλύτερον την Εσκισεχίρσπορ κατεβάζοντας ορθολογικό σύστημα και ενδεκάδα.Η Εσκισεχίρσπορ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά στάθηκε άτυχη χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να αξιοποίηση και έτσι μοιραία έμεινε το 0 - 0 .
Η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας παραμένει η Γκλάντμπαχ, η οποία συμπλήρωσε 30 γκολ παθητικό μετά το 3-0 από την Καϊζερσλάουτερν. 
Η Λεβερκούζεν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σάλκε χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 65 του αγώνα ο Σαμ. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στους φιλοξενούμενους με τους γηπεδούχους να βυθίζονται εκ νέου στον πίνακα της βαθμολογίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...