powered by Agones.gr

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τέστ για δυνατούς !!!

Τα φιλικά των εθνικών ομάδων κυριαρχούν στο πρόγραμμα  της Τετάρτης το οποίο παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες λόγω πολλών αμφίρροπων αναμετρήσεων. Το ενδιαφέρον σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλο αφού οι αντίπαλοι είναι τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Τα μεγάλα φαβορί είναι η Κροατία και η Φινλανδία στις μοναδικές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2012, οι οποίες προσφέρονται με χάντικαπ -1 γκολ στο ελληνικό κουπόνι. Πιέστηκε έντονα η τιμή της Ρωσίας στο φιλικό ματς με το Βέλγιο προς το 1.55 και το 1.50, ενώ από τα στηρίγματα της ημέρας είναι ο άσος της Ολλανδίας που υποχώρησε στο 1.40 στο ματς με την Τουρκία. Έντονη πτώση παρουσιάζει και ο άσος του Μαυροβουνίου που υποχωρεί στο 1.35, ενώ στο 1.40 και στο 1.45 παίζει η Σλοβενία.
Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στη Ντόχα του Κατάρ αφού οι αντίπαλοι είναι η Αργεντινή και η Βραζιλία. Σε αυτό το ντέρμπι δε χωράνε προγνωστικά, όμως στις αγορές υποχώρησε σχετικά η απόδοση της Αργεντινής προς το 2.40.
Το σημερινό πρόγραμμα μας δυσκολεύει λίγο στην τελική απόφαση γιατί δεν ξέρουμε πως θα κατέβουν οι ομάδες και αν θα έχουν διάθεση για ποδόσφαιρο σε ένα φιλικό αγώνα ως εκτουτου θα παίξουμε συντηρητικά...

ΤΡΙΑΔΑ

Ισραήλ - Ισλανδία                                              1
Ρουμανία - Ιταλία                                                2
Σουηδία - Γερμανία                                             2

UNDER - OVER


Ελβετία - Ουκρανία                                        UNDER
Δανία - Τσεχία                                                 UNDER
Ολλανδία - Τουρκία                                        OVER
Κροατία - Μάλτα                                              OVER        ( 3,5 )
Φινλανδία - Σαν Μαρίνο                               OVER        ( 3,5 )



Καλή επιτυχία  !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...