powered by Agones.gr

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε η πειραματική εθνική 2 - 1 !!!

Αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου  επικράτησε με 2-1 της Αυστρίας, σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης.Τα γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σημείωσαν οι Σαμαράς (49') και Φωτάκης (82'), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φουκς στο 67'. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στο 5’ ο Αλέξανδρος Τζόρβας απέκρουσε πέναλτι του Κλάιν.Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την ομάδα μας «πειραματική» ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Τζόρβας, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα ξεκίνησαν οι Τοροσίδης (δεξιά) και Τζαβέλλας (αριστερά).Στο κέντρο τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Κονέ βρίσκονταν στη αριστερή και δεξιά πτέρυγα της επίθεσης αντίστοιχα.Σε ρόλο επιτελικού μέσου ξεκίνησε ο Σαλπιγγίδης, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Σαμαράς.

ΤΡΙΑΔΑ                              1 / 3

Αν και στην αρχή φάνηκε ότι θα έπαιρνε εύκολα τη νίκη, το Ισραήλ κινδύνεψε στο τέλος από την Ισλανδία, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 3-2. Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με 3-0 χάρη σε τέρματα των Νταμάρι στο 6' και το 14' και Ραφαέλοβ στο 27', με τους Ισλανδούς να μειώνουν με τους Φινμπόγκασον στο 79' και τον Σίγκθορσον στο 86'.
Η Ιταλία ήρθε ισόπαλη  με τη Ρουμανία με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, όπως ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) έληξε και η αναμέτρηση μεταξύ της Σουηδίας και Γερμανίας.

UNDER - OVER                          2 / 5

Η Δανία έχοντας τη φιλοδοξία να εδραιώσει τις καλές εντυπώσεις από το τελευταίο Μουντιάλ, η ομάδα του Μόρτεν Όλσεν προετοιμάστηκε για τη δύσκολη συνέχεια στα προκριματικά του EURO 2012 υποδεχόμενη στο Όρχους την Τσεχία οπου και αναδηχτηκαν ισοπαλες ( 0 - 0 ).
H φιναλίστ του Μουντιάλ Ολλανδία, επιβλήθηκε με 1-0 της Τουρκίας χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Χούντελαρ στο 52' της αναμέτρησης.
Με κορυφαίο τον Νίκο Κράνιτσαρ, η Κροατία επικράτησε με 3-0 της Μάλτας και αναρριχήθηκε στην 1η θέση του 6ου ομίλου.Ο μέσος της Τότεναμ στο 19' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, ενώ στο 42’ «χτύπησε» και πάλι, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το «κερασάκι» στην… τούρτα έβαλε ο Κάλινιτς, ο οποίος στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τη «χρβάτσκα».
Οι Φινλανδοί μετά τις ήττες από Μολδαβία, Ολλανδία και Ουγγαρία έβγαλαν τα σπασμένα στην πλάτη του Σαν Μαρίνο, το οποίο σκόρπισαν με 8-0. Τρία γκολ πέτυχε ο Μίκαελ Φορσέλ, δύο ο Χαμαλάινεν και από ένα οι Βαϊρίνεν, Λιτμάνεν και Ποροκάρα. Με αυτή τη νίκη πήραν τους πρώτους τους πόντους στο γκρουπ στο οποίο πρωτοπόρος είναι οι Οράνιε με δώδεκα. Επόμενο ματς για την Φινλανδία εκτός έδρας, πάλι με το Σαν Μαρίνο.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...